2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
bebegin besigine isikli toplardan assak nasil olur kizlarr :) tecrubeliler siz daha iyi bilirsiniz :)
Bende Kozmogirl17 le ayni seyi diycektim hem isiga bakiyolar hemde algisini etkiliyor bu donenceler isikli toplar projeksiyonlu isiklar hepsi 2 yas ustu icin oneriliyor.ilk 6 icin siyah beyaz kartlar yatagin yanina ayna ve yatagin ustune yine siyah beyaz yumusak oyuncaklar asabilirsin 6 aydan sonra renkli ama hareketsiz...heves ediyosun biliyorum cok guzeller ve butun instamomlarda var ama yanlis uygulama

Ay ben ablama gayet güzel sananeee diyorum babası razı anası razı. Teyzesi kimmiş

İste nasil alisiyosa oyle gidiyo bizimle uyumlu hale geliyolar. Bizin duzenimz degisince onlarinda degisiyo ister istemez :)

Ay erken yatiyorum insallah kizimda oyle olur. Suan bile gozlerim gidiyo uykuya ama bi yarim saat daha oyalanayim diyorum. Uni.deyken bende gec yatardim gec yatmak sikinti degilde neye agladigini bilmedigim bebek korkutuyo beni. Sanirim en cok korktugum bu. Ayy gecen esim diyo ki bebek bezi alalim. Bide bebek alalim ben alt degistirme calismasi yapayim o kadar cok guldum ki anlatamam. Ciddi sekilde diyo bide. Dedim canlisi uzerinde denersin merak etme

O gerginlik bendede oluyo uykumu alamayinca. bebekler bize ayak uydurmazsa biz onlara ayak uydurcaz mecburen kendi cocugumz ya kiyamayz bence sinirimizi kocalarimizdan cikartiriz :)

Aynen cnm. Ben ayak uyduramazsam uyku laboratuarlarına gitmeyi düşünüyorum. Uyku benim için başlı başına problem olmuştur.
Hayırlısı bakalım neyle karşılaşacağız

Anladım cnm. Şartlar insanları şekillendirip olduğu kişiler haline getiriyor. Bende rahatsızlıklarımdan dolayı biraz rahat büyüdüm. Hala bile annem elimde ufak bir iş görsün ver ben yapayım der.

Nasil yani eve disardan merdiven dayayip oyle mi giriyodun?? Evdeki acmiyo mu kapiyi??

ayy evett canim ben cok begeniyorum onlarida hatta kendi yatagimin bas ucuna asmayi bile dusunmsstym ama Kozmogirl17 ile dediginiz gibi almam madem

Canim ben lahana yapraginin sutu kestigini biliyorum. Evet agri kesici ozelligi var ama sutun cekilmesinde kullaniliyor ozellikle Hatta memeden ayirdigimda kullanmistim. Son care kesilmiyordu sutumm gercekten etkili olmustu. O yuzden nacizane tavsiyem sutun bi damlasinin bile kiymetli oldugu donemde lahana yapragi kullanilmamasi yonunde.

Isim mevzulari konusulmus. Yani kime ne anlamiorum. Herkes cok merakli ise isom koymaya dogursun koysun bi zahmet. Benim annem de kizimin ismini kabullenemiyor. Surekli yeni isim onerileri ile gelio bana. Gulup geciyorum. Etraftan soranlarada daha karar vermedik diyorum :))) herkes son dakka ogrensin. Yorum yapacak zamanlari olmasin. Bu arada kizimin ismi Rima olacak.

ayy evett canim ben cok begeniyorum onlarida hatta kendi yatagimin bas ucuna asmayi bile dusunmsstym ama Kozmogirl17 ile dediginiz gibi almam madem
pullubiber ve Kozmogirl17 bacilarima katiliyorum. Bebek icin iyi degil ama ben kirmizi beyaz siyah toplar yapip asmistim. Hatta sen onlari sekilde yabalilrsin. Kalp ay yildiz gibi. Hatta kumaslarini farkli yapabilirsin doku farkliliklarini hisseder.

Bizde isim konusunda kimseye söz hakkı vermeyiz. Üçünüde kendimiz koyduk.
Ben bu akşam neler yaptım. Aman kızlar benim gibi olmayın. Eşim ranza getirdi. Tabi ranza demonte halde. Yapabilirmiyim ki şimdi tek başıma derkennnn, hadi dedim yaparız. Ama kaldırıp bişey yapmıcaksın bak diyo bana. Tamam dedim he canım heee. En son yatağın altına koyulan kalın tahta sırtımdaydı öyle böyle bitirdik. Afedersiniz ama k.... ter akıyodu resmen. Ama kızlarım çok mutlu oldu yattışar bile tabi yarın benim dünya kadar işim var. Odanın birinide oyun odası gibi yapmaya karar verdik. Sadece oyuncaklar, bi çekyat ve tv. Bitirelimde resimleri atarım. Ayaklarımın ve belimin ağrısından uyuyamıyorum

aynen kuzum 3 gundur evdeyim boyle mayisik mayisik hareket ediyordu az once esimle markete gittik gittik aman allahim nne tekmelemek yaa :) ayni babaannesi kilikli dedim oda disari cikmadan duramaz :)
Ay cok güldüm ya simdiden boyleyse dogunca nasil olur. valla kış bebegi olcak bide disari isterse yandin sen. Bizim vardi oyle bi tanidik bebek evde durmak istemiyodu her gun arabayla gezdiriyolardi :))

Canim beni yanlis alintiladin heralde :) bakiyorum bakiyorum biz ne konusmustuk ki en son diyorum :))

Güya sabah erken uyandim gün boyu gezdim yoruldm eve geldim cinoyum yine saat yine 4 oldu. Beni bebek degistrirse degistirr ancak olmuyo yani uykum gelmiyo kac saattr yataktayim karanlikta icim bayildi :),cocugm bana cekmez insallah uyku konusunda. Esini baya hevesli gördum masallah :)) bebek doguncada boyle devam eder insallah. benim arkadasimin eside boyle hevesliydi sonrasindada hep yardimci oldu emzirmek harici cocugun herseyiyle ilgileniyo alt degistrme banyo yaptrma ilgilenme her konuda 4 4 luk. Cogu anneye tas cikartir adam yani masallah :)) anneye büyük rahatlik. Benim esimde üsenmezse yapar ama adam su icmeye useniyor cok hevesli bakalim hayirlisi :))

Ben hala uyuyamadim uyku labaratuari nedir ilk defa duydum

Nasil yani eve disardan merdiven dayayip oyle mi giriyodun?? Evdeki acmiyo mu kapiyi??
Yok canim okadarda degil o isteyken anahtari evde unuttum misal yanibasimdaydi ve uzerinde anahtari oluyodu ama ilgilenmiyodu basil unuttuysan ole girdiye kapatiyodu telefonu bende lojmandi orasi fabrika sahasisydi calisan adamlarda merviden isteyip eve tirmanmisligim vardir balkondan yani okadar vurdum duymaz bi sahsiyetti

Sende bendensin yani tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…