Insallah bende sahsen esimden cok hemsirelere guvenerekten böyle bi karar aldim esim biraz panik oldugu icin o sirada illaki birilerinin yardimina ihtiyaç duyar ama anneler olmayacak o birileriCanim biz elti olsaydik emin ol birlikte olamazdik benim kv izin vermezdi her türlü aramiz acik olurdubende tek gelinim ama hic kiymetim yok :)) valla siz en mantiklisini yapmissinz esinle huzurlu mutlu gecirin dogumunuzu. Hemsireler yardim ediyormus annem soyledi smdi. yapamadiginizda cagirrsinz yardimci olurlar illaki
Canim bende vajili olarak sana tavsiyem kimseye kulak asma sakin bu dogumu sen gerceklestireceksin. Dogum sekline sen ve doktorun karar verir. Sen normal yaptiginda belkii travma gecireceksin o zaman seninle ilgileneceklermi acaba. Sinir oldum ya kv ne ayri kocana ayri. Cocukla aradaki bag Dogumda mi kurulurmus? senin rahmine düstügü andan itibaren kuruldu bile. Kv uydurmus resmen. eskiler vajiyi anlayamiyorlar bizim nazimiz saniyorlar Allah islah etsin kv niAkşam akşam sinir oldum kızlar. Kv bizdeydi akşam. Gündüz de birlikteydik . AksM gelmiş diyor ki bu gün kadınlar dedi ki sezeryan doguranalrin çocukları kopuk oluyormuş düşkün olmuyorlarmis birbirine duydun mu . Kendisi hep normal doğurmuş. Ne alaka ne saçmalık bu dedim . Normal doğuran seseryan dogurandan daha çok anne sanıyor kendini herhalde dedim . Bu kadınlar iyice saçmaladı kendilerini üstün görecekler diye öyle böyle diye saçma. Sapan konuşuyorlar dedim . Hayır kimsenin öyle bişey diyeceği bi ortamda değildik duymadım ben öyle bi muhabbet. Gelmiş eşimin yanında güya beni aşağı görecek. Eşimi doldurup duruyor her konuda zaten. Eşimde baskı yapıyordu normal yap diye .doktorum vajinismus geçmişin varsa ve kendine.güvenmiyorsan normale.zorlayamm dedi eşimin yanında eşim ikna oldu . Şimdi neden eşim ikna oldu diye böyle bi laf.çıkardı
Çocuk gibi ,gülüyorum sadece bu kadar içten pazarlıklı olunur mu
Canim saglikla al kuzunu kucagina insaah. Rahat ve kolay bir dogum diliyorum. Hayirli haberlerle dön insallah :)Kızlar yarın sezaryen oluyorum. Doktora söyledim lekelenmeyi alttan baktı.ben yine tabi rahat bir muayene geciremedim. Geçen hafta da çatın mükemmel değil ama yine bekleyelim demisti. Bugun de Hem çatın musait değil hem sen muayene olurken rahat değilsin dedi.kendine güveniyorsan bekleyelim . Çatın musait olsa ben yine bi şekilde seni rahatlatır ikna eder normal doğurturum ama çatı da elverişli değil riske atmayalim dedim.
Miyomum da var.eger alinabilirse onun da alinmasina karar verdik.
Eşimle ben tabi biraz afalladik.duygu karmaşası yaşıyorum aniden gelişince.
Dua edin bize kızlar
aynen öyle sağ Salim kavuşmayı nasip etsin inşallah rabbimKorkma canim olede bolede mucizelerimize kavusucaz daha guzel ne olabilirki
Mutlaka git cnm ihmal etme doğum kanalına inerse artık birşey yapamıyor doktor. Tabi doğurtmaktan başkaNe güzel canım masallah . Detaylardan adet ağeısı gibi geçmeyen bi ağrı gelıyordu ve akşam artıp sabah gecıyodu kısmımdan etkılendım sahsen su sıralar hıssettıgım sey bu. Akşam ozellıkle yatınca yatak da daha cok hossetmeye başlıyorum. Gun ıcınde sertlesmeler oluyo ama bel ağrısını bazen hıssetmeye bılıyorum gece ıkısınıde aynı anda gayet ıyı hıssedıyorum hem geldıgını hem gıttıgını. Gunduzlerı ne kadar olsada gece daha bı hıssedılıyo aynı seylerı yasıyomusuz. Sanırım yarın gıdıcem. Yenıden bı nst bakılsın bakalım. Serum gerekıyosa versın pzar sorun yasamak ıstemıyorum hastanede değil dr cunku. Bugun bile baya sancım vardı gunduz bi ayagım nedense gitmiyo bunu bende anlamış değilim. Ama yarın aksatmıcam
Teşekkür ederiz teyzesi :) göğsüm tıkanmış makine de açmadı kızım uyansında o çekince açılır belkiÇok şükür canım ne güzel anlatmışsın ya
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, bol bol sütün olsun, hiiiiiç gazınız olmasın
Bana uzun uzun yaptılar ama Allah dayanma gücü veriyor. Bebişlerin canı sağ olsun 10 kere de yaptırır insan. Anne olmak ne demekmiş insan anlıyorNe mutlu sana canim annelik cok guzel biseyyy yaa.o karina bastirmayi banada yapmislardi cok acı vermisti ama 3 5 saniyelik bisey biraktiklari an geciyor dedigin gibi yavruna bakinca hic bisey hissetmiyon zaten
Amin canım teşekkür ederim.Allahim saglikla sana bagislamis rabbim cok sukur cabucak toparlansin sende insallah cabuk toparlarsın sağlıkla sevgiyle
Ben medela swing aldım çok memnunum. bu ikinci alışım. oğlumda da kullanmıştım. oğlum ilk 6 ay emmemesine rağmen sütüm azalmadan sağıp oğluma içirmiştim.sagma makinesini alip poset yada saklama kabi alan var mi çok mu acele ediyorum
Ben kraft süt sağma makinesi aldım ama saklama poşeti, göğüs ucu kremi ve göğüs pedini lansinoh aldım canım.sagma makinesini alip poset yada saklama kabi alan var mi çok mu acele ediyorum
İnşallah hemen iyileşirsin canım, son aydayız, şimdi grip çok kötü ya..Büyüdü ya kendi özgürlüğünü eline almaya çalışıyodur annesi :))
Benim uysal sıpa hep böyle olursa maşallah diyeyim beni üzmez:))
Ev işinden bi türlü onlara fırsat bulamadım canım ya hafta içi süs püs işlerime başlıycam Allah izin verirse. Bide grip oldum 2 iş yapıp 5 soluklanıyorum. Balonu da kesmeye cesaret edemedim açıkcası bi bakıcam şablonsuz yapabilirim inşallah :)
aynen oyle gerci hos bizimki gunduzde yeter ah benim anacigim rahatsiz olmasa buna da gun doğuyor herseyde basrolde[/QUOTE]Öyle gercekten en basitinden düşünsene aylardir heyecanla bekledigin cocugunu senden uzak tutacak herseye karisacak kendisi ilgileniyomus gibi görünmek için gelde sinirlenme
Benim esimde cok panik o zaten yapamaz banada yaptirmaz benide panikletirInsallah bende sahsen esimden cok hemsirelere guvenerekten böyle bi karar aldim esim biraz panik oldugu icin o sirada illaki birilerinin yardimina ihtiyaç duyar ama anneler olmayacak o birileri
Gözün aydın canım. Hayirli uzun ömürleri olsun Allah analı babali büyütsün inşallah. Kendini toparladiginda dogum hikayenide bizimle paylaşır misinGünaydın hanımlar....ben dün gece doğum yaptımçok şükür...oğluma kavuştum,sezaryenle 37+5 de....tüm sıkıntıları unuttum yüzünü görünce,darısı sağlıkla yolunu gozleyenlere olsun inşallah....Rabbim sizlere kolaylık versin,anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin...çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim,aslında yazacak anlatacak çok şey var ama sonra tekrar görüşürüz...bu arada ankara zekai Tahir Burak doğum hastanesinde doğum yaptim lokman Hekim hastanesinden vazgeçip
Çok teşekkür ederim canım...müsait bi vakitte yazacağım çünkü benim için çok farklı bi deneyim oldu...Gözün aydın canım. Hayirli uzun ömürleri olsun Allah analı babali büyütsün inşallah. Kendini toparladiginda dogum hikayenide bizimle paylaşır misin
Hayırlı olsun canım, sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah Günaydın hanımlar....ben dün gece doğum yaptımçok şükür...oğluma kavuştum,sezaryenle 37+5 de....tüm sıkıntıları unuttum yüzünü görünce,darısı sağlıkla yolunu gozleyenlere olsun inşallah....Rabbim sizlere kolaylık versin,anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin...çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim,aslında yazacak anlatacak çok şey var ama sonra tekrar görüşürüz...bu arada ankara zekai Tahir Burak doğum hastanesinde doğum yaptim lokman Hekim hastanesinden vazgeçip
Günaydın hanımlar....ben dün gece doğum yaptımçok şükür...oğluma kavuştum,sezaryenle 37+5 de....tüm sıkıntıları unuttum yüzünü görünce,darısı sağlıkla yolunu gozleyenlere olsun inşallah....Rabbim sizlere kolaylık versin,anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin...çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim,aslında yazacak anlatacak çok şey var ama sonra tekrar görüşürüz...bu arada ankara zekai Tahir Burak doğum hastanesinde doğum yaptim lokman Hekim hastanesinden vazgeçip
Maşallah sağlıkla büyüt inşallahSelam kızlar tecrübemi sormuştunuz fırsatım varken yazayım. Destan yazdım uyarayım :)
Çarşamba günü çok enerjiktim. 2 gündür de bel ağrısı ve adet ağrısı gibi ağrılarım oluyordu. Gece şiddetlenip sabah uyanınca geçiyordu. Çarşamba akşam hafif sancılar başladı yine, sonra şiddetlendi o zamana kadarki hiçbir ağrıya benzemiyordu. Hemen hastaneye gittik eşimle. Doktorum hala hastanedeydi saat 8 de. Hemen odasında ultrasona bağladı o sırada şiddetli bir kasılma oldu. Doğum başlamış dedi bebek aşağı da inmiş. Ben şok çünkü yalancı sancı diyecek eve gelicem sanıyorum. Serum bağlasanız ya da ilaç verin kesilsin diyorum doktorum maalesef artık çok geç dedi. Ben yemek yedim dedim saat 4-5 gibi. Spinal yapalım veya epidural dedi ve benim dizlerim titremeye başladı. Genel olsun beklerim dedim. Ama zaman yok. Neyse anestezi uzmanı ile görüşüldü onay alındı. Odama çıktım. Hemen duş aldım doktorum geldi. Ameliyathane soğuk hasta olursun dedi ve saçımı kuruttu. Doktorum çok iyidir saolsun. Ameliyat için mavi önlük giydim sedyeye yattım eşim yanımda. Benim dizler titremeye başladı :) ameliyathane girişinde eşimi bıraktım ağladığını gördüm. Ameliyathaneye girdim sonda takıldı. Sonda takımını abartıyorlar hiç acılı bir işlem değil. Anestezi verildi ve uyandığımda odamda kızımlaydım. İlk ağrım vardı ama ağrı kesici verdiler hafifledi. Hayalini kurduğum melek bana bakıyordu mucize gibi bir an. Hemen memeyi tutturdular. Sütüm geldi çok şükür. İçti kollarımda uyudu.
Kanamam çok olmaya başladı kesilmiyordu. Rahim toparlanmamış ben bembeyaz oldum. Etrafımda olanı anlayamıyordum. Ebe karnıma bastırıp kanı atmamış o yüzden olmuş. Hemen doktorlar geldi başıma karın masajı yapmaya başladılar o çok acıttı. Sabaha kadar ara ara gelip karnıma bastırıp akıttılar. O acı gerçekten fenaydı ama o sırada bebeğine bakınca dayanıyorsun. Rahim toparlayıcı iğne yaptılar.
İlk kez ayağa kalkmakta zor değildi yürümekte zor olmadı.
Bebeğim emdikten sonra makine ile kalanı çekiyorum. İlk başta boş çekiyordum ama sağdıkça sütüm arttı. Medela swing kullanıyorum. Oğlumda da onu kullanmıştım.
Kızımla aşk yaşıyoruz çok şükür iyi ki doğurdum meleğimi. 37+3 te doğdu. 2570 gr lık minik bir bebek.
Ama sağlıklı inşallah çabuk toparlayacak emdikçe.
Aminnnn canım inşallah onları ilgilendiren bi durum yok boş bogazliligina kızıyorum zaten .Canim bende vajili olarak sana tavsiyem kimseye kulak asma sakin bu dogumu sen gerceklestireceksin. Dogum sekline sen ve doktorun karar verir. Sen normal yaptiginda belkii travma gecireceksin o zaman seninle ilgileneceklermi acaba. Sinir oldum ya kv ne ayri kocana ayri. Cocukla aradaki bag Dogumda mi kurulurmus? senin rahmine düstügü andan itibaren kuruldu bile. Kv uydurmus resmen. eskiler vajiyi anlayamiyorlar bizim nazimiz saniyorlar Allah islah etsin kv ni
Maşallah doğumlar çoğaldı heyecanım üst seviyede Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinGünaydın hanımlar....ben dün gece doğum yaptımçok şükür...oğluma kavuştum,sezaryenle 37+5 de....tüm sıkıntıları unuttum yüzünü görünce,darısı sağlıkla yolunu gozleyenlere olsun inşallah....Rabbim sizlere kolaylık versin,anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin...çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim,aslında yazacak anlatacak çok şey var ama sonra tekrar görüşürüz...bu arada ankara zekai Tahir Burak doğum hastanesinde doğum yaptim lokman Hekim hastanesinden vazgeçip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?