2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yani bosa yorulmaya gerek yok hastanede bile karisiyolar kiz adamin kafasinami giriyolar ne ben cocukla ugrasiyom adsm bana hala gel kura cekelim diyo en iyisi nufus mudurllugunde karar vermek karisan gorusen ouyo vazgecme sansinda oolmuyo ahH
Kiz biz hemen hastaneden cikinca kimliginide cikardik.haftasonu gormeye geldi en sevdigim kaynim ve ailesi.lidyayida mi yazdirdiniz diyo.he amcasi yazdirdik keske sana sorsaydik ya sen kimsin bu ne hadsizlik zaten ismi lidya lidyayida mi yazdirdiniz ne ya nerenin degisigisin sen

Evet evet ege ismi güzel onu kullanırsın sen, zaten anne ne derse devamı öyle geliyor yusufuda eşin illa istiyorsa koy kimlikte formaliteden yazsın ben öle yapcam

Maşallah canım çok iyi düşünmüşsün bende öyle yapmayı düşünüyorum. Evde kendim yapmaya çalışacağım inşallah başarabilirim. Kantoron bulunur da önemli olan doğal zeytin yağı ve ayarını tutturabilmek. Kendim yapabilsem hediye de gönderirim canım :) bu fıs fıs şişelere zeytin yağı koyup bebeğe masaj için de doğal kullanmak istiyorum. :)

Hic yapamadim canim ole seyler evin erkegide benim kadinida benim gecen belim agriyo kasigima vuruyo kocaminda sirti tutulmus geldi isyerinden bana diyo ne naziksin sen egilemiyorum su corabimi cekiversene ahahah neler cekiyom ben varyaa

Cnm ne diyeyim ki. Herkesin yapısı farklı elbette. Ama ne güzel ayaklarının üstünde duran kimseye muhtaç olmayan güçlü bir kadınsın.

Benim de üniden kalma bşr alışkanlık. Geç saatlere kadar ders çalışma yurt ortamındaki gırgır şamata vs. Bebek ile elbwtte alışacağız ama ben çok sinirli oluyorum. En büyük korkum o benim. Gergin bir anne olmak istemiyorum. Şimdiden alışmam lazım. Ayy inşallah alışırım da alışamazsam da umarım ablana benzerim

Bu fisfislar indirime girince stok yap zaten.mesela disarda yemege gidiyosun cocugu oturtucan mama sandalyesine ,hemen minik sirke şiseni cikarip masayi hop dezenfekte ediyosun :)
Parkta oynuyo eller leş hemen minik dezenfektan şiseni cikariyosun 2 pispis eller mis :)
Cimlerde yuvarlaniyosun baktin kolunu bacagini bisey yemis hemen minik kantaron yagini veya aloeverani cikariyosun aninda mudahale :)
Her rengini kullaniyorum

O gerginlik bendede oluyo uykumu alamayinca. bebekler bize ayak uydurmazsa biz onlara ayak uydurcaz mecburen kendi cocugumz ya kiyamayz bence sinirimizi kocalarimizdan cikartiriz :)

İste nasil alisiyosa oyle gidiyo bizimle uyumlu hale geliyolar. Bizin duzenimz degisince onlarinda degisiyo ister istemez :)
aynen kuzum 3 gundur evdeyim boyle mayisik mayisik hareket ediyordu az once esimle markete gittik gittik aman allahim nne tekmelemek yaa :) ayni babaannesi kilikli dedim oda disari cikmadan duramaz :)

bebegin besigine isikli toplardan assak nasil olur kizlarr :) tecrubeliler siz daha iyi bilirsiniz :)

Ay ben havuz yanından geçerken klora aşerdim yaa :))))
Valla benimki de kız istiyodu erkek duyunca bozuldu gibi ki erkeği ben çok istiyodum. Kız olsa bıcır bıcır olurmuş falanmış filanmış. Çok bozulmuştum hala bozuğum ama kendi bilir :))

Valla ege ismide bizim için anlamsız ama anlamlı. Baş harflerini oluşturacak ailemizin. Bana da Ablam ege nedir ne alaka bilmem ne diyo ama kimseye laf demek düşmüyo. Eğer sizin için anlamı varsa koy canım.. başka isim içine sinmeyecek çünkü
Kızlar ayrıntılımız temiz geçti sukur 30 cm 630 gr :) masallah diyelim mi ? :))
Maşallah canım
Evet evet ege ismi güzel onu kullanırsın sen, zaten anne ne derse devamı öyle geliyor yusufuda eşin illa istiyorsa koy kimlikte formaliteden yazsın ben öle yapcam
Yusuf u da düşündüm de ilk ben söylemiştim egenin önüne yakışsın diye. Soranlara Yusuf ege diyoruz. İki isimi tek gibi kullanabilirim gibi geliyo. En olmadı egoş diyeceğiz

Insan oglu iste demekki her lafa maydonoz olmaktan zevk alıyolar ben kimsenin isine burnumu sokmam yani bu insanlar niye böle yapip duruyolarki kime ne. ne isim verirsem veririm yani kimene hee fikrini sorarim eyvallah konusursun ama yok ne haddinize hadsizler hele bide yine anane babanne amca teyze karisiyo bi vasıflari var bide o disardan hic biseyin olmayanlar yada uzaktan akrabalarin falan burun kiviriyo yaa"o neymis o anlami neymiskii "diyolar ya sanane senin adinin anlamı ne sorn varmi muhtesem isimleri varmis gibiii bole kusuvercem uzerlerine

Bizde de babanne karışmıyo ablam karışıyo. Ege neymiş ne alakaymış diye sanki ben onun çocuklarına karıştımz herkes ilginçç

Cnm ne diyeyim ki. Herkesin yapısı farklı elbette. Ama ne güzel ayaklarının üstünde duran kimseye muhtaç olmayan güçlü bir kadınsın.

Canim nediyim ilk evliligimi 18 yasimda yaptim bi cok seyle mucadele ettim hep bole olmak zorundaydim evde anahtarimi unuturdum 2. Kata milletten merdiven dilenir kendi basima cikardim ona soledigimdeyse aldigim cevap banane nasil unuttuysan oyle girdi o umursamazdi nasil olsa bu kadin yapiyo derdi bununsa vakti yok bizimle ugrascak el mahkum yaniii ...hiii bu mesajı esim görmesinnn

Bizde de babanne karışmıyo ablam karışıyo. Ege neymiş ne alakaymış diye sanki ben onun çocuklarına karıştımz herkes ilginçç
Aman millete b.k yemek düser aslinda suratlarina suratlarina S A N A N E E dicen olmicak yani ama haketmiyoda degiller kız ven okadar cok ruzgar ismini istemistimki koraya annem yaaa kendi annem at ismi cocuga at ismimi vercen dedi durdu diyemedim sananeeee diyemedim ya ben ona yaniyorummm

Iste yani herkes 3 asagi 5 yukari ayni muhabbetleri yasiyo o yuzden hic takilmamak lazim kiz olsaydi lidya ve karya olcaklardi o yuzden dogurana kadar aysegul koycaz demeye kararliydim.oglana babasinin ismini koyduk sülalesi memnun hic sesleri cikmadi.benimkiler zaten hic karismaz hayirli olsun der gecerler bu sefer rahatim...sende ne karar verirseniz kimseye soyleyipte sinirini bozma alican koycaz de gec dogunca ogrensinler hic sesini cikarip gerilme bu sefer

Aynen öle nasilsa nedesek bisey buluyolar ama ssoranlari daha dusunmedik diyoruz hemen yorumlar gelmeye basliyo sunu koy bunu koy diye

Kiz kv komsusu var kadin 20 kusur yasinda surekli dusuk yapiyodu megersem iki rahmi varmis biri sorunluymus bebek ona tutunup dusuyomus sonra ameliyat oldu kiz bir rahmini aldilar simdi bizimle hamile kaldi demekki ikisiylede kalan varmis

Aynen cok ilginc bir haber gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…