- 10 Kasım 2017
- 266
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #39.481
Sorma canim uzakta olsalarda yetişiyor lar . İnsan halinden anlamıyorlar ki biz onlarin annesiyiz birsey olsa en cok biz üzülürüz ama bir tek onlar düşünüyor uzülüyorlar ya . Benimde dogumdan sonra üç gün sütüm gelmedi kayinvalidem başımda yok meme ucun yok ,sütun gelmiyor , çocuk aç , cocuk cok ağlıyor erkek çocuğu bu aglatmayin yarım olacak , yok göbeği catlayacak sürekli bunlari dedi . Lohusaligim berbat gecti. 30 günlük kontrol de az kilo almis dedi . Doktorum bile anlayışla" "cok heveslisin hevesini kırmak istemiyorum bir ay daha bekleyelim sonra mamayi düşünürüz ""dedi . O gün gördüler hic kilo almamış bu çocuk ayni yok diger torunu bunun iki katiymis . Uzaktalar ama Dün kayinpederim eşimi aradı . Mama veriyor musunuz kilo almamış cocuk diyorSinirimden aglicam wallahi ya://
Kaynanamin evi bana yakin hala gunduzleri geliyor bana yardima yemek yapiyo sadece.temizligimi filan ben kndim yapiom diger islerimi.daha once yazmismiydim bilmiom oglum surekli memede olmak istiyor uyanikken felaket agliyor.doktor 2 satte bi emzir dedi ama yapamiom fena aglio.kaynana tutturdu ac bu cocuk sutun yetmiomu acaba kizim demeler.kayinbaba desen oyle beden aglio bu diyo karisina git bak cocuga dio.sanki cocugu karisi dogurdu:///benim kucamdayken cocuk ver sen bana dio kadin.olay cikmasi an meselesi.eşim desen sesi cikmiyor.sutum gayet gelio cocugun yutkunma sesini duyuyorum.kusuyo emdikten sora kakasida guzel.kadinla kocasi tutturdu mama ver doymuyo bu cocuk die..bana bi akil verin nasil davranayim.kirmakta istemiom ama zorluuolar artik.
esimde baba çocuk antibiyotik kullandı ishaldi anca toparlayacak kendini diyor. Kuzenim çocuğunu örnek gösteriyor her şeyi yiyor diye. " örnek gösterdiği Cocuk 8 aylik bi zahmet yesin " . Telefonu kapattilar ağladım . " yeter artık Bebegim 35 günlük el kadar kimi örnek gösteriyorlar normalde kilosuna takmam cok şükür sağlığı yerinde , boyu uzamis demek kiloya degil boya gidiyor derim ama onlar yuzunden takıp üzülüyorum . Kilo alsın diye et , yumurta yiyorum süt icmem süt içiyorum , araştırıyorum okuyorum ne yapabilirim diye onlar ne yapıyor uzaktan karışıyor"Emzikli insan üzülür destek olalım diyen yok canım.