- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Benim basladi ucunda yetisiyorum vallaDaha uykudan uyandırmaya başlamadı ama yakında uyku uyurken tuvalete zor yetişeceğiz
Bu arada karnında sertleşme hissettiğin zaman uzanıp nefes egzersizi yap sakinleşmeye çalış bebiş de sakinleşir inşallah :)
o uykudan uyandırmalar bende yaklaşık 1 aydır vargece en az 2 kez kalkıyorum birden hop diye. ayılamadan odadan çıkmış oluyorum yatmadan su içersem Allaaaahhhh durmayın önümde
Benim basladi ucunda yetisiyorum vallaay gecen ikeaya gittik 1dkmi durmaz ya mesanemi tepe tepe bir hal oldu 1 saate 7 8 kez tuvalte gittim gidip gelmekten aptal oldum alcaklarimida almadim eeh sen bilirsin yatarsin ablanin pembe carsaflarinda o zaman dedim ciktik artik fenalik geldi
Evet yapamazsin enfeksiyon yuzunden idrar torban buzulup kasiliyo acilip rahatlamasi icin en 1 lt su icmen gerekiyo o su bobrege inipte rahatlatana kadar ...ay cok fena o dilini isir olmasin aman.benim tosbag tam mesanemi tekmeliyo yerini oyle guzel ayarliyoki anlatamam.Allahtan tam haftasinda gidiyo kizim bu haftada 1 kg olmustu 3 hafta onden gidiyodu...daha donmeden 1 kg olunca sagolsun tekmeyi bastimi elimle tutarak kosuyodum yelere isemiym diyeAhahaha çok fena yaaaben de geçen korktum acaba enfeksiyon var da o yüzden habire tuvaletim var gibi hissediyorum diye ama yok yani tuvalete gidince de gayet biseler geliyor enfeksiyon yüzünden olsa tuvalet hissi olur ama gelen giden birşey olmazdı dimi?
Öyle yapıyo vallahi yumurcak :))Ayyy kıyamam yaaşimdiden uykusuz gecelere alıştırıyor seni Yusuf Ege desene
daha da içime korku düşürmicem inşallahhhhh sağ salim kucagımıza alalımkreşi izleyebiliyomusun ay ne güzel ya gözün arkada kalmıyo böylelikle
ahahah bu süpermiş
amiiin amiiinn.. kadın ondan izinsiz çocuk yaptık diye bile suratlandı ne ara yaptınız der gibiay benim sinirler laçka oldu sanırım artık sinirlenip sönüyorum. önceden günlerce geçmiyodu sinirim. herşeyi geçtim 11 olmadan aramak nedir slaklık bende erkenden kalktık. daha oturmak vardı da sabah işte var..
şikayet et canım onun bunun egosunu tatmin ede ede ne hale geldik. hele ki haberlerde bu doktorlar yüzünden 82 yaşındaki yusuf dede kalp krizi geçirip öldü ya hepsine kılım.. ama benm doktorum mis gibi pamuk ya
GÖZÜN AYDIN CANIM MAŞALLAH BENİM Kİ DE 1 GÜN GERİDE GÖZÜKÜYODU BİŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİ İLE
hayır olur mu sen bilgi verdin bende bu bilgiyi doktorumla paylaştım tanıdığıma böyle oldu die doktor da açıklamalı anlattı içim rahatladı bildiklerimizi paylaşmak için burdayız ki tedbirimizi alalım tekrar teşekkür ederim sana bni bilgilendirdiğin içinSuper ya gercekten cok sevindim.teyzemin bebegini anlatipta icine kurt dusurdum diye cok huzursuz olmustum
kuzu bak ben sana demistim demistim ilk gun 2 dizden olacagi icin yogun bakimda kaliyor ertesi gun dendigi gibi egzersiz veriliyor :) egzersieri yapmazsan platin yerine oturmZ demisti doktor :) ayy senin kv gercekten cok yanlis anlamkzs :)Kuzum sen nasilsin is yeri ne durumdA?
BU arada sabahin korunde annecimin doktorunu arayip asistaniyla konustum.dedim ...nin kiziyim annecime amelyattan sonra 3 ay yat hic kalkma demissiniz annem cok korkmus amelyat olmasammi acaba demeye basladi baska bir yolu yokmudur dedim.kiz sasirdi anneniz yanlis anlamis dedi 3 ay yatmak soz konusu degil ilk gin alci bandaji olcak zaten yogunbakimda bakilcak ikinci gun normal odaya aliniyor fizyoterapistle birlikte egzersize basliyor ve sonra her gun ona verilen egzersizleri yapcak gunde yarim saat yuruyus yatmak yok odem olusur toplam 3 ay iyilesme sureci o onu yatmak anlamis dediyaa dedim baya yanlis anlamis...zaten doktorumuz 2 yil icinde amelyat yazmis kemiklerin arasinda bosalma yeni baslamis acil amlyat gerekli degil dedi kadini gidip kessemmi naapsam
Canim burada komsum saglik ocagi doktoru.bana hep der tahlil yaptirinca kagidini muhakkak al.kagidi sana vermek zorundalar diye.saglik mudurlugune sikayet et.bak nasil hizaya geliyor.Kızlar günaydın şu an çok sinirliyim yaa özeldeki doktorumun istediği testler vardı ben de bu sabah sağlık ocağına gittim hamileliğimin basından beri aile hekimim aynı iki hafta önce kontrol amaclı sağlık ocağı test yapmıştı zaten hem onun sonucunu alayım hem de diğer testleri yaptırayım diye doktorun odasına girdim test sonuçlarımı alacaktım ne için yaptırmistin dedi ven de testin adını aklımda mi tutacağım adını hatırlamıyorum dedim bana diyo unutkanlık için yaptırmış olabilir misin! Bu nasıl bir üsluptur bana birisiniz söyleyebilir mi. Hamileyim onun için istediniz zaten testin adını nereden bileyim dedim bilmiş bilmiş tavırlar teati açtı sonuclar iyi dedi ben de özemdeki doktorun istediği testleri verdim dedim bunları da yapabilir miyiz doktorum istedi aldı baktı, içlerinden bazısı bizim yaptığımız zaten diğerlerini de yapamam nerede muayene oluyorsan oraya git yaptır dedi. Iyi dedim o zaman çıkan test sonuçlarımı verin yok veremem diyo bana yaa neden ben almak istiyorum dedim ben vermiyorum dedi vermedi resmen sinirlerim tavan yaptı hala sakinlesemedim mal herif
bende 184 u arayıp bilgi alayım en iyisi en azından birdhaki gittiğimde kontrole bilinçli giderim ona göre daha yürürlüğe girmedi denir ise cevap verebilirimBenimki zaten sezeryan o yuzden pesine dusmedim.eylulde dogum yapacak arkadasim var egepolde dogum yapacak fiyat sormua 2200 demis normal dogum ama ben 184 u aradim sordum dogum ucretsizmis refakatci parasi odeniyormus demis o zaman demislerki dogum icin burda yatip beklerseniz ucretli ama olurda suyunuz gelir dogum icin direk gelirsiniz acilden girisiniz yapilir o zaman ucretsiz demisler.yani zaten ya suyun ya sancin gelince hastaneye geliyosun yatis yapiyosun ama doktoruna gelmiycen demekki acile basvurucan ordan kaydin acilcakki dogumu ucretsiz yapabil...ya iste bisey cikarirlar ama hakkini alabilmek icin bile kili kirk yararsin anca oyle oluyo
Evet yapamazsin enfeksiyon yuzunden idrar torban buzulup kasiliyo acilip rahatlamasi icin en 1 lt su icmen gerekiyo o su bobrege inipte rahatlatana kadar ...ay cok fena o dilini isir olmasin aman.benim tosbag tam mesanemi tekmeliyo yerini oyle guzel ayarliyoki anlatamam.Allahtan tam haftasinda gidiyo kizim bu haftada 1 kg olmustu 3 hafta onden gidiyodu...daha donmeden 1 kg olunca sagolsun tekmeyi bastimi elimle tutarak kosuyodum yelere isemiym diye37mhaftada 4 kilo dogdu dana.bu neyseki tam haftasinda sukur donmeden 1 kgyu gecmeyecek diye umuyorum
Evet baya baya yanlis anlamis...sagol kusum tesekkurederim gozumu actiniz.saf saf dedigini yiyodumkuzu bak ben sana demistim demistim ilk gun 2 dizden olacagi icin yogun bakimda kaliyor ertesi gun dendigi gibi egzersiz veriliyor :) egzersieri yapmazsan platin yerine oturmZ demisti doktor :) ayy senin kv gercekten cok yanlis anlamkzs :)
Evet cnm bende olabilecek şeyleri tahmin ettiğim için pek aynı okul taraftarı değilim zatensende fenaymissin ama hee
ben uykudan kaç defa uyanıyorum bilsenDaha uykudan uyandırmaya başlamadı ama yakında uyku uyurken tuvalete zor yetişeceğiz
Bu arada karnında sertleşme hissettiğin zaman uzanıp nefes egzersizi yap sakinleşmeye çalış bebiş de sakinleşir inşallah :)
Iyi bak masallah haftasinda donmus. Ya o tekmeleyince basi yine mesaneni sıkıstiriyo rahim zaten genisledi o yarim kilo ama hacmi 1.5kg dogal yani gelmesi..yinede tam nokta atisi tekme kadar kötü degil tabi.agirlastikca zaten bi gozun heo tuvaletin kapisinda oluyoOyyy tosuncuk maşallahbenim kuzuma baş geliş dedi ayrıntılıda ama yine de çok tuvaletim geliyor ufak tefek olduğum için daha yarım kilo olmasına ragmen minnoşa yer kalmıyor galiba
O yatipta sen ikisine birden bakmadapullubiber senin kayınvalideye ne güldüm cunku bızımkıde oyle amelıyat çıkarmaya yatmaya bayılır.bır ara boğazında kıst vardı eyvah eyvah onu buyuyttu de buyuttu sonra bır baktık kıst kayboldu :)sımdı geziyor neymıs çocuğa bakcakmıs gezemıceksmıs gorucez bakalım bakarken neler çıkaracak:))
Iyi bak masallah haftasinda donmus. Ya o tekmeleyince basi yine mesaneni sıkıstiriyo rahim zaten genisledi o yarim kilo ama hacmi 1.5kg dogal yani gelmesi..yinede tam nokta atisi tekme kadar kötü degil tabi.agirlastikca zaten bi gozun heo tuvaletin kapisinda oluyoaman ya bisey kalmadi zaten alsak kucagimizada yesek sunlari artik
Biz spontane takılıyoruz cnmcanimiz sikilinca hadi gidelim dios cikios yola yoldayken arıyorum kalacağımız yeri o yönden sıkıntımız yok.ailelerde de aynı şekilde bizde rahat edemiyoruz bizde bı aile de kaç gün kaldiysak diğerinde de aynı kaliyoruz ama illaki bı can sıkıcı şeyler oluyor işte aileler kalın diye ısrar ediyor falan bende kıyamıyorum eşime mesela biraz daha vakit gecirsin abileriyle falan die
Evet yapamazsin enfeksiyon yuzunden idrar torban buzulup kasiliyo acilip rahatlamasi icin en 1 lt su icmen gerekiyo o su bobrege inipte rahatlatana kadar ...ay cok fena o dilini isir olmasin aman.benim tosbag tam mesanemi tekmeliyo yerini oyle guzel ayarliyoki anlatamam.Allahtan tam haftasinda gidiyo kizim bu haftada 1 kg olmustu 3 hafta onden gidiyodu...daha donmeden 1 kg olunca sagolsun tekmeyi bastimi elimle tutarak kosuyodum yelere isemiym diye37mhaftada 4 kilo dogdu dana.bu neyseki tam haftasinda sukur donmeden 1 kgyu gecmeyecek diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?