- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
Yaa sana anlatamam hala sinirim geçmedi düzgünce yapamayız de ben zaten boğazına çökecek değilim yani gider devlet hastanesinde de yaptırırım, yaptığın testin sonucunu neden vermezsin ego mu tatmin ediyorlar hastalar üzerinden anlamadım. E nabızdan halledeceğim canım çok sağolDoktoru kendin e-nabiz sistemi üzerinden değişebilirsin. Ne kıl insanlar yaa kendi tahlil sonucunu alamayacak misin ise bak...
Ben tekrar girip doktorla konuşacaktım hatta yaptığınız hiç hoş değil diye icimde kalmazdı en azindan eşim engel oldu çıkardı beni sağlık ocağından, hemşiresi doktoru hepsi ayrı cins eşime patladım sonra neden düzgünce derdimi anlatmama izin vermiyorsun diye unutkan ne demek ya o tavır ne demek kimsin sen yaniçok ilginç ya saglık ocagında bır bolum vardı oraya dılekce verıp degıstırebılınıyordu canım oyle hatırlıyorum gebelık takıbını yapan hemsıren kımdı ondan yardım ısteseydın cok sacma sapan konusmuslar sen sinirlenme bebek de etkılenıyor
canım ben ctesi gittim kontrole o zmn yeniden doğum fiyatlarını almak için ban ayeniden yüksek fiyat söylediler bnde doğum ücretsiz olması gerektiği ile ilgili yazı okudum ama dedim dediler daha yürürlüğe girmedi o yazı sadece yazısı var kaç kişi soruo dedi tam net kesin bilgi belli mi@Tententen
153 kadinsagligindan veya sgkdan bilgi alabilirsiniz.refakatci ve oda ucreti aliniyor.Eki Görüntüle 2173635
Oncelikle 184 u ara sikayet et usenme.ve aile hekimini hemen degistir.sonra bebek icin surekli oraya gideceksin her seferinde bu adamin kaprisiyle ugramazsinKızlar günaydın şu an çok sinirliyim yaa özeldeki doktorumun istediği testler vardı ben de bu sabah sağlık ocağına gittim hamileliğimin basından beri aile hekimim aynı iki hafta önce kontrol amaclı sağlık ocağı test yapmıştı zaten hem onun sonucunu alayım hem de diğer testleri yaptırayım diye doktorun odasına girdim test sonuçlarımı alacaktım ne için yaptırmistin dedi ven de testin adını aklımda mi tutacağım adını hatırlamıyorum dedim bana diyo unutkanlık için yaptırmış olabilir misin! Bu nasıl bir üsluptur bana birisiniz söyleyebilir mi. Hamileyim onun için istediniz zaten testin adını nereden bileyim dedim bilmiş bilmiş tavırlar teati açtı sonuclar iyi dedi ben de özemdeki doktorun istediği testleri verdim dedim bunları da yapabilir miyiz doktorum istedi aldı baktı, içlerinden bazısı bizim yaptığımız zaten diğerlerini de yapamam nerede muayene oluyorsan oraya git yaptır dedi. Iyi dedim o zaman çıkan test sonuçlarımı verin yok veremem diyo bana yaa neden ben almak istiyorum dedim ben vermiyorum dedi vermedi resmen sinirlerim tavan yaptı hala sakinlesemedim mal herif
Benimki zaten sezeryan o yuzden pesine dusmedim.eylulde dogum yapacak arkadasim var egepolde dogum yapacak fiyat sormua 2200 demis normal dogum ama ben 184 u aradim sordum dogum ucretsizmis refakatci parasi odeniyormus demis o zaman demislerki dogum icin burda yatip beklerseniz ucretli ama olurda suyunuz gelir dogum icin direk gelirsiniz acilden girisiniz yapilir o zaman ucretsiz demisler.yani zaten ya suyun ya sancin gelince hastaneye geliyosun yatis yapiyosun ama doktoruna gelmiycen demekki acile basvurucan ordan kaydin acilcakki dogumu ucretsiz yapabil...ya iste bisey cikarirlar ama hakkini alabilmek icin bile kili kirk yararsin anca oyle oluyocanım ben ctesi gittim kontrole o zmn yeniden doğum fiyatlarını almak için ban ayeniden yüksek fiyat söylediler bnde doğum ücretsiz olması gerektiği ile ilgili yazı okudum ama dedim dediler daha yürürlüğe girmedi o yazı sadece yazısı var kaç kişi soruo dedi tam net kesin bilgi belli mi
Super ya gercekten cok sevindim.teyzemin bebegini anlatipta icine kurt dusurdum diye cok huzursuz olmustummerhaba canlar hayırlı haftalar herkese. ctesi günü kontrole gittim detaylıda çıktığı gibi 1 hafta geride falan değil bebişim 2gün geride baştan beridir de kendi doktorumda iki gün geride doktorum buna takılmamam gerektiğini söyledi 3 haftaya çıkarsa tehlike arz edermiş nasıl her tartı aynı kilo çıkartmıosa her makina da aynı sekılde ölçüm yapmıyormuş içimi rahatlattı kızım 513gramcık olmuş çok sevindim destek olan içimi rahatlatan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Kızlar dün karnımın bir tarafı bir kaç defa sertleşti bide idrarım geliyor sürekli mesaneye baskı yapıyor sanki sabah ta oldu idrara çok sıkışık kalktım karnım yine sertleşti
karnımı ovalıyorum geçiyor öyle ağrı olmuyor böyle bir tarafı sertleşiyor bide tuvalete çıkma isteği oluyorCanım sertleşme olunca ne yaparsan yap geçmiyor mu bı tarif etsene iyice.
Kesinlikle kreş ve anaokuluna her çocuğun gitmesi gerekiyor cnm hem kendine olan güveni hem sosyal kurallar hem anneden bağımsız birseyler yapabilme daha neler neler katıyor çocuğa.ama dediğim gibi aynı okulda olmak bile çocuk açısından sıkıntı olabilir herşeyden hemen bana gelirBide simdi kizim krese basladigi icin gozlemledigim kadariyla anne olmadan topum icinde kendi olarak yer edinmeyi ve oranin kurallarina uymayi ogreniyo muthis bir ozguven patlamasi oldu diyebilirim...sen orda olsan ayni sey olmaz tabi.ama yinede sen ordayken icin daha rahat olur.gecen hafta birakirken mutfakta calisan bayanla karsilastim kadini gordugu an mama yumurta ekmek diye saymaya basladi...ay lidya cok guzel yiyo masallah 2.tabak icin iceri geldiklerinde lidyanin dimi diyorum hep 2. tabagi yiyo dedi hadi gel yumurtali ekmek yaptim onu yiyelim dedi sonra.. ay yumurtali ekmek diyince gozum dondu kizartmami yediriyolar diye hemen eve geldim actim baktim kameradan firinda pisiriyo baktim...okulda olsan boyle dertlerin olmaz icin daha rahat olur super avantaj
karnımı ovalıyorum geçiyor öyle ağrı olmuyor böyle bir tarafı sertleşiyor bide tuvalete çıkma isteği oluyor
kreşi izleyebiliyomusun ay ne güzel ya gözün arkada kalmıyo böylelikleBide simdi kizim krese basladigi icin gozlemledigim kadariyla anne olmadan topum icinde kendi olarak yer edinmeyi ve oranin kurallarina uymayi ogreniyo muthis bir ozguven patlamasi oldu diyebilirim...sen orda olsan ayni sey olmaz tabi.ama yinede sen ordayken icin daha rahat olur.gecen hafta birakirken mutfakta calisan bayanla karsilastim kadini gordugu an mama yumurta ekmek diye saymaya basladi...ay lidya cok guzel yiyo masallah 2.tabak icin iceri geldiklerinde lidyanin dimi diyorum hep 2. tabagi yiyo dedi hadi gel yumurtali ekmek yaptim onu yiyelim dedi sonra.. ay yumurtali ekmek diyince gozum dondu kizartmami yediriyolar diye hemen eve geldim actim baktim kameradan firinda pisiriyo baktim...okulda olsan boyle dertlerin olmaz icin daha rahat olur super avantaj
ahahah bu süpermişAy sakin ayni sinif yapma benim babamda ogretmen 2yil onda okudum. Cok dayak yedimherkesi yoldan cikariyodum cunku. Oyle boyle degil inadina yapiyodum sinav kagitlarini evde okumuyo diye babamin hesabina kantinde herkese cay ismarlardim Allahim sen affet cocugum akilli olsun. Akrabayla ayni okulda olmak kotu. Kardesimle ayni okula giderdik o erkekti ama biraz pisirikti. Kac oglan dovup disipline gitmisligim var velini cagir derlerdi cagirirdim damarina basmayin bizim kizin derdi babam ayni okulu iyi dusun
amiiin amiiinn.. kadın ondan izinsiz çocuk yaptık diye bile suratlandı ne ara yaptınız der gibiS Spizella canım çok geçmiş olsun benimde öyleydi plasenta aşağıya inmişti kanama olmuştu ama geçti çok şükür inşallah senin ki de geçer bi an önce.. Dinlenmen gerek aslında en güzel ilaç
aydingelini pullubiber ayy kızlar sizin kayınvalidelerinizi duydukça kendi kayınvalideme sarılasım geliyor.. Allah yardımcınız olsun gerçekten.. hele aydingelini senin kayınvalide bomba yani evlilik yıldönümünde insan rahat bırakır yaa yazık eğlensin çocuklar der bu nasıl kıskançlık böyle sabır diliyorum sana da
şikayet et canım onun bunun egosunu tatmin ede ede ne hale geldik. hele ki haberlerde bu doktorlar yüzünden 82 yaşındaki yusuf dede kalp krizi geçirip öldü ya hepsine kılım.. ama benm doktorum mis gibi pamuk yaKızlar günaydın şu an çok sinirliyim yaa özeldeki doktorumun istediği testler vardı ben de bu sabah sağlık ocağına gittim hamileliğimin basından beri aile hekimim aynı iki hafta önce kontrol amaclı sağlık ocağı test yapmıştı zaten hem onun sonucunu alayım hem de diğer testleri yaptırayım diye doktorun odasına girdim test sonuçlarımı alacaktım ne için yaptırmistin dedi ven de testin adını aklımda mi tutacağım adını hatırlamıyorum dedim bana diyo unutkanlık için yaptırmış olabilir misin! Bu nasıl bir üsluptur bana birisiniz söyleyebilir mi. Hamileyim onun için istediniz zaten testin adını nereden bileyim dedim bilmiş bilmiş tavırlar teati açtı sonuclar iyi dedi ben de özemdeki doktorun istediği testleri verdim dedim bunları da yapabilir miyiz doktorum istedi aldı baktı, içlerinden bazısı bizim yaptığımız zaten diğerlerini de yapamam nerede muayene oluyorsan oraya git yaptır dedi. Iyi dedim o zaman çıkan test sonuçlarımı verin yok veremem diyo bana yaa neden ben almak istiyorum dedim ben vermiyorum dedi vermedi resmen sinirlerim tavan yaptı hala sakinlesemedim mal herif
GÖZÜN AYDIN CANIM MAŞALLAH BENİM Kİ DE 1 GÜN GERİDE GÖZÜKÜYODU BİŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİ İLEmerhaba canlar hayırlı haftalar herkese. ctesi günü kontrole gittim detaylıda çıktığı gibi 1 hafta geride falan değil bebişim 2gün geride baştan beridir de kendi doktorumda iki gün geride doktorum buna takılmamam gerektiğini söyledi 3 haftaya çıkarsa tehlike arz edermiş nasıl her tartı aynı kilo çıkartmıosa her makina da aynı sekılde ölçüm yapmıyormuş içimi rahatlattı kızım 513gramcık olmuş çok sevindim destek olan içimi rahatlatan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Biz spontane takılıyoruz cnmOoo ben plansiz yola cikmam. Bir yere gidince illaki bir yere rezervasyon yaptirip zorunlu ayrilik yaptiriyorumne ben esimin ailesinde rahat edebiliyorum nede esim benim ailemde. Ona gore ayarli. Ne kadar kalirsak o kadar da digerinde kaliyoz o yuzden hiiic israr edemiyor
Hemen hemen hepsinde kapali devre kamera sisteni var artik...insanlar cocugunu servise bindirmeye bile korkuyo hakli olarak...kreşi izleyebiliyomusun ay ne güzel ya gözün arkada kalmıyo böylelikle
ahahah bu süpermiş
amiiin amiiinn.. kadın ondan izinsiz çocuk yaptık diye bile suratlandı ne ara yaptınız der gibiay benim sinirler laçka oldu sanırım artık sinirlenip sönüyorum. önceden günlerce geçmiyodu sinirim. herşeyi geçtim 11 olmadan aramak nedir slaklık bende erkenden kalktık. daha oturmak vardı da sabah işte var..
şikayet et canım onun bunun egosunu tatmin ede ede ne hale geldik. hele ki haberlerde bu doktorlar yüzünden 82 yaşındaki yusuf dede kalp krizi geçirip öldü ya hepsine kılım.. ama benm doktorum mis gibi pamuk ya
GÖZÜN AYDIN CANIM MAŞALLAH BENİM Kİ DE 1 GÜN GERİDE GÖZÜKÜYODU BİŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİ İLE
Evet cnm bende olabilecek şeyleri tahmin ettiğim için pek aynı okul taraftarı değilim zatenAy sakin ayni sinif yapma benim babamda ogretmen 2yil onda okudum. Cok dayak yedimherkesi yoldan cikariyodum cunku. Oyle boyle degil inadina yapiyodum sinav kagitlarini evde okumuyo diye babamin hesabina kantinde herkese cay ismarlardim Allahim sen affet cocugum akilli olsun. Akrabayla ayni okulda olmak kotu. Kardesimle ayni okula giderdik o erkekti ama biraz pisirikti. Kac oglan dovup disipline gitmisligim var velini cagir derlerdi cagirirdim damarina basmayin bizim kizin derdi babam ayni okulu iyi dusun
aman iyi canım rahatladım teşekkür ederim :) aynen öyle nasıl bişey bu yaTamam o zaman bebek hareketidir muhtemelen canım. Gaz da olabilir... Tuvalet ihtiyacı bende de çok oluyor hatta bazen tuvaletten kalkar kalkmaz tekrar geliyor
aman iyi canım rahatladım teşekkür ederim :) aynen öyle nasıl bişey bu ya
o uykudan uyandırmalar bende yaklaşık 1 aydır varDaha uykudan uyandırmaya başlamadı ama yakında uyku uyurken tuvalete zor yetişeceğiz
Bu arada karnında sertleşme hissettiğin zaman uzanıp nefes egzersizi yap sakinleşmeye çalış bebiş de sakinleşir inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?