2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
@_kvrckmom_ minik bir fıskiye gibiydi havai fişek gibi bi görüntü oluştu 2saniye sürdü. içimde işeyen bir canlı var ama çok hoşuma gitti ve çok mutluyum çok acayip birşey bu annelik ya
Geçenlerde bana da doktor çişini tutmuş idrar torbası dolu demişti yaa acaip komiğime gitmiştiii

Geceler olmasın diyen kaç kişi var?? Yatakta dönmek icin 10 kez düşünüyorum vallaa
Bende meyve falan yedim geç vakit yatamam diye biraz daha oturuyorum.hala bebişlerde uyumadı zaten. Gerçi ben yatınca onlar hareketleniyor.yan yatınca yön değiştiriyorlarmış gibi.

Canim sert ama anlayamıyorum ki malesef bugün tüm gün hareketliydi şimdide sert olunca korktum acikcasi
Kasılmalar belirli aralıklarla sertleşip geçer canım. Rutin bi şekilde sertlik olmaz.
Canım peki alt tarafta ağrı sancı vs yapıyor mu? Doğum kanalına yerleşirken kramp ya da adete benzer sancılar yapıyormuş.
Geceler olmasın diyen kaç kişi var?? Yatakta dönmek icin 10 kez düşünüyorum vallaa
Ben ben bennnn..

Ben de alt arafta hissediyorum hıçkırık olunca

Ben 4.5 aydır yatıyorum zaten erken Doğum tehlikesinden dolayı. Biraz hareketlensem ağrım sancım oluyor. Dinlenince geçiyor şimdilik. Cuma günü kontrole gittiğimizde doktor bu şekilde olup 20 gün daha duran bebekler var diye teselli etti beni. Ben tabi saf olduğum için doktorun beni teselli ettiğini sonradan anladım. Sormadım da.

Hepsinin vakti saati belli şüphesiz, gerçekten gelcek olduklarında hiçbir şekilde engellenemez, ben öyle düşünüyorum. O yüzden hakkımızda en hayırlısı en sağlıklısı ne ise onu nasip etsin Rabbim inşallah :)

Onun br ölçüsü var canım.
Girdiyse kanala 15 20 gün arası oluyodu.
Ama ilerlemesi kanalda günü kısaltıyor diye biliyorum

Kızlar bb uzun kasılma aklıma takıldı bebek oynarken benimde sertleşiyor kasılma mı oluyor yani
Karnının her tarafı kaskatı olacak kasılmada. Bende doktora sordum tam kontroldeyken olmuştu , bu kasılmamı dedim bebek toplanp sivrilmişti.
Kasılma böyle olmaz , tahta gibi olur karnının her yanı o yaşadıkların yalancı doğum sancıları demişti.

Aynen gece kuşu gibi etrafa bakınıyorum bdv de geziniyorum.
Kendi dertlerim bitmiiş gibi :):)
Bende aynı, bi yandan tv.de bir erkek bir kadına bakıyorum, bir yandan da yeni mesajlara :) bdv.de bazıı konulara çok üzüldüm o yüzden pek girmiyorum, bu ara favorim eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz :) birkaç tanesine fena takıldım aklıma geldikçe gülüyoru :))

Ayy sorma orayı da :):)
Gazdan geçilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…