- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Allah şifa versin canım. Çok zor gerçekten.Ya canım midemden başka bir şey düşünemiyorum ki. Çok kötü durumdanyım ili gündür.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin canım. Çok zor gerçekten.Ya canım midemden başka bir şey düşünemiyorum ki. Çok kötü durumdanyım ili gündür.
bi kere öyle coştu o zamanda çok kuusuyordum adamın yüzüne kusarım diye korktum hiç çaktırmadımama rüyama fln giriyor o çok rahatsız edici malesef
![]()
Amin canım ya ne yapacağımı şaşırdım dayanamıyorum iyice arttı.Allah şifa versin canım. Çok zor gerçekten.
Dayanabilmişsin daha ne süper :)Bilseydim icerdim valla
bilseydim içerdim valla öyle haftalarca bulantidan öleceğime :))
Neyse ki tamamen bitti bulantı ve tiksinmeler.
1 haftada
Gece gece kulağa fısıldamalar uuuuu :)Ya hayır olmaz gibi bi şey zaten hiç demem ben asla eşime uygun bi dille konuşuyorum. Genelde suratımdan da midemin durumunu anlar da olayı espriye vurdurur artık hatta aramızda bununla alakalı baya gülüyoruzşu hormonlar normal seviyeye ne zaman düşecek kaç gün var falan diyo gece kulağıma bazen. Ben de eski halime dönmek istiyorum artık açıkçası.
Amiiin maşallah size. Allah bir ömür ağzınızın tadınızı kaçırmasın. Hep mutlu olun inşallah.Çok saol canım,tam tersi eşim çok anlayış gösteriyor.Allah razı olsun gerçekten eşimden ,çok şey atlattık birlikte 10 yıldır birlikteyiz 3 yıllık evliyiz,ikizlerimizi kaybettik 6.ayda erken doğumla.depresyona girdik çıktık ama hep birlikteydik.rabbim eşlerinizle aranızı daima iyi yapsın ,evinize huzur versin![]()
Hala mı geçmediMerhaba bayanlar okul küçük Kızın tuvalet eğitimi giremedim ne zamandır yarın bizim kontrolümüz bakalım cinsiyetimiz ne sağlıkla doğsunlar inşallah şuan en büyük problem halen geçmeyen bulantı ve kusmalarım
Valla benim de ilk haftalarda ufak bi lekelenmem oldu doktor 12 hafta yok dedi. Gerçi hemen topladım ve son zamanlarda kendimi iyi hissediyorum. Eşim çekiniyordu hiç yanaşmıyordu ama bu hafta artık ben dayanamayan taraf olarak onu kandırdım![]()
Ne zaman bitecek diyor benden gıcık kapman :) oncesı hamılelıgımde boyle birsey olmamıştı. Yani sogukluk. O yuzde biraz sasırıyor birsey diyemiyor naapsın...
Aynı durumdayız :) bazen istesem de üşeniyorum çaktırmıyorum.İlk zamanlar doktor yasakladı, sonrasında ya o çok yanaşırsa ya da benim canım isterse oluyor. Ama benim hormonlar çok fena. 2 dakka önce pat die bi anda aklıma düşüyor 2 dk sonra geri geri kaçıyorum ama eşim sürekli yokluyor beni istiyormuyum diye, olmadığı zaman da tabi ki trip... Tipik bi koç burcu erkeği olunca tabiki düşkün biraz bu konulara :))))
Maşallah o zaman sana :)Hiç demeyelim ama hiç uzak kalmak istemedim valla. Millet hep tiksinmiş ben tam yersi
Doktor riskli diyoooBenimde 8 gun oldu insallah cikar pazartesiye. Sizin sonucunuzda dusuk yaziyo risk. Sikinti yok gibi doktora gosterdiniz mi?
Yani sen hem çalışıyosun hem hamilelik valla bi de üstüne cinsellik çok ağır olur.RagnarLodbrok bizim denk gelirse oluyo bikaç hafta kanama alanı olunca doktor yasaklamıştı. Azalınca eşim beklenmicek bi şekilde yasak dinlemedi
normalde pek aşırı düşkün değildir çünkü. Şimdide ben uykusuz halsiz olmaZsam 2haftada bir oluyo
![]()
Ama 16ya yaklaşınca geçiyor gibi. İnşallah sende de öyle olur. Bulantı geçse de iştahsızlık var bende o da geçti mi ohh çok iyi olur.Amin canım ya ne yapacağımı şaşırdım dayanamıyorum iyice arttı.
İnşallah canım geçer. Ya ilk hamileliğimde de bulantılarım oluyordu sabahları muhakkak kusardım. Ama bu defa çok başka sürekli kötüyüm.Ama 16ya yaklaşınca geçiyor gibi. İnşallah sende de öyle olur. Bulantı geçse de iştahsızlık var bende o da geçti mi ohh çok iyi olur.
Doktor riskli diyooo
Ayrıntılı ultrasonda down sendromu anlaşılır mı?Kotu dusunmeyin yine de yuzde 90 down denilip saglikli dogan bebek cok fazla. Bence ayrintili ultrasonda kesinlesir hersey