Bendebebegin besigine isikli toplardan assak nasil olur kizlarr :) tecrubeliler siz daha iyi bilirsiniz :)
Ay ben ablama gayet güzel sananeee diyorumAman millete b.k yemek düser aslinda suratlarina suratlarina S A N A N E E dicen olmicak yani ama haketmiyoda degiller kız ven okadar cok ruzgar ismini istemistimki koraya annem yaaa kendi annem at ismi cocuga at ismimi vercen dedi durdu diyemedim sananeeee diyemedim ya ben ona yaniyorummm
İste nasil alisiyosa oyle gidiyo bizimle uyumlu hale geliyolar. Bizin duzenimz degisince onlarinda degisiyo ister istemez :)
O gerginlik bendede oluyo uykumu alamayinca. bebekler bize ayak uydurmazsa biz onlara ayak uydurcaz mecburen kendi cocugumz ya kiyamayz bence sinirimizi kocalarimizdan cikartiriz :)
Canim nediyim ilk evliligimi 18 yasimda yaptim bi cok seyle mucadele ettim hep bole olmak zorundaydim evde anahtarimi unuturdum 2. Kata milletten merdiven dilenir kendi basima cikardim ona soledigimdeyse aldigim cevap banane nasil unuttuysan oyle girdi o umursamazdi nasil olsa bu kadin yapiyo derdi bununsa vakti yok bizimle ugrascak el mahkum yaniii ...hiii bu mesajı esim görmesinnn
Canim nediyim ilk evliligimi 18 yasimda yaptim bi cok seyle mucadele ettim hep bole olmak zorundaydim evde anahtarimi unuturdum 2. Kata milletten merdiven dilenir kendi basima cikardim ona soledigimdeyse aldigim cevap banane nasil unuttuysan oyle girdi o umursamazdi nasil olsa bu kadin yapiyo derdi bununsa vakti yok bizimle ugrascak el mahkum yaniii ...hiii bu mesajı esim görmesinnn
Asil siz su habere bakin allah korusun yavrularimizi ya
http://www.posta.com.tr/amp/kaza-geciren-hamile-kadinin-karnindan-bebegi-firladi-mucize-2031973
ayy evett canim ben cok begeniyorum onlarida hatta kendi yatagimin bas ucuna asmayi bile dusunmsstym amaBendeKozmogirl17 le ayni seyi diycektim hem isiga bakiyolar hemde algisini etkiliyor bu donenceler isikli toplar projeksiyonlu isiklar hepsi 2 yas ustu icin oneriliyor.ilk 6 icin siyah beyaz kartlar yatagin yanina ayna ve yatagin ustune yine siyah beyaz yumusak oyuncaklar asabilirsin 6 aydan sonra renkli ama hareketsiz...heves ediyosun biliyorum cok guzeller ve butun instamomlarda var ama yanlis uygulamaEki Görüntüle 2174439 Eki Görüntüle 2174440
Aynı ben kaç haftalıksın acbaa?benimkinin mesaneye tatli tatli vurusu var zaten oldum olasi basasagi duruyo kafasimi var ustunde nedir anlamadim. lavabodan cikip oturma odasina gelene kadar yeniden ihtiyacim geliyor
E dogru diyo adam.ben dogumdan once baalamistim surmeye.emzirirken surmedim.emzirdikten sonra sutyenin icine soguk lahana yapragi koyuyodum hem o bolgeyi temiz tutuyo hem habire sür temizle derdi olmuyo hic yara olmadi ki kizim 4 kiloydu ya sömürüyodu resmen beni :)
O beyaz sirkeyi bulasik makinasinda parlatici olarakta kullaniyolar ama ben beceremedim hep su lekesi oldu
ayy evett canim ben cok begeniyorum onlarida hatta kendi yatagimin bas ucuna asmayi bile dusunmsstym amaKozmogirl17 ile dediginiz gibi almam madem
Ay cok güldüm yaaynen kuzum 3 gundur evdeyim boyle mayisik mayisik hareket ediyordu az once esimle markete gittik gittik aman allahim nne tekmelemek yaa :) ayni babaannesi kilikli dedim oda disari cikmadan duramaz :)
Canim beni yanlis alintiladin heralde :) bakiyorum bakiyorum biz ne konusmustuk ki en son diyorum :))Ay ben havuz yanından geçerken klora aşerdim yaa :))))
Valla benimki de kız istiyodu erkek duyunca bozuldu gibi ki erkeği ben çok istiyodum. Kız olsa bıcır bıcır olurmuş falanmış filanmış. Çok bozulmuştum hala bozuğum ama kendi bilir :))
Valla ege ismide bizim için anlamsız ama anlamlı. Baş harflerini oluşturacak ailemizin. Bana da Ablam ege nedir ne alaka bilmem ne diyo ama kimseye laf demek düşmüyo. Eğer sizin için anlamı varsa koy canım.. başka isim içine sinmeyecek çünkü
Maşallah canım
Yusuf u da düşündüm de ilk ben söylemiştim egenin önüne yakışsın diye. Soranlara Yusuf ege diyoruz. İki isimi tek gibi kullanabilirim gibi geliyo. En olmadı egoş diyeceğiz
Güya sabah erken uyandim gün boyu gezdim yoruldm eve geldim cinoyum yine saat yine 4 oldu. Beni bebek degistrirse degistirr ancak olmuyo yani uykum gelmiyo kac saattr yataktayim karanlikta icim bayildi :),cocugm bana cekmez insallah uyku konusunda. Esini baya hevesli gördum masallah :)) bebek doguncada boyle devam eder insallah. benim arkadasimin eside boyle hevesliydi sonrasindada hep yardimci oldu emzirmek harici cocugun herseyiyle ilgileniyo alt degistrme banyo yaptrma ilgilenme her konuda 4 4 luk. Cogu anneye tas cikartir adam yani masallah :)) anneye büyük rahatlik. Benim esimde üsenmezse yapar ama adam su icmeye useniyor cok hevesli bakalim hayirlisi :))Ay erken yatiyorum insallah kizimda oyle olur.Suan bile gozlerim gidiyo uykuya ama bi yarim saat daha oyalanayim diyorum. Uni.deyken bende gec yatardim gec yatmak sikinti degilde neye agladigini bilmedigim bebek korkutuyo beni. Sanirim en cok korktugum bu. Ayy gecen esim diyo ki bebek bezi alalim. Bide bebek alalim ben alt degistirme calismasi yapayim o kadar cok guldum ki anlatamam. Ciddi sekilde diyo bide. Dedim canlisi uzerinde denersin merak etme
Ben hala uyuyamadimAynen cnm. Ben ayak uyduramazsam uyku laboratuarlarına gitmeyi düşünüyorum. Uyku benim için başlı başına problem olmuştur.
Hayırlısı bakalım neyle karşılaşacağız
Anladım cnm. Şartlar insanları şekillendirip olduğu kişiler haline getiriyor. Bende rahatsızlıklarımdan dolayı biraz rahat büyüdüm. Hala bile annem elimde ufak bir iş görsün ver ben yapayım der.
27+2 yiz canim :)Aynı ben kaç haftalıksın acbaa?
Yok canim okadarda degil o isteyken anahtari evde unuttum misal yanibasimdaydi ve uzerinde anahtari oluyodu ama ilgilenmiyodu basil unuttuysan ole girdiye kapatiyodu telefonu bende lojmandi orasi fabrika sahasisydi calisan adamlarda merviden isteyip eve tirmanmisligim vardir balkondan yani okadar vurdum duymaz bi sahsiyettiNasil yani eve disardan merdiven dayayip oyle mi giriyodun?? Evdeki acmiyo mu kapiyi??
Sende bendensin yani tatlımBizde isim konusunda kimseye söz hakkı vermeyiz. Üçünüde kendimiz koyduk.
Ben bu akşam neler yaptım. Aman kızlar benim gibi olmayın. Eşim ranza getirdi. Tabi ranza demonte halde. Yapabilirmiyim ki şimdi tek başıma derkennnn, hadi dedim yaparız. Ama kaldırıp bişey yapmıcaksın bak diyo bana. Tamam dedim he canım heee. En son yatağın altına koyulan kalın tahta sırtımdaydıöyle böyle bitirdik. Afedersiniz ama k.... ter akıyodu resmen. Ama kızlarım çok mutlu oldu yattışar bile tabi yarın benim dünya kadar işim var. Odanın birinide oyun odası gibi yapmaya karar verdik. Sadece oyuncaklar, bi çekyat ve tv. Bitirelimde resimleri atarım. Ayaklarımın ve belimin ağrısından uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?