• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ara ara girip okuyorum öyle yoğunum ki iki çocuk fenaymis valla, hele şu gazlı dönemi bı geçsin diyorum. Şimdi de bı yandan emzirp bı yandan yazıyorum :) 3 yaşındaki kızım da baya değişti, daha isyankar ama zarar vermeye çalışmadı Allah'tan. Bi-bac D3 kullanıyorum ben h d vitamini hem de gaza iyi geliyormuş. Alttan gazı olduğunda zorlanıyor. Emziriyorum sürekli maşallah iyi kilo alımı, 1200 Gr almış ilk ay ki kontrolde. İki gün sonra kirkimiz çıkıyor, nasıl hevesle bekliyorum sanki sihirli değnek değecek gibi geliyor :) Biz de durumlar böyle. Havalar çok sıcak bı de. Napacamizi bilemedik, klimayı açıyoruz bazen,doktorumuz açın dedi 25 derecede. Karnının üstüne mutlaka yatirin bebisleri boyun kaslarını güçlendirir. Yine yazmaya çalışırım, hepinizi opuyorum :)
Binac kaç damla veriyosun canım gene 3 damla mı ben de kndan almayı dişünyüroum

Kizlar, sutu az gelip mama veren arkadaslara bi sorum olcak. Kac saatte bir, kaç ml. veriyosunuz mamayi? Benim sutum artmadi hala yeterli gelmiyor naptiysam fazlasi olmuyor. 3 saatte bir sagip veriyorum 25-30 ml.kadar anne sutunu. aralarda da meme veriyorum ama bazen cekiyor bazen 2 dk.icinde memeyi birakip uyuyor. Mamayi da 2-3 saatte bir veriyorum bazen 40, bazen 60 ml. Acaba fazla mi mama veriyorum? Sutum yeterli olnadigi icin doymuyor ve devamli araniyor acikip.

Adet agrısı oluyor mu benim normalde cok ağrım olurdu yine öyle olur mu acaba

Hamilelikten önceki adet dönemimde çok ağrım olurdu. Doğumdan sonra ilk defa geçen ay adet gördüm hiç ağrım olmadı bu ay ağrım var ama adet olmadım daha. Inşallah ağrısız olur.

Kızlar benim göğsümün birinde sertleşme oldu bazı yerlerinde sanırım süt birikip tıkandı elimde sıkıyorum tek lamba gelmedi emziriyorum ama kavga ediyor memeyle çok gelmiyor galiba. Bu sertlik nasıl geçer bilgisi olan varmı

Kızlar benim göğsümün birinde sertleşme oldu bazı yerlerinde sanırım süt birikip tıkandı elimde sıkıyorum tek lamba gelmedi emziriyorum ama kavga ediyor memeyle çok gelmiyor galiba. Bu sertlik nasıl geçer bilgisi olan varmı
Pompa varsa sagabilirsin sütünü canım, yoksa bebeğin bol bol emmesi lazım açılması için yoksa çok ağrı yapıyor

Duş al duş başlığıyla memene masaj yap cikuncç pompa varsa sağ yoksa bebeği emzir

Kızlar bgn kayınvalidem bebeği banyo yaptırdıktan sonra göğüslerini yağlayıp sıktı ve gözüme inanamadım süt aktı hep göğüslerde süt doluyormuş sizin de böyle bişey oldu mu

Back
X