• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İlk çocugumu 1 at sonra kestik. Banyo sonrası kesmemeye özen gösterin dibi derin olabilir . Bebek makası ya da tırnak makası kullanabilirsiniz. Elini keşfetmeye başlıycak çünkü sürekli eldiven takması iyi olmaz
Bizim 1 ay oluyor 3 kez kestim şimdiyr kadar

canım ya sütüm çok aşırı değil aslında ama ilk başlarda bebeğim az az emince var olan da düğümlenip kalmış

Denedim ama yapamadım canım

Kzlar çok sağolun, dr a gittim belirgin mastit var ama iltihap yok dedi ilaç verdi bi kaç tane antibiyotikle birlikte 14 gün boyunca onları kullanıcam bu süreçte göğsünü sık sık boşalt dedi dr, eğer 14 günde düzelmezse cerrahi işlemle temizliycekmiş :KK43: büyük bir dirayetle ilaçları kullanıyorum inşallah operasyona gerek kalmaz, size tavsiyem sık sık emzirin ya da sağın
Ay canim geçmiş olsun .insallah ilaclarla gecer . Benimde dün gece sol memede sertlik oldu acimaya başladı üstüme bir halsizlik çöktü sicak basti sanki ateslenecem gibi oldu . Sen yazmistin aklima geldi eşime " acaba mastit mi oldum " dedim. Bakti netten belirtileri var . Sol göğsümde sertlik acima , halsizlik , atesim cikacak gibi . Sagma makinasini aldim soldam süt gelmiyor gibi damla danla geldi. Gece hep sol göğsümden emzirneye zorlandım bebegimi birazcik rahatladım. Halsizlik gitti . Gündüz de sagdim. Sicak havlu koydum biraz acısı o an gecti ama var duruyor sertlik ve acima. Hangi doktora gözüktün canim sen

Benimki tek meme emiyor diğer memeyi bazen sağıyorum 80 gibi geliyor sanırım 80 gibi bişi içiyor tek seferde 1 aylık luan
Sağol canım cevabın için, ben sagdim mi 40 çıkıyor o da emdikten sonra manuel pompa ile. Onun harici mama vermiyorum daha o yüzden merak ettim, 4 günlük bebek için yeterlidir herhalde:kk77:

Selam kizlar bugün 12. Gunumuz bebegide bende gayet saglikli ve iyiyiz çok sükür Ipek koydum ismine miss gibi kokla alla geciyor gunlerimiz ne çok endiseler vardi icimde çok sükür hersey istedigimiz gibi saglikla aldik yavrumuzu kucagimiza. Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu

kronik_unutkan kronik_unutkan biz Aptamil 1 kullanıyorduk çok gazi oldu ağladı falan mamayı değiştirelim dedik. Bebelac aldık bir hafta falan kullandım kabız oldu çocuk bildiğin katı çıktı kakası. Sonra Aptamil Conformil aldık kakası sıvı ama yeşil ve ağır kokuyor. Bir gün boyunca yapmayıp sonra çok fazla yapıyor. Şimdi sma aldım deneyip görcem.

Ay canim geçmiş olsun .insallah ilaclarla gecer . Benimde dün gece sol memede sertlik oldu acimaya başladı üstüme bir halsizlik çöktü sicak basti sanki ateslenecem gibi oldu . Sen yazmistin aklima geldi eşime " acaba mastit mi oldum " dedim. Bakti netten belirtileri var . Sol göğsümde sertlik acima , halsizlik , atesim cikacak gibi . Sagma makinasini aldim soldam süt gelmiyor gibi damla danla geldi. Gece hep sol göğsümden emzirneye zorlandım bebegimi birazcik rahatladım. Halsizlik gitti . Gündüz de sagdim. Sicak havlu koydum biraz acısı o an gecti ama var duruyor sertlik ve acima. Hangi doktora gözüktün canim sen
Banyoya girip duş başlığıyla masaj yap canım sonra çıkınca sağ makinayla.ozaman rahatliyor.zatsn banyodan sonra süt akıyor kendi.bol bol sağmak gerekiyor

Sucak su torbası alın, büyün gece kolunuz altına göğüse doğru koyun ve uyuyun. İyi geliyor

Kızlar , gün içinde Siz nasıl dinleniyorsunuz ? Bebekle uyuyormusunuz ? Hele ki evde başka çocuğunuz varsa napiyorsunuz, ben çok yoruluyorum :( arada eşim bakıyor oğluma Eğer ben bebek ile uyursam ama çoğunluk mümkün değil yemek yapmam lazım çamaşır var vs.

Aynı gün almışız kucağımıza yavruları
Benimki kız olmasına rağmen bekletti beni minnoş.cuma günü kontrole gittim doktora batikon falan sürdü ve kenarda dikiş varmış ya herhalde onları mı aldı bilmiyorum.agrim var dikislerimde yoğun olunca oluyor.ayaklarimda bacaklarimda acayip ödem vardı ayaklarını uzat sallandirma dedi doktor şimdi biraz daha dikkat ediyorum.sanki iniyor yavaş yavaş.

Banyoya girip duş başlığıyla masaj yap canım sonra çıkınca sağ makinayla.ozaman rahatliyor.zatsn banyodan sonra süt akıyor kendi.bol bol sağmak gerekiyor
Sagol canim duşa girdim ciktim simdi yaptim canim
Sucak su torbası alın, büyün gece kolunuz altına göğüse doğru koyun ve uyuyun. İyi geliyor
Evde varsa onuda deneyim sagol canım

Selam kızlar nasılsınız biz bugun 13 gunluk olduk şükür. .. hic vakit bulup giremiyorum bizde durumlar vahim buyuk oglum bebisi kiskaniyor ve ciglik krizleri yasiyor ne yapicagimi sasirdim:KK61: ...bebisinde gazi var geceleri uyumuyor haliyle bende uykusuzluk ve yorgunluktan artık isyanları yaşıyorum yardım eden kimsemde yok malesef hiç dinlenemiyorum cocuklarada yetemedigimi düşünüyorum çok üzgünüm ben ya böyle olucagini hiç dusunmemistim:KK43: ...
Dogum yapan herkesin gözü aydın olsun anneli babalı büyüsünler insallah

Selam kızlar, benim 40 haftam bugün doldu. Sancım ve açılmam yok. Yarın sabah suni sancı ve rişecek. Normal doğumu istiyorum ama suni sancıdan korkuyorum. Sancıyı çektiripte sezaryana girmekten.Bu durumda olupta normal doğum yapabilen var mı? Yoksa direk sezaryan mı istiyorum desem.Lütfen cevap verin

Selam kızlar, benim 40 haftam bugün doldu. Sancım ve açılmam yok. Yarın sabah suni sancı ve rişecek. Normal doğumu istiyorum ama suni sancıdan korkuyorum. Sancıyı çektiripte sezaryana girmekten.Bu durumda olupta normal doğum yapabilen var mı? Yoksa direk sezaryan mı istiyorum desem.Lütfen cevap verin

Benim sancim bana gore cok dr.a göre azdi suni sanci verdiler biraz normal dogum yaptim. Ama acilmam vardi 3 cm felab.sizin ne durumda..

B
Kızlar bebelerinizi uyandırıyor musunuz ya ben 2 saatte 1 uyandırıp emziriyorum kendi uyanmazsa 11 günlük olduk . Yoksa geceleri bölmesem mi uykusunu çok kararsız kaldım. Acıkınca zaten kendisi uyanıyor ama bilemedim..
Ben 2 saatte bir kaldırıyordum sarılığı atlattık dr bırak kendi uyansın dedi ama 3 veya 3.5 saat en fazla bekliyorum 11 günlüğüz

Back
X