2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gozünüz aydın allah analı babalı büyütsün

northstar @rozahak
İsme karar verdik dün sipariş verdik teşekkür ederim :)

bizimkide diyor istersen anneme soyleriz annemde kalır aman dedim yok kalsin daha ilk aksamdan depresyona girmiyim
Öyle gercekten en basitinden düşünsene aylardir heyecanla bekledigin cocugunu senden uzak tutacak herseye karisacak kendisi ilgileniyomus gibi görünmek için gelde sinirlenme[/QUOTE]
Günlerdir kafama bende bunlari takiyorum. Aynen bunu yapacagini biliyorum. Zaten arada küslük var hirsini cikaracak bi sekilde. Dogumdan cok dogum sonrasi kv ile yasicagim psikolojik savasi düsünür oldum bende sessizimdir ama tersim pis heran hersey olabilir. Aksiyon gerilim korku hepsi benim dogumda allah yardimcimz olsun

Benim kv bilse doguma gittigimi benden once hastaneye gider merakindan ama insallah orda denk gelmezde sancim falan oda bilmez sende en guzelini yapmissin anne dururken kv ne isi varki. Insallah hepimiz ağrısız sancisiz dogum yapariz da minnaklarimiza kendimiz bakabiliriz kimseye ihtiyacimiz olmadan [/QUOTE]
Benimki dogurabilseydi eminm ben hamile kaldigimda oda hemen hamile kalirdi. Zaten kac kere ruyasinda kendini hamile görmüs korkuyorum dogum yaoacagim gün ayni hastanede herhangi bir saglik sorunu cikartip benden once yatis yaptirir kendine diye. Yeterki ilgi bende olmasin

Gözünüz aydin Allah anali babali büyütsün saglik sihhat versin insallah. Darisi bizlerin basina :)

Allah tan benim eşim annesini istemiyor Doğumda da ben de bunları düşünmek zorunda kalmıyorum. Yoksa ben asla rahat edemem kv yle. Bi de saçmasapan her şeyi bilirmiş tavırları oluyor büyüklerin annem yapsa anne öyle değil derim diğerine onu da söyleyemem. Bebişimin ilk günleri onunla uğraşmak istemem doğrusu. Bi de hastalık hastası zaten. Sağlık personeli olduğum için yaptığı saçmasapan cahil yorumları deli ediyor beni

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah güzel ömür versin :)
northstar @rozahak
İsme karar verdik dün sipariş verdik teşekkür ederim :)
Neye karar verdiniz kuzum :) ismiyle güzelce yaşasın inşallah

gözün aydın cnm sağlıkla büyüt

Öyle gercekten en basitinden düşünsene aylardir heyecanla bekledigin cocugunu senden uzak tutacak herseye karisacak kendisi ilgileniyomus gibi görünmek için gelde sinirlenme
Günlerdir kafama bende bunlari takiyorum. Aynen bunu yapacagini biliyorum. Zaten arada küslük var hirsini cikaracak bi sekilde. Dogumdan cok dogum sonrasi kv ile yasicagim psikolojik savasi düsünür oldum bende sessizimdir ama tersim pis heran hersey olabilir. Aksiyon gerilim korku hepsi benim dogumda allah yardimcimz olsun[/QUOTE]
Valla bende sessiz görünürüm ama sadece dışardan sessizimdir oyle bi durumda kv ye papuc birakamam zaten lohusa psikolojisi diye bahanemizde var hakedene saldiririm valla

Benimki dogurabilseydi eminm ben hamile kaldigimda oda hemen hamile kalirdi. Zaten kac kere ruyasinda kendini hamile görmüs korkuyorum dogum yaoacagim gün ayni hastanede herhangi bir saglik sorunu cikartip benden once yatis yaptirir kendine diye. Yeterki ilgi bende olmasin [/QUOTE]
Abbo seninki daha fenaymis kiz benimki herseye atlar ama benimle yarismaz Allahtan Ama bi tane dogursaydi fena da olmazdi tüm ilgi onun olsun yeterki benim cocuguma kafayi takmasin

aynen oyle gerci hos bizimki gunduzde yeter ah benim anacigim rahatsiz olmasa buna da gun doğuyor herseyde basrolde
Geçmiş olsun annen icin canim. Benim annemde şeker hastası oldugu için en küçük stresten sekeri cikiyo birazda bu yuzden devre dışı biraktim. Yoksa ben dogurana kadar ya kaynanam yuzunden yada beni merak etmekten kesin cikar şekeri. En güzeli eşimle atlatmak olucak insallah geliriz bununda üstesinden[/QUOTE] Allah tan annem kalacak.doğum sonrası falanda yanımda annem olacak. Ama ben onu biliyorum. Sabahın köründe hergün gelecek hiç bir işe elini sürmeyecek kenarda oturacak akşama kadar. Anneme üzülüyorum. Birde ona hizmet edecek.

Doğumdan önce kv yaniniza gelsin ister misiniz?
Güzel anlaştığınız fakat pek ev işi yapmayan biri olsa ?

Kv doğuma 10 gün kala gelmeyi düşünüyor ben de bir şey diyemiyorum kararsizim doğumdan sonra yanında olsun istiyorum

Abbo seninki daha fenaymis kiz benimki herseye atlar ama benimle yarismaz Allahtan Ama bi tane dogursaydi fena da olmazdi tüm ilgi onun olsun yeterki benim cocuguma kafayi takmasin[/QUOTE]
sebepsiz yere 1.5 aydir benimle küs. Acikcasi isime geldi kafam rahat. simdide dogum yaklasti annem geldi hergün esime beni soruyor. bende orali degilim hic konusmuyorum konusmayida düsünmüyorum. Eslerimizle aramiz iyi olsunda gerisi teferruat. allah yuvalarimiza huzur versin kimsenin bozmasina firsat vermesin insallah. Yoksa benim onun cevirdigi dolaplara gercekten aklim ermiyo ugrasamiyorum

Valla bende sessiz görünürüm ama sadece dışardan sessizimdir oyle bi durumda kv ye papuc birakamam zaten lohusa psikolojisi diye bahanemizde var hakedene saldiririm valla [/QUOTE]
Bana yapilani bi yere kadar sineye cekerimde cocukla ilgili bisey olursa panter olurum vallahi

Bizde doktordan çıktık baya oldu :) 2400 gr mış Yusuf Ege bey, şuan tam 35+0 ama bikaç gün geriden geliyomuş ama herhangi bi sorun yok herşeyi normal dedi. Anası yeterince iri ama bebişe faydam yok demek
Yüzünü kapatıyodu yine göremedik sıpayı bizden haberlerde böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…