2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktoru kendin e-nabiz sistemi üzerinden değişebilirsin. Ne kıl insanlar yaa kendi tahlil sonucunu alamayacak misin ise bak...
Yaa sana anlatamam hala sinirim geçmedi düzgünce yapamayız de ben zaten boğazına çökecek değilim yani gider devlet hastanesinde de yaptırırım, yaptığın testin sonucunu neden vermezsin ego mu tatmin ediyorlar hastalar üzerinden anlamadım. E nabızdan halledeceğim canım çok sağol

Ben tekrar girip doktorla konuşacaktım hatta yaptığınız hiç hoş değil diye icimde kalmazdı en azindan eşim engel oldu çıkardı beni sağlık ocağından, hemşiresi doktoru hepsi ayrı cins eşime patladım sonra neden düzgünce derdimi anlatmama izin vermiyorsun diye unutkan ne demek ya o tavır ne demek kimsin sen yani

merhaba canlar hayırlı haftalar herkese. ctesi günü kontrole gittim detaylıda çıktığı gibi 1 hafta geride falan değil bebişim 2gün geride baştan beridir de kendi doktorumda iki gün geride doktorum buna takılmamam gerektiğini söyledi 3 haftaya çıkarsa tehlike arz edermiş nasıl her tartı aynı kilo çıkartmıosa her makina da aynı sekılde ölçüm yapmıyormuş içimi rahatlattı kızım 513gramcık olmuş çok sevindim destek olan içimi rahatlatan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Kızlar dün karnımın bir tarafı bir kaç defa sertleşti bide idrarım geliyor sürekli mesaneye baskı yapıyor sanki sabah ta oldu idrara çok sıkışık kalktım karnım yine sertleşti

@Tententen
153 kadinsagligindan veya sgkdan bilgi alabilirsiniz.refakatci ve oda ucreti aliniyor.Eki Görüntüle 2173635
canım ben ctesi gittim kontrole o zmn yeniden doğum fiyatlarını almak için ban ayeniden yüksek fiyat söylediler bnde doğum ücretsiz olması gerektiği ile ilgili yazı okudum ama dedim dediler daha yürürlüğe girmedi o yazı sadece yazısı var kaç kişi soruo dedi tam net kesin bilgi belli mi

Oncelikle 184 u ara sikayet et usenme.ve aile hekimini hemen degistir.sonra bebek icin surekli oraya gideceksin her seferinde bu adamin kaprisiyle ugramazsin

Benimki zaten sezeryan o yuzden pesine dusmedim.eylulde dogum yapacak arkadasim var egepolde dogum yapacak fiyat sormua 2200 demis normal dogum ama ben 184 u aradim sordum dogum ucretsizmis refakatci parasi odeniyormus demis o zaman demislerki dogum icin burda yatip beklerseniz ucretli ama olurda suyunuz gelir dogum icin direk gelirsiniz acilden girisiniz yapilir o zaman ucretsiz demisler.yani zaten ya suyun ya sancin gelince hastaneye geliyosun yatis yapiyosun ama doktoruna gelmiycen demekki acile basvurucan ordan kaydin acilcakki dogumu ucretsiz yapabil...ya iste bisey cikarirlar ama hakkini alabilmek icin bile kili kirk yararsin anca oyle oluyo

Super ya gercekten cok sevindim.teyzemin bebegini anlatipta icine kurt dusurdum diye cok huzursuz olmustum

Kızlar dün karnımın bir tarafı bir kaç defa sertleşti bide idrarım geliyor sürekli mesaneye baskı yapıyor sanki sabah ta oldu idrara çok sıkışık kalktım karnım yine sertleşti

Canım sertleşme olunca ne yaparsan yap geçmiyor mu bı tarif etsene iyice.

S Spizella çok geçmiş olsun. İçin rahatlamış oldu en azından, ekstra dikkat edersin bir süre.
Bu enfeksiyon çok başa belaymış hamilelikte yeni öğrendim ben de. Takip etmek lazım demek ki.

Kesinlikle kreş ve anaokuluna her çocuğun gitmesi gerekiyor cnm hem kendine olan güveni hem sosyal kurallar hem anneden bağımsız birseyler yapabilme daha neler neler katıyor çocuğa.ama dediğim gibi aynı okulda olmak bile çocuk açısından sıkıntı olabilir herşeyden hemen bana gelirbenim yönümden süper olurdacocuk hep şikayete gelir

karnımı ovalıyorum geçiyor öyle ağrı olmuyor böyle bir tarafı sertleşiyor bide tuvalete çıkma isteği oluyor

Tamam o zaman bebek hareketidir muhtemelen canım. Gaz da olabilir... Tuvalet ihtiyacı bende de çok oluyor hatta bazen tuvaletten kalkar kalkmaz tekrar geliyor

kreşi izleyebiliyomusun ay ne güzel ya gözün arkada kalmıyo böylelikle
ahahah bu süpermiş
amiiin amiiinn.. kadın ondan izinsiz çocuk yaptık diye bile suratlandı ne ara yaptınız der gibi ay benim sinirler laçka oldu sanırım artık sinirlenip sönüyorum. önceden günlerce geçmiyodu sinirim. herşeyi geçtim 11 olmadan aramak nedir slaklık bende erkenden kalktık. daha oturmak vardı da sabah işte var..
şikayet et canım onun bunun egosunu tatmin ede ede ne hale geldik. hele ki haberlerde bu doktorlar yüzünden 82 yaşındaki yusuf dede kalp krizi geçirip öldü ya hepsine kılım.. ama benm doktorum mis gibi pamuk ya
GÖZÜN AYDIN CANIM MAŞALLAH BENİM Kİ DE 1 GÜN GERİDE GÖZÜKÜYODU BİŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİ İLE

Biz spontane takılıyoruz cnm canimiz sikilinca hadi gidelim dios cikios yola yoldayken arıyorum kalacağımız yerio yönden sıkıntımız yok.ailelerde de aynı şekilde bizde rahat edemiyoruz bizde bı aile de kaç gün kaldiysak diğerinde de aynı kaliyoruz ama illaki bı can sıkıcı şeyler oluyor işte aileler kalın diye ısrar ediyor falan bende kıyamıyorum eşime mesela biraz daha vakit gecirsin abileriyle falan die

Hemen hemen hepsinde kapali devre kamera sisteni var artik...insanlar cocugunu servise bindirmeye bile korkuyo hakli olarak...

Evet cnm bende olabilecek şeyleri tahmin ettiğim için pek aynı okul taraftarı değilim zatensende fenaymissin ama hee

aman iyi canım rahatladım teşekkür ederim :) aynen öyle nasıl bişey bu ya

Daha uykudan uyandırmaya başlamadı ama yakında uyku uyurken tuvalete zor yetişeceğiz

Bu arada karnında sertleşme hissettiğin zaman uzanıp nefes egzersizi yap sakinleşmeye çalış bebiş de sakinleşir inşallah :)

o uykudan uyandırmalar bende yaklaşık 1 aydır var gece en az 2 kez kalkıyorum birden hop diye. ayılamadan odadan çıkmış oluyorum yatmadan su içersem Allaaaahhhh durmayın önümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…