2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Adı Yusuf olanlar utangaç oluyor galiba bizimki de sadece dudak gösterdi
2700 olmuş sıpa ama doktor inşallah 40 haftadan daha erken doğar yoksa seni çok zorlar dedi iri olsa dert olmasa dert yani...

Bu arada doktor bana 37.haftada gel dedi. İlk doğumum tam 37 haftalık olmustu. Belki de direkt doğuma gideceğim artık ben

Kızlar hastaneye hamile külotu mu götürücez yoksa normal külot mu sezeryan yada normal doğum olursa farkediyomu

Sabah uyandım yattığım yerden ters yöne kafamı çevirdim kasiklarima bıçak saplandı sanki ve aynı ağrı hala devam ediyor ters bi hareket mi yaptım ne.yaptım anlamadım çok fazla bebek çok az hareket.etti daha yeni ve sanki adet olduğunuz zaman ıslaklık hissedersiniz ya öyle bir his var . Islaklık falan yok ama Perşembe Kontrolum . Ağrı böyle şiddetli devam ederse gideceğim sanırım doktora korktum size de oldu mu hiç böyle ağrı

Masallah yusuf ege ye saglikli olsunda minyon olsun koriste ufaktı dogum rahat olur senin icin

Adı Yusuf olanlar utangaç oluyor galiba bizimki de sadece dudak gösterdi
2700 olmuş sıpa ama doktor inşallah 40 haftadan daha erken doğar yoksa seni çok zorlar dedi iri olsa dert olmasa dert yani...
Senin kuzuya da bi masallah benden canim allahim hepimizin yavrularini saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin

Yani sezeryan olursa dikişin üstüne gelirse sorun olur diye korkmuştum tmm ozaman teşekkür ederim
Canim bantli oldugu icin acima olmuyor ben normal kilot giydim yuksek bel falan da degildi tam dikisin ustundeydi aci hissetmedim sezeryanda tabi

Oldu canım ama 4-5 gün sürdü ve düzenli olmadığı için gitmemiştim çünkü hastaneye gitmeyi sevmiyorım. Fakat şu an hastaneye yatışım yapıldı yine sabahtandır kusuyorum. Başım çatlıyordu parol serum verdiler. Son 13 gün bunaldım.

bende sevmiyorum hastaneye gitmeyi normal yani değil mi . Neyin varmış neden böyle olmuşsun . Sancı falan varmı doğumu etkiliyor mu ? Hasta
neye ne için yatışın oldu

bende sevmiyorum hastaneye gitmeyi normal yani değil mi . Neyin varmış neden böyle olmuşsun . Sancı falan varmı doğumu etkiliyor mu ? Hasta
neye ne için yatışın oldu
Ben işte senin gibi olduğumda inat ettim gitmedim hastaneye düzenli sancım olmadığı için. Dün kontrolüm vardı nstde seri tepecikler çıktı ama doktorum önemsemedi. Bugün de sabah 6dan beri şiddetli baş ağrısı ve kusman vardı. Su içsem kustum yani. Bulantı ilacı içtim kustum ağrı kesici içtim kustum mecbur doktoruma sordum o da doğumhaneye git dedi. Burda yine nstde tepecikler çıktı ve tansiyonum oynuyor. Bi 15-10 bi 13-9 çıkıyor. Doktoruma haber verdi yönlendirdiği doktor o da yatış verdi. Ağrı kesici serum(parol) takıldı. Kan ve idrar alındı sonucu bekliyorum. Şu saate kadar hiçbi şey yiyemedim ya az önce bi kek yedim çok şükür. Doktorum nst sonucuma iyi diyor. Sende çok acı çekiyorsan git tabi. Ama ben suyum gelmeden kan gelmeden ve düzenli sancı çıkmadan gitmedim yani.

Allah şifa versin bi hastaneye girdin mi çıkamıyorsun. Geçen hafta kontrol m vardı ağrım var dedim doktora sabah 9 da girdik hastaneye tahliller yapıldı 2 kere nstye bağlandı falan 4 te çıktık hastaneden . Allah düşürmesin gerçekten bende çok ciddi bişey olmadığı sürece gitmek istemiyorum. Ayağa kalkınca çok ağrım oluyar yatarken yok .dediğim gibi adet olcakmsm gibi bi his ve ufak baskı var. Ciddi bişey değilse gitmenin anlamı yok. Tansiyondan bulantı oluyordur sanırım. İnşallah bi sorun olmazaman düzelir çıkarsın bi an önce .

Amin canım benim inşallah senin de ağrıların geçer hemencecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…