Gozünüz aydın allah analı babalı büyütsünGünaydın hanımlar....ben dün gece doğum yaptımçok şükür...oğluma kavuştum,sezaryenle 37+5 de....tüm sıkıntıları unuttum yüzünü görünce,darısı sağlıkla yolunu gozleyenlere olsun inşallah....Rabbim sizlere kolaylık versin,anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin...çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim,aslında yazacak anlatacak çok şey var ama sonra tekrar görüşürüz...bu arada ankara zekai Tahir Burak doğum hastanesinde doğum yaptim lokman Hekim hastanesinden vazgeçip
Oy maşallah bebişinee :) hayırlısı olsun canım sağ Salim al kucağına :)
Benm Arkadaşımın bebeğinin ismi Muhammed Çınar :))) selim çınar da güzel olabilir aslında ama eşin ayaz ı istemiş. Çınardan sa selim ismi daha hoşuma gitti canım Selim ayaz bence
Canım öncelikle bebişine maşallah. Hayırlısı nasılsa o şekilde al kucağına. Omuzları yada başı geniş bebeği doğurmak zor oluyo Allah korusun bebek doğum kanalına girince sezaryene de dönülmüyor. Epidüral de sana ağrı kesici bi cihaz takılıyorlar kzum ağrı hissettikçe butonu var onun ona basıyorsun ve sana ağrı kesici enjekte ediliyo( spinalle karıştırmıyosam benim akrabam da epidural oldu ve bu şekilde anlattı ona da +400 olarak takmışlardı onu) spinal de sadece belden aşağısı uyuşuyo. Ağrı kesiciyi de seruma vs katıyolardır illaki. Yinede karar senin tabiki canım ama epidural yapan akrabam çok memnundu o takılan şeyden
Öyle gercekten en basitinden düşünsene aylardir heyecanla bekledigin cocugunu senden uzak tutacak herseye karisacak kendisi ilgileniyomus gibi görünmek için gelde sinirlenmebizimkide diyor istersen anneme soyleriz annemde kalır aman dedim yok kalsin daha ilk aksamdan depresyona girmiyim
Benim kv bilse doguma gittigimi benden once hastaneye gider merakindanBenim esimde cok panik o zaten yapamaz banada yaptirmaz benide panikletirinsallah agrisiz sancisiz bi dogum gerceklestirirsin de kimseye ihtiyacn olmadan kendin halledersin. İhtiyacin oldugunda hemsirelerden yardim istersin. Eve gectiginde zaten annenler gelicekmis yardimci olurlar. allah yardin eder. Keske bende sadece esimle olabilsem. Ama ben o kadar sansli degilim benim kv bizi birakmaz kesin gelir. Bende onunla durcagima annemi cagirdim. En azindan gece annem benimle kalir hastanede.
Gözünüz aydin Allah anali babali büyütsün saglik sihhat versin insallah. Darisi bizlerin basina :)Günaydın hanımlar....ben dün gece doğum yaptımçok şükür...oğluma kavuştum,sezaryenle 37+5 de....tüm sıkıntıları unuttum yüzünü görünce,darısı sağlıkla yolunu gozleyenlere olsun inşallah....Rabbim sizlere kolaylık versin,anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin...çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim,aslında yazacak anlatacak çok şey var ama sonra tekrar görüşürüz...bu arada ankara zekai Tahir Burak doğum hastanesinde doğum yaptim lokman Hekim hastanesinden vazgeçip
Mutlaka git cnm ihmal etme doğum kanalına inerse artık birşey yapamıyor doktor. Tabi doğurtmaktan başka
Evet canım son gittiğinde yoktu öyle bi durum bebeğin doğumla alakalı yaptıgı bısey yok sadece sancı işte gece pek yok gibiydi yada hıssettmedım gunduzu takıp edip hemen gidicem . Şuan oluyo mesela ama şiddet sürekliliği bunlara bakıcam aman ne bılım ya bi ayagım gitmiyo anlamadım
Teşekkür ederiz teyzesi :) göğsüm tıkanmış makine de açmadı kızım uyansında o çekince açılır belki
Bana uzun uzun yaptılar ama Allah dayanma gücü veriyor. Bebişlerin canı sağ olsun 10 kere de yaptırır insan. Anne olmak ne demekmiş insan anlıyor
Amin canım teşekkür ederim.
Ben medela swing aldım çok memnunum. bu ikinci alışım. oğlumda da kullanmıştım. oğlum ilk 6 ay emmemesine rağmen sütüm azalmadan sağıp oğluma içirmiştim.
Süt poşeti piyasada bir sürü var herhangi biri olur ben çift fermuarlı olanlardan tercih ettim daha güvenilir geldi.
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah güzel ömür versin :)Selam kızlar tecrübemi sormuştunuz fırsatım varken yazayım. Destan yazdım uyarayım :)
Çarşamba günü çok enerjiktim. 2 gündür de bel ağrısı ve adet ağrısı gibi ağrılarım oluyordu. Gece şiddetlenip sabah uyanınca geçiyordu. Çarşamba akşam hafif sancılar başladı yine, sonra şiddetlendi o zamana kadarki hiçbir ağrıya benzemiyordu. Hemen hastaneye gittik eşimle. Doktorum hala hastanedeydi saat 8 de. Hemen odasında ultrasona bağladı o sırada şiddetli bir kasılma oldu. Doğum başlamış dedi bebek aşağı da inmiş. Ben şok çünkü yalancı sancı diyecek eve gelicem sanıyorum. Serum bağlasanız ya da ilaç verin kesilsin diyorum doktorum maalesef artık çok geç dedi. Ben yemek yedim dedim saat 4-5 gibi. Spinal yapalım veya epidural dedi ve benim dizlerim titremeye başladı. Genel olsun beklerim dedim. Ama zaman yok. Neyse anestezi uzmanı ile görüşüldü onay alındı. Odama çıktım. Hemen duş aldım doktorum geldi. Ameliyathane soğuk hasta olursun dedi ve saçımı kuruttu. Doktorum çok iyidir saolsun. Ameliyat için mavi önlük giydim sedyeye yattım eşim yanımda. Benim dizler titremeye başladı :) ameliyathane girişinde eşimi bıraktım ağladığını gördüm. Ameliyathaneye girdim sonda takıldı. Sonda takımını abartıyorlar hiç acılı bir işlem değil. Anestezi verildi ve uyandığımda odamda kızımlaydım. İlk ağrım vardı ama ağrı kesici verdiler hafifledi. Hayalini kurduğum melek bana bakıyordu mucize gibi bir an. Hemen memeyi tutturdular. Sütüm geldi çok şükür. İçti kollarımda uyudu.
Kanamam çok olmaya başladı kesilmiyordu. Rahim toparlanmamış ben bembeyaz oldum. Etrafımda olanı anlayamıyordum. Ebe karnıma bastırıp kanı atmamış o yüzden olmuş. Hemen doktorlar geldi başıma karın masajı yapmaya başladılar o çok acıttı. Sabaha kadar ara ara gelip karnıma bastırıp akıttılar. O acı gerçekten fenaydı ama o sırada bebeğine bakınca dayanıyorsun. Rahim toparlayıcı iğne yaptılar.
İlk kez ayağa kalkmakta zor değildi yürümekte zor olmadı.
Bebeğim emdikten sonra makine ile kalanı çekiyorum. İlk başta boş çekiyordum ama sağdıkça sütüm arttı. Medela swing kullanıyorum. Oğlumda da onu kullanmıştım.
Kızımla aşk yaşıyoruz çok şükür iyi ki doğurdum meleğimi. 37+3 te doğdu. 2570 gr lık minik bir bebek.
Ama sağlıklı inşallah çabuk toparlayacak emdikçe.
Neye karar verdiniz kuzum :) ismiyle güzelce yaşasın inşallah
gözün aydın cnm sağlıkla büyütGünaydın hanımlar....ben dün gece doğum yaptımçok şükür...oğluma kavuştum,sezaryenle 37+5 de....tüm sıkıntıları unuttum yüzünü görünce,darısı sağlıkla yolunu gozleyenlere olsun inşallah....Rabbim sizlere kolaylık versin,anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin...çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim,aslında yazacak anlatacak çok şey var ama sonra tekrar görüşürüz...bu arada ankara zekai Tahir Burak doğum hastanesinde doğum yaptim lokman Hekim hastanesinden vazgeçip
Günlerdir kafama bende bunlari takiyorum. Aynen bunu yapacagini biliyorum. Zaten arada küslük var hirsini cikaracak bi sekilde. Dogumdan cok dogum sonrasi kv ile yasicagim psikolojik savasi düsünür oldumÖyle gercekten en basitinden düşünsene aylardir heyecanla bekledigin cocugunu senden uzak tutacak herseye karisacak kendisi ilgileniyomus gibi görünmek için gelde sinirlenme
Benimki dogurabilseydi eminm ben hamile kaldigimda oda hemen hamile kalirdi. Zaten kac kere ruyasinda kendini hamile görmüsBenim kv bilse doguma gittigimi benden once hastaneye gider merakindanama insallah orda denk gelmezde sancim falan oda bilmez sende en guzelini yapmissin anne dururken kv ne isi varki. Insallah hepimiz ağrısız sancisiz dogum yapariz da minnaklarimiza kendimiz bakabiliriz kimseye ihtiyacimiz olmadan
Geçmiş olsun annen icin canim. Benim annemde şeker hastası oldugu için en küçük stresten sekeri cikiyo birazda bu yuzden devre dışı biraktim. Yoksa ben dogurana kadar ya kaynanam yuzunden yada beni merak etmekten kesin cikar şekeri. En güzeli eşimle atlatmak olucak insallah geliriz bununda üstesinden[/QUOTE] Allah tan annem kalacak.doğum sonrası falanda yanımda annem olacak. Ama ben onu biliyorum. Sabahın köründe hergün gelecek hiç bir işe elini sürmeyecek kenarda oturacak akşama kadar. Anneme üzülüyorum. Birde ona hizmet edecek.aynen oyle gerci hos bizimki gunduzde yeter ah benim anacigim rahatsiz olmasa buna da gun doğuyor herseyde basrolde
Abbo seninki daha fenaymis kiz benimki herseye atlar ama benimle yarismaz AllahtanBenimki dogurabilseydi eminm ben hamile kaldigimda oda hemen hamile kalirdi. Zaten kac kere ruyasinda kendini hamile görmüskorkuyorum dogum yaoacagim gün ayni hastanede herhangi bir saglik sorunu cikartip benden once yatis yaptirir kendine diye. Yeterki ilgi bende olmasin
Valla bende sessiz görünürüm ama sadece dışardan sessizimdir oyle bi durumda kv ye papuc birakamam zaten lohusa psikolojisi diye bahanemizde var hakedene saldiririm vallaGünlerdir kafama bende bunlari takiyorum. Aynen bunu yapacagini biliyorum. Zaten arada küslük var hirsini cikaracak bi sekilde. Dogumdan cok dogum sonrasi kv ile yasicagim psikolojik savasi düsünür oldumbende sessizimdir ama tersim pis heran hersey olabilir. Aksiyon gerilim korku hepsi benim dogumda allah yardimcimz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?