2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar msjlarinizi okudum tek.tek etiketleyemedim. 36+2 idim. Bi anda suyum basladi sezeryana alindim. Korkutmak istemem kimseyi ama seseryan cok zormus spinal.oldum hala agrilarim gitmedi. Insallah sizin olmaz.

Kizlar msjlarinizi okudum tek.tek etiketleyemedim. 36+2 idim. Bi anda suyum basladi sezeryana alindim. Korkutmak istemem kimseyi ama seseryan cok zormus spinal.oldum hala agrilarim gitmedi. Insallah sizin olmaz.
Geçmiş olsun canım, ikinizde sağlıklısınız ya ona şükür. Ağrılarında çabuk geçer inşallah. Ağrı kesici felan yapıyolar ya faydası olmuyor mu? Bu arada bebiş ne kadar doğdu? :)

Geçmiş olsun canım gözün aydın ağrıların da azalır inşallah

Canım seni yormak da istemem de suyn ne renktı neye benziyordu bizi aydınlatırmısın Allah hayırlı mübarek etsin acılarını dındırsın

Gecmis olsun cnm.bebis kac kilo iyi olcan insaAllah sarill melegine emanetine

Canim sert ama anlayamıyorum ki malesef bugün tüm gün hareketliydi şimdide sert olunca korktum acikcasi

Kızlar konuyu dagıtacagım ama sac boyatan var mı aranızda?saclarım cok fena,organik boya da beyazları kapatmıyor.Normal boya yaptıran var mı

Canım benimde başıma benzeri olay gelmişti küçük çay bardağı kadar su geldi iki defa hemen doktorumu arayıp gittim baktı fitilden kaynaklı dedi telaslanma ondan olabilir tabi daha iyisini doktorun bilir hayırlı haberlerini bekliyoruz

Maşallah size canım :)
Teşekkür ederiz:)))))

ben daha fazla habere dayanamıycım sen sık dişini arkadaşım

Hahahaha çok güldüm:)))))

Sonunda ilk defa gördüm bebeğimi. Herşeyi iyi çok şükür. Hatta ultrasonda işedi doktor da çok güldü

Yaaa :)) çok sevindim çok da güldüm bak sen minnoşa :)) nasıl görünüyor merak ettim vallahi :))

Hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah :) bize bidaha 3 hafta sonrasına randevu verdi. çok uslular canım hanım hanımcık oturuyorlar :)))) tahlil sonuçlarını kast etmemiştim nst yi gösterecektim onunda WhatsApp tan gönderdim döndü hemen zaten sğolsun diğerleri için geri arıyorlar :)

Kızlar bebek iki gündür hiç olmadığı kadar hareketli. ama aynı zamanda düzensiz şekilde karnımın üst kısmı taş gibi oluyor. Bir de benim bebek sanırım Doğum yoluna girmiş o zaman ne kadar sürede geliyor biliyor musunuz?

Canım ben de öyleyim bu ara çok hareketli bazen deprem oluyo sanıyorum valla o derece sallıyo karnımı bıdık bebiş :)

Şey sorcam hıçkırık tuttuğunda nerede hissediyosun alt kısımda hissediyorum da ben sanırım doğum kanalına girdiğinde hıçkırık alt tarafda hissediliyomuş..

Benimkide alt tarafta hissediliyor doğum yolunda mı bilmiorum da doktor bası legen kemiğine dayalı demişti

Hmm anladim canim hic nst ye girmeyince bilmiyorum tabi onuda gostercez dimi:) odalari gezdinmi cnm ben gezdim baya hosuma gitti yeni odalar yapiliyordu marta kadar biter dedi hemsire:)masa hazirlamak isteyenler icin masa getiriyorlarmis filan. Ben baya gezindim oralarda:)bide zam gelmismi cnm en son 2017 fiyatlari gecerli demislerdi ama degisebilir demislerdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…