2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Insallah bende sahsen esimden cok hemsirelere guvenerekten böyle bi karar aldim esim biraz panik oldugu icin o sirada illaki birilerinin yardimina ihtiyaç duyar ama anneler olmayacak o birileri[/QUOTE]
Benim esimde cok panik o zaten yapamaz banada yaptirmaz benide panikletir insallah agrisiz sancisiz bi dogum gerceklestirirsin de kimseye ihtiyacn olmadan kendin halledersin. İhtiyacin oldugunda hemsirelerden yardim istersin. Eve gectiginde zaten annenler gelicekmis yardimci olurlar. allah yardin eder. Keske bende sadece esimle olabilsem. Ama ben o kadar sansli degilim benim kv bizi birakmaz kesin gelir. Bende onunla durcagima annemi cagirdim. En azindan gece annem benimle kalir hastanede.

Kızlar ne zamandır yazamıyorum ev temizliği kışlık hazırlık derken bir de anasınıfına giden oğlumun beslenmesini 4 gün aldım. Listedeki yemekleri 20 kişilik hazırlamak ve götürmek beni baya yordu ama şubata kadar beslenme sırası bana gelmeyeceği için doğumdan sonra çok rahat edicem. Ve son olarak doktorum doğumunu 6 kasım olarak planladı. Yani 18 gün sonra bebeğim geliyor. Ben o günü çok düşünmek istemiyorum korkum ve endişem artıyor

Canim bende vajili olarak sana tavsiyem kimseye kulak asma sakin bu dogumu sen gerceklestireceksin. Dogum sekline sen ve doktorun karar verir. Sen normal yaptiginda belkii travma gecireceksin o zaman seninle ilgileneceklermi acaba. Sinir oldum ya kv ne ayri kocana ayri. Cocukla aradaki bag Dogumda mi kurulurmus? senin rahmine düstügü andan itibaren kuruldu bile. Kv uydurmus resmen. eskiler vajiyi anlayamiyorlar bizim nazimiz saniyorlar Allah islah etsin kv ni

Canim saglikla al kuzunu kucagina insaah. Rahat ve kolay bir dogum diliyorum. Hayirli haberlerle dön insallah :)

Dünden beri uyuyamadım 2saatte bir, 3saatte bir adet sancısı çekiyorum kasıklarım çok fena ağrıyor uyuyamıyorum. Karnım bir sertleşip bi çok yumuşak oluyor bebek aşağı çok baskı yapıyor ayağa kalkınca alttan bıçak vuruluyor gibi hissediyorum çok ağrım var. Bebek çok hareketli çok vuruyor dönüp duruyor çok zor nefes nefese kalıyorum artık. Adet sancısı çekiyorum resmen

Mutlaka git cnm ihmal etme doğum kanalına inerse artık birşey yapamıyor doktor. Tabi doğurtmaktan başka

Çok şükür canım ne güzel anlatmışsın ya

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, bol bol sütün olsun, hiiiiiç gazınız olmasın
Teşekkür ederiz teyzesi :) göğsüm tıkanmış makine de açmadı kızım uyansında o çekince açılır belki

Ne mutlu sana canim annelik cok guzel biseyyy yaa.o karina bastirmayi banada yapmislardi cok acı vermisti ama 3 5 saniyelik bisey biraktiklari an geciyor dedigin gibi yavruna bakinca hic bisey hissetmiyon zaten
Bana uzun uzun yaptılar ama Allah dayanma gücü veriyor. Bebişlerin canı sağ olsun 10 kere de yaptırır insan. Anne olmak ne demekmiş insan anlıyor

Allahim saglikla sana bagislamis rabbim cok sukur cabucak toparlansin sende insallah cabuk toparlarsın sağlıkla sevgiyle
Amin canım teşekkür ederim.

sagma makinesini alip poset yada saklama kabi alan var mi çok mu acele ediyorum
Ben medela swing aldım çok memnunum. bu ikinci alışım. oğlumda da kullanmıştım. oğlum ilk 6 ay emmemesine rağmen sütüm azalmadan sağıp oğluma içirmiştim.
Süt poşeti piyasada bir sürü var herhangi biri olur ben çift fermuarlı olanlardan tercih ettim daha güvenilir geldi.

İnşallah hemen iyileşirsin canım, son aydayız, şimdi grip çok kötü ya..

Önce A4 kağıdı kes, boyutunu, şeklini vs beğenirsen onu şablon alıp öyle keçeye giriş süste keçeyle yapılan neler varsa her parçasını A4le keserek kendi şablonunu oluşturabilirsin

Öyle gercekten en basitinden düşünsene aylardir heyecanla bekledigin cocugunu senden uzak tutacak herseye karisacak kendisi ilgileniyomus gibi görünmek için gelde sinirlenme
aynen oyle gerci hos bizimki gunduzde yeter ah benim anacigim rahatsiz olmasa buna da gun doğuyor herseyde basrolde[/QUOTE]
Geçmiş olsun annen icin canim. Benim annemde şeker hastası oldugu için en küçük stresten sekeri cikiyo birazda bu yuzden devre dışı biraktim. Yoksa ben dogurana kadar ya kaynanam yuzunden yada beni merak etmekten kesin cikar şekeri. En güzeli eşimle atlatmak olucak insallah geliriz bununda üstesinden

Insallah bende sahsen esimden cok hemsirelere guvenerekten böyle bi karar aldim esim biraz panik oldugu icin o sirada illaki birilerinin yardimina ihtiyaç duyar ama anneler olmayacak o birileri
Benim esimde cok panik o zaten yapamaz banada yaptirmaz benide panikletir insallah agrisiz sancisiz bi dogum gerceklestirirsin de kimseye ihtiyacn olmadan kendin halledersin. İhtiyacin oldugunda hemsirelerden yardim istersin. Eve gectiginde zaten annenler gelicekmis yardimci olurlar. allah yardin eder. Keske bende sadece esimle olabilsem. Ama ben o kadar sansli degilim benim kv bizi birakmaz kesin gelir. Bende onunla durcagima annemi cagirdim. En azindan gece annem benimle kalir hastanede.[/QUOTE]
Benim kv bilse doguma gittigimi benden once hastaneye gider merakindan ama insallah orda denk gelmezde sancim falan oda bilmez sende en guzelini yapmissin anne dururken kv ne isi varki. Insallah hepimiz ağrısız sancisiz dogum yapariz da minnaklarimiza kendimiz bakabiliriz kimseye ihtiyacimiz olmadan

Günaydın hanımlar....ben dün gece doğum yaptımçok şükür...oğluma kavuştum,sezaryenle 37+5 de....tüm sıkıntıları unuttum yüzünü görünce,darısı sağlıkla yolunu gozleyenlere olsun inşallah....Rabbim sizlere kolaylık versin,anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin...çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim,aslında yazacak anlatacak çok şey var ama sonra tekrar görüşürüz...bu arada ankara zekai Tahir Burak doğum hastanesinde doğum yaptimlokman Hekim hastanesinden vazgeçip

Gözün aydın canım. Hayirli uzun ömürleri olsun Allah analı babali büyütsün inşallah. Kendini toparladiginda dogum hikayenide bizimle paylaşır misin

Hayırlı olsun canım, sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah 

Oooo hayırlı olsun canım maşallah gözünüz aydın

Maşallah sağlıkla büyüt inşallah
Aminnnn canım inşallah onları ilgilendiren bi durum yok boş bogazliligina kızıyorum zaten .
Maşallah doğumlar çoğaldı heyecanım üst seviyede Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…