• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kız bizimki de ilk bide 7 yıl sonra tüp bebek :))
Aa ben yanlis okumuşum kusura bakmayin o zaman siz biraz naza cekilmelisiniz bence farketsin hormonlarinizi:KK70:baba olmak da annelikle ayni anda baslar bunu ogrenmeliler bizimle ve bebislerimizle daha cok ilgilenmelilerEn Büyük KK:anne:

Aa ben yanlis okumuşum kusura bakmayin o zaman siz biraz naza cekilmelisiniz bence farketsin hormonlarinizi:KK70:baba olmak da annelikle ayni anda baslar bunu ogrenmeliler bizimle ve bebislerimizle daha cok ilgilenmelilerEn Büyük KK:anne:
Yok be hayatta naz niyaz bilmem ilkinde kürtajdan çıktım yatılı misafir agirladım.değişik bi manyağım bende

kızlar ben tuvalet eğitimi için şöyle bir şey söyleyeyim.
zamanında annem beni altı aylıkken tuvalete tutmaya başlamış ve bir yaşında altıma yapmayı bırakmışım. kesinlikle kaçırmamışım ve yüz ifademden tuvalet ihtiyacım olduğunu anlamışlar. ama annemin psikoloji eğitimi falan yok tamamen boklu bezlerden bıkmış olduğundan erken alıştırmış. nasıl bir insanım bilmiyorum. tuvalet eğitimine sıra gelene kadar psikolojimi etkileyen başka şeyler olduğuna eminim. ben de bir yaşından itibaren çocuğu tuvalete tutarım.

Kız bizimki de ilk bide 7 yıl sonra tüp bebek :))

Ahh yine iyisiniz siz en azindan cocugunuzun adi belli :KK70: bu arada isimi cok guzelmis minigin. Bahti daha guzel olsun insallah:nazar:
sagol canim cumlemizin evlatlarinin guze olsun insaalah bizde zeynep bastan kararli olunca kiz oldugunu duyduhundan beri oyle seviyor :)

Hanimlar banada bi cinsiyet tahmin yaparmisiniz hic migde bulantisi yasamadim hamileligim boyunca cok sukur basim agrisi cok oluyordu sadece
Mide bulantısıyla, bebeğin önden gitmesiyle , karnın sivri ya da yayvan olmasıyla cinsiyetin hiçbir alakası Yok bunlar kişiden kişiye değişen hamilelik belirtileri o kadar ... önce sağlıklı olması dileğiyle inşallah Allah gönlünüze göre verir

Ay bende ya 3 kürtaj oldum üçünden sonra da hiçbir şey yokmuş gibi misafir ağırladım hatta mangala gittim bir tanesinde.
Masallah valla ben simdiden dogum sonrasi gelecek misafirleri düşünüyorum o halde nasil agirlicam diye mangala gitmek mucize olurdu benim icin sanirim :KK70:

Ben bugün eşimi resmen saçmaladığını için tam iftar öncesi çarşıya kadar götürüp getirdim, adam gık demedi :bicak: bu hormonlar ne fenaymış, yapmam dediğim şeyleri yapıyorum resmen.

Tuvalet eğitimi için 18 ay öncesi hiç uygun değil çocuğun psikolojisi açısından.. hatta 24. Aydan öncesi..

Ben biraz okudum
Aslında yaptıkları tuvalet eğitimi değil
Sadece çocuğun huzursuzlanmasından tuvaleti geldiğini anlayıp bezi açıp lazımlığa ya da tuvalete tutuyorlar. Herhangi bi zorlama yok, yapmazsa yine bez bağlıyorlar.
Ben de 11 aylıkken bez kullanmayı bırakmış annemler.
Çocukların tuvalet eğitiminden kötü etkilenmelerinin nedeni freud a göre katı ve suçlayıcı bir eğitim verilmesinden kaynaklı. Kimsenin çocuğuna bağıra çağıra eğitim vermeye çalışacağını düşünmüyorum aramızda :)

Back
X