• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sinirimden aglicam wallahi ya://
Kaynanamin evi bana yakin hala gunduzleri geliyor bana yardima yemek yapiyo sadece.temizligimi filan ben kndim yapiom diger islerimi.daha once yazmismiydim bilmiom oglum surekli memede olmak istiyor uyanikken felaket agliyor.doktor 2 satte bi emzir dedi ama yapamiom fena aglio.kaynana tutturdu ac bu cocuk sutun yetmiomu acaba kizim demeler.kayinbaba desen oyle beden aglio bu diyo karisina git bak cocuga dio.sanki cocugu karisi dogurdu:///benim kucamdayken cocuk ver sen bana dio kadin.olay cikmasi an meselesi.eşim desen sesi cikmiyor.sutum gayet gelio cocugun yutkunma sesini duyuyorum.kusuyo emdikten sora kakasida guzel.kadinla kocasi tutturdu mama ver doymuyo bu cocuk die..bana bi akil verin nasil davranayim.kirmakta istemiom ama zorluuolar artik.
Sorma canim uzakta olsalarda yetişiyor lar . İnsan halinden anlamıyorlar ki biz onlarin annesiyiz birsey olsa en cok biz üzülürüz ama bir tek onlar düşünüyor uzülüyorlar ya . Benimde dogumdan sonra üç gün sütüm gelmedi kayinvalidem başımda yok meme ucun yok ,sütun gelmiyor , çocuk aç , cocuk cok ağlıyor erkek çocuğu bu aglatmayin yarım olacak , yok göbeği catlayacak sürekli bunlari dedi . Lohusaligim berbat gecti. 30 günlük kontrol de az kilo almis dedi . Doktorum bile anlayışla" "cok heveslisin hevesini kırmak istemiyorum bir ay daha bekleyelim sonra mamayi düşünürüz ""dedi . O gün gördüler hic kilo almamış bu çocuk ayni yok diger torunu bunun iki katiymis . Uzaktalar ama Dün kayinpederim eşimi aradı . Mama veriyor musunuz kilo almamış cocuk diyor :kızgın: esimde baba çocuk antibiyotik kullandı ishaldi anca toparlayacak kendini diyor. Kuzenim çocuğunu örnek gösteriyor her şeyi yiyor diye. " örnek gösterdiği Cocuk 8 aylik bi zahmet yesin " . Telefonu kapattilar ağladım . " yeter artık Bebegim 35 günlük el kadar kimi örnek gösteriyorlar normalde kilosuna takmam cok şükür sağlığı yerinde , boyu uzamis demek kiloya degil boya gidiyor derim ama onlar yuzunden takıp üzülüyorum . Kilo alsın diye et , yumurta yiyorum süt icmem süt içiyorum , araştırıyorum okuyorum ne yapabilirim diye onlar ne yapıyor uzaktan karışıyor"
Emzikli insan üzülür destek olalım diyen yok canım. :KK61: bende kırılır diye bişey demedim şimdiye kadar ama çooook ďoldum.

Kaynanamin evi bana yakin hala gunduzleri geliyor bana yardima yemek yapiyo sadece.temizligimi filan ben kndim yapiom diger islerimi.daha once yazmismiydim bilmiom oglum surekli memede olmak istiyor uyanikken felaket agliyor.doktor 2 satte bi emzir dedi ama yapamiom fena aglio.kaynana tutturdu ac bu cocuk sutun yetmiomu acaba kizim demeler.kayinbaba desen oyle beden aglio bu diyo karisina git bak cocuga dio.sanki cocugu karisi dogurdu:///benim kucamdayken cocuk ver sen bana dio kadin.olay cikmasi an meselesi.eşim desen sesi cikmiyor.sutum gayet gelio cocugun yutkunma sesini duyuyorum.kusuyo emdikten sora kakasida guzel.kadinla kocasi tutturdu mama ver doymuyo bu cocuk die..bana bi akil verin nasil davranayim.kirmakta istemiom ama zorluuolar artik.
Hastane kontrolum de bebegin kilo alımı nin iyi olduğunu mama ya gerek olmadığını söyledi doktor deyin

Buyukler yaşı geregi herseyi cok biliyor tutumu sergiliyorlar.. Ama sen normal bir dille soyle devamli, benim sutum yetiyor doktoru da kilo aliminin saglikli oldugunu soyluyor aç degil, bebek bu tabiki aglayacak falan de. Neyseki kayinvaliden yemegini yapiyormus, benim kayinvalide geldi de suyunu bile önüne bekledi... dogumdan sonra sabah hastaneden ciktik eve geldik, kv evde bekliyordu, bi cay demlememisti... annem ve esim kahvaltiyi hazirladi, kv.oturdu yedi tabagini bile kaldirmadan gecti baş koseye oturdu.. ilac icecekmis, suyunu onüne bekledi... stresten sutum gelmeyince resti cektim ve esimle konustum, evde misafir agirlayamayacagimizi soyledim ve istemedim kayinvalideyi.... ve gitti.... benim bugune kadar kimseye bir saygisizligim olmamistir, beni bile evde kayinvalide istemeyen gelin haline getirdiler ya, helal olsun diyorum.

Hastane kontrolum de bebegin kilo alımı nin iyi olduğunu mama ya gerek olmadığını söyledi doktor deyin
ac cocuk memedede aglar.oyle soyleyin.bizde 32 gunluguz surekli memede kendini orda mutlu hissediyor orda uyumak istiyor.gak dese meme guk dese meme veriyorum.iki gundur anca 10 15 dk bakinmaya basladi
yoksa surekli memede bazi geceler bende mama veriyorum karni mihhhh gibi doysun aglaya aglya pispusliyorum daliyor uykuya
benim iki cocugum daha var ortancam 4 yasinda kahvaltisi ogle yemegi sasmamali.dengeli beslenmeli kendimi digerlerini gectim bi sekilde doyariz.
kaynanamda annemden sonra 12 gun geldi sadece mutfak isi yapti camasir asti katladi anca onlari yapabiliyor.ona bile raziydim yetiyordu zaten.
oda karisir cenesi durmaz soyler biseyler hic duymamazliktan geldim hehe dedim sen haklisin.yeterki gonul koymasin isim dustugunde gene gelsin.naapayim kopruyu gecene kadar hersry.cikarima bakarim boyle seylerdr.bugun bana yarin ona.
sizde musterih olun aciklayin guzel guzel.hic uzmeyin kendinizi arti bi stres oluyor sonra

Ya boşver kaynanı da diğerlerini de anneler her zaman en iyisini bilir ve hisseder yutkunma sesini duyman ve bebeğin kusması artı olarak da kilo alımı iyiyse hiç takma he de geç yine kendi bildiğini yap

Tek seferde gitmeyebilir ben neredeyse üç dört gün boyunca 3 saatte bir yaparak kurtardım, sagarken sıcak su ve bez ile kompres yaparak sagdır hatta ilk sertliği ve agrıyı hıssettiğimde arılar sokuyormuş gibiydi hastaneye gittim hemşireler yardımcı oldu, onlar söyledi

Benimde oldu seni çok iyi anlıyorum ama emzirmeden gecmez. Sıcak duş yap göğüslerine masaj yap emzir , sicak havlu yaptim göğüslerime koydum o rahatlattı beni. Bende sagma makinasinda sagiyordum bir iki damla anca geliyor du bebeğimin emisi daha güçlü deyip sürekli emzirdim acıyordu bebegimde süt gelmeyince memede savasip ağlıyordu ama ısrarla denedim . Bebegin emerken o sertliklere masaj yaparak yumuşat emdikce rahatlarsin .
Sabaha karşı Ateşlendim sonra titreme oldu yün ceket giydim yatakta ağlarken uyumuşum uyandım yine şişmis memeler sıcak duş aldım banyodayken süt gelmeye başladı hemen çıkıp emzirdim 2 göğsümüde. Karnı doydu ama süt tamamen bosalmadi sıcak suya tulbenti bastirip memelere koydum sonra sagdim onuda verdim bebeğime. Ama pompa kullanıyorum. Ve cok can yakıyor sağma makinesi alicam daha az acı veren makine ne önerirsiniz bu iş hemen gececege benzemiyor teşekkür ederim bilgiler için

Merhaba arkadasim yanliz olmadigini cogumuzun bu surecten gectigini bil lutfen . Daha gecen hafta benden kucuk gorumcem goguslerin cok bos sanki sut yok dedi. . Agzina islak odunla vurasim geldi . Oysaki kizim oldukca iyi kilo aldi ilk ay,bilmelerine ragmen bos konusuyorlar. . Bence bu surec gecicek lohusaliktan dolayi cok alinganiz azdaha sabır.

Kızlar simplex damla kullananlar ne kadar veriyorsunuz bebeğinize bizim kız ağızdan ve pirt yapıyor ama çok zorlanıyor ağlayarak uyanıyor.o yüzden aldım ben de ama ne kadar veriyorsunuz

Ben varım bazen çoğalıyor bazen azalıyor 29 gün oldu bana dün dikiş yerim çok yandı benden miyom alındı birde

Bnimide bi cogaliyo bi azaliyo dogum yapinca azdi simdi cogaldi Iki gundr de azaldi Insallah biter sikildm pedden.1 paket hasta bezi 8 pakette gece pedi kullandm

Back
X