- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #38.901
Selam kizlar bebisten dolayi bayadir giremiyorum bizim bebis bi ayi gecti 2.hepatiti olduk dun.bu zamana kadar hafif sarilik atlattik sutum yeterince gelmedi mama vermemekte israr ettik her gun kilosuna baktik yetmeyince aksamlari 90cc mama verdik uc dort gun.sutum gelsin diye yaptiklarim hurma dut kurusu bulgur ama soganla piserse.tek basina bulgur da sogan da gaz yapiyor.rezene kesinlikle tohumundan demleyip bol bol icin gazi da aliyor sutu de arttiriyor.milk tea diye bisi aldim yakin zamanda ise yaradi.bi ara malt icecek aldm ebebekten cok etkisi oldu ama bebekte o gunden itibaren kivranma uykudan uyanip uyanip aglama olunca onun dokunmus olabilecegini dusunup biraktim ama herkese ayni etkiyi yapmiyor.ha o kivranmalar gecmedi hala ayri mesele.nurse harvey diye eczaneden bitkisel gaz damlasi aldm zinco fln hafif kaliyor.aksamlari mama yerine sutumu sagip veriyorum eger gogsum sertse.ama bazen sert olmuyor o zaman sagmiyorum
Ben annemle memlekete geldim 26gunluktu bebegim ucakla geldik esim getircekti arabayla ama 13-14 saat yol gelemezdik bebekle zor olurdu.suan 33gunluk olduk bin sukur moral oldu ve ablamlar annem herkes hevesle yardim ediyor.kesinlkle oyle bi ihtimaliniz varsa memlekete gidin hic tek kalmadigim halde yasadigim yyerde annemle bas edemedim agliyordum hep sürekli agliyordu bebegim ben de onunla agliyordum surekli emmek istiyordu uyanikken ya emecek ya aglicak.sutum olsa amenna ama o kadar sutum de yoktu.cok sukur burda kalabaligiz bi sekilde oyalamaya calisiyorlar moral sutume de etki etti.cok sukur
Dogum yapan arkadaslar baştaki listeden baktim artk kalan yoktur zaten haziran da bitti hayirli olsun gule gule buyutun bebislerinizi
Ben annemle memlekete geldim 26gunluktu bebegim ucakla geldik esim getircekti arabayla ama 13-14 saat yol gelemezdik bebekle zor olurdu.suan 33gunluk olduk bin sukur moral oldu ve ablamlar annem herkes hevesle yardim ediyor.kesinlkle oyle bi ihtimaliniz varsa memlekete gidin hic tek kalmadigim halde yasadigim yyerde annemle bas edemedim agliyordum hep sürekli agliyordu bebegim ben de onunla agliyordum surekli emmek istiyordu uyanikken ya emecek ya aglicak.sutum olsa amenna ama o kadar sutum de yoktu.cok sukur burda kalabaligiz bi sekilde oyalamaya calisiyorlar moral sutume de etki etti.cok sukur
Dogum yapan arkadaslar baştaki listeden baktim artk kalan yoktur zaten haziran da bitti hayirli olsun gule gule buyutun bebislerinizi