2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim basladi ucunda yetisiyorum valla ay gecen ikeaya gittik 1dkmi durmaz ya mesanemi tepe tepe bir hal oldu 1 saate 7 8 kez tuvalte gittim gidip gelmekten aptal oldum alcaklarimida almadim eeh sen bilirsin yatarsin ablanin pembe carsaflarinda o zaman dedim ciktik artik fenalik geldi

o uykudan uyandırmalar bende yaklaşık 1 aydır var gece en az 2 kez kalkıyorum birden hop diye. ayılamadan odadan çıkmış oluyorum yatmadan su içersem Allaaaahhhh durmayın önümde

Ayyy kıyamam yaa şimdiden uykusuz gecelere alıştırıyor seni Yusuf Ege desene

Ahahaha çok fena yaaa ben de geçen korktum acaba enfeksiyon var da o yüzden habire tuvaletim var gibi hissediyorum diye ama yok yani tuvalete gidince de gayet biseler geliyor enfeksiyon yüzünden olsa tuvalet hissi olur ama gelen giden birşey olmazdı dimi?

Evet yapamazsin enfeksiyon yuzunden idrar torban buzulup kasiliyo acilip rahatlamasi icin en 1 lt su icmen gerekiyo o su bobrege inipte rahatlatana kadar ...ay cok fena o dilini isir olmasin aman.benim tosbag tam mesanemi tekmeliyo yerini oyle guzel ayarliyoki anlatamam.Allahtan tam haftasinda gidiyo kizim bu haftada 1 kg olmustu 3 hafta onden gidiyodu...daha donmeden 1 kg olunca sagolsun tekmeyi bastimi elimle tutarak kosuyodum yelere isemiym diye 37mhaftada 4 kilo dogdu dana.bu neyseki tam haftasinda sukur donmeden 1 kgyu gecmeyecek diye umuyorum

daha da içime korku düşürmicem inşallahhhhh sağ salim kucagımıza alalım

Super ya gercekten cok sevindim.teyzemin bebegini anlatipta icine kurt dusurdum diye cok huzursuz olmustum
hayır olur mu sen bilgi verdin bende bu bilgiyi doktorumla paylaştım tanıdığıma böyle oldu die doktor da açıklamalı anlattı içim rahatladı bildiklerimizi paylaşmak için burdayız ki tedbirimizi alalım tekrar teşekkür ederim sana bni bilgilendirdiğin için

kuzu bak ben sana demistim demistim ilk gun 2 dizden olacagi icin yogun bakimda kaliyor ertesi gun dendigi gibi egzersiz veriliyor :) egzersieri yapmazsan platin yerine oturmZ demisti doktor :) ayy senin kv gercekten cok yanlis anlamkzs :)

Canim burada komsum saglik ocagi doktoru.bana hep der tahlil yaptirinca kagidini muhakkak al.kagidi sana vermek zorundalar diye.saglik mudurlugune sikayet et.bak nasil hizaya geliyor.

bende 184 u arayıp bilgi alayım en iyisi en azından birdhaki gittiğimde kontrole bilinçli giderim ona göre daha yürürlüğe girmedi denir ise cevap verebilirim

Oyyy tosuncuk maşallah benim kuzuma baş geliş dedi ayrıntılıda ama yine de çok tuvaletim geliyor ufak tefek olduğum için daha yarım kilo olmasına ragmen minnoşa yer kalmıyor galiba

kuzu bak ben sana demistim demistim ilk gun 2 dizden olacagi icin yogun bakimda kaliyor ertesi gun dendigi gibi egzersiz veriliyor :) egzersieri yapmazsan platin yerine oturmZ demisti doktor :) ayy senin kv gercekten cok yanlis anlamkzs :)
Evet baya baya yanlis anlamis...sagol kusum tesekkurederim gozumu actiniz.saf saf dedigini yiyodum

pullubiber senin kayınvalideye ne güldüm cunku bızımkıde oyle amelıyat çıkarmaya yatmaya bayılır.bır ara boğazında kıst vardı eyvah eyvah onu buyuyttu de buyuttu sonra bır baktık kıst kayboldu :)sımdı geziyor neymıs çocuğa bakcakmıs gezemıceksmıs gorucez bakalım bakarken neler çıkaracak:))

Evet cnm bende olabilecek şeyleri tahmin ettiğim için pek aynı okul taraftarı değilim zatensende fenaymissin ama hee

Hala fenayim. Dunyanin obur ucuna da gitsem basimin caresine bakacagimi bildikleri icin kimse sallamaz beni hala benim evlendigime hamile olduguma inanamayan var o kadar ki utopik geliyo evinin hanimi cocuklarinin anasi lafi benim icin cocugum insallah bana benzemez diyorum da umitlenme diyolar bana cunku esimde biraz catlak nasil cocuk yetistircez merak ediyorum

Oyyy tosuncuk maşallah benim kuzuma baş geliş dedi ayrıntılıda ama yine de çok tuvaletim geliyor ufak tefek olduğum için daha yarım kilo olmasına ragmen minnoşa yer kalmıyor galiba
Iyi bak masallah haftasinda donmus. Ya o tekmeleyince basi yine mesaneni sıkıstiriyo rahim zaten genisledi o yarim kilo ama hacmi 1.5kg dogal yani gelmesi..yinede tam nokta atisi tekme kadar kötü degil tabi.agirlastikca zaten bi gozun heo tuvaletin kapisinda oluyo aman ya bisey kalmadi zaten alsak kucagimizada yesek sunlari artik

O yatipta sen ikisine birden bakmada

Benim annecimin en buyuk hedefi kendine baktirmak ya cok ilginc bir insan.kizin mevludunde beni ilk defa komsularina gosterebildi cunku hem uzaga tasindik hem dugun yapmadik hem nikahtan sonra kocamla mangal yakip ordan gemiye atlayip balayina gittik hem donunce is basi yaptik kadin beni bi gosteremedi mevlutte beni her tanistirdigina cok guler yuzlu dimi masallah cokta caliskan hic oburu gibi degil bu bana bakar dimi diyodu agzim acik kaldi istisnasiz 20 kisiye ayni seyi soyledi...bu bana bakar dimi nedemk ya benim bildigim insan aman hasta olmiym kimseye muhtac olmiym filan der benimki nerde otuesak ogullarina daha ben yaalanicam onlar bana bakicak diyo beni gostererek

Ama seninki daha fena.hastalik hastasindan daha cok korkucan o hic iyilesmez biri bitse biri cikar...artik yatirirsin bebisle bunu yanyana surayla bakarsin

Ay yok yok daha dursun ben doyamadım hamileliğe sonra hemen üçüncünun hayallerine düşmeyeyim

Bu arada kayinvalidenin ameliyatıyla ilgili ben yazmadım ama benim de kayinvalidemin iki dizine aynı gün platin takıldı ve aynı gün kendi tuvaletine kendi gitti hiç öyle yatalak gibi yatmadı. Üstelik ameliyatta komplikasyon yaşadı ona rağmen çok şükür hemen ayaklandı kısa sürede iyileşti. Darısı senin anneciğine

Sizde oyleyse iyi. Bizim ailr birakir da rsimin ailesi birakmiyor pek. Her teyzede ayri oturursun her hala da ayri yersin her amcada farkli oturursun. Sadece akraba gezmek 3 4gun suruyor diyebilirim. Ve kalmaya israr konusu da var. Hicbirinde rahat edemiyorum kapali oldugum icin onlarda aman nolcak enisten iste gorsun aman kardes sayilirsiniz ac gitsin fln diyolar ben cildiriyorum o yuzden yatili kalmiyorum pek

Benim ictigim suyun bobrege gittigi konusunda suphelerim var. Sanki icince mesaneme gidiyo gibi yarim saate sikisiyorum hele gece abooovv gecen ruyamda bana ciss ciss diyodu biri son saniye yetistim tuvalete bez mi kullansam artik gece naapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…