2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Senin zamanında ben de aynıydım salona bile gidip oturamıyodum yatak odasından çıkmıyordum. Senin de geçer inşallah en kısa sürede. İlacın ismi Emedur canım.

merhaba arkadaşlar bu gün 17+2 oldum normalde karnımda su topu gibi gezinen bişey hissederdim ama 2 gündür hissetmiyorum ama diğer hamilelik belirtilerimde değişme yok normal mi sizce?
Su topu gibi derken canım tarif eder misin azıcık ben de seninle aynı haftadayım.

Senin zamanında ben de aynıydım salona bile gidip oturamıyodum yatak odasından çıkmıyordum. Senin de geçer inşallah en kısa sürede. İlacın ismi Emedur canım.

Ama bana ilk gebeliğimde Emedur'u vermiyordu dr. Hatta Medpamit vermişti bulantılar için. Hiç bi işe yaramayınca Emedur içmek istemiştim. Vermemişti. Emedur'u ben üniversite yıllarında malum Istanbul trafiği; otobüslerde midem bulandigi için kullanırdım. Çok iyi gelirdi ama hamileyken olmuyor diye biliyorum.

Kızlar siz eşinizle cinsellik yaşıyor musunuz?

Bayadır kanka gibiyiz; hiç aklıma bile gelmiyor. Bulantılarım varken bi soğudum; o günden beri aklımda hiç yok. :)
Adamcagız da; ilk gebeliğimde de böyle olmuştu. Ben hamileyken onun da psikolojisi dumura uğruyor bu anlamda. Bebekten korkuyor napayım

O zaman hem adaşız hem de rahatsızlıklarımız aynı...Rahatsızlık derken artrit ve kan pıhtılaşması sorununu kastediyorsun değil mi? Yoksa gebeliğin bulantısı baş ağrısı ve şu çıkmak bilmeyen gazını değil?
Hangi şehirdesin kim takip ediyor?

Hayırlı olsun canim :) erken esya alma sen yine de. Doktorun tecrübesi ve cihaz cok önemli bu konuda. Bizimkinin senelerdir yanilmisligi yok cok iyi ekipmanlar kullanıyor ilk kizimda 13+6da kız dedi ve degismedi. Bu sefer 15 de kiz dedi ben gecenlerde yakinda bir yere uğradım tsh tahlili yatırmıştım doktor muayene de edeyim dedi o da teyit etti kız oldugunu. Ama kimisi de yanılıyor.

O Oyhan valla benim de ekim annelerine kayasım vardi en başta cunku 2 kasim dogum ama sezeryan olcak 20 25 ekime biter bu is :) ama burda sicak bir ortam vardi ben de burda kalmayi tercih ettim muhtemelen ekim annesiyim yani insallah daha erken olmazsa Allahin izni ile

Trab(tsi) diye bir değer ve antikorlar yüksek çıkmış bakalım ne diyecekler. Tsh değerinin Yüksek olması riskli dedi doktor. Meleğim sağlıklı olsun önemli olan o

Son düzenleme:
yet07 'ye cevap yazmak istedin herhalde. Ama emrak ettim sezeryan olacağını nerden biliyorsun? Şimdiden konuştun mu doktorunla? Yahu benimkine girişimle çıkışım bir oluyor, hiçbir şey soramıyorum, vızır vızır insan kaynadığından...

Ay evet aynen tahminin dogru :) ilk dogumum sezeryan ve kan sulandirici igne oluyorum pıhtılaşma var o yuzden bu da sezeryan

Trab(tsi) diye bir değer ve antikorlar yüksek çıkmış bakalım ne diyecekler. Tsh değerinin Yüksek olması riskli dedi doktor. Meleğim sağlıklı olsun önemli olan o
Tsh reseptör antikor testi evet banada o test yapıldı 8 çıktı 10 dan küçük olmalı sıkıntı Yok takip altında tutalım dedi dr.umarım seninde sıkıntı olmaz.olsa bile hapı var ben günde iki tane içtim bir haftada düzeltti değerleri.memeğin sağlıklıdır hiç merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…