2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım nasıl oldun ? Bebek nasılmış kontrolün vardı bugün. Doktorun tutmaya devammı dedi gün mü verdi???
Elistacin
Sanırımciğer geliştirici ignelerinde etkisiyle 300 gr almış bu hafta 2200 olmuştu sevindim ama haftaya bebeği alıcaz cumartesi gel ayrıntıları konuşuruz dedi yine üzüldüm 38 haftalık bari olsun istiyordum

Uykusuz her geceee :)))

Kızlar benim bebiş sola yatmamı çok seviyo acayip hareketli şu an zıplıyo sanki acıtıyo yanlarımı bıcırık :))

Karanlığı da seviyo sanki bu bebişler sizin de öyle mi geceleri :)

Aynen geceler olmasin diyorum resmen yatmak bir dert kalkmak bir dert Cidde'n hamileliğin zor en zamanlarındayiz bakalım sagsalim gelsinler zmn cabuk geçsin artık diyorum :) evet benimde oyle karanlıkta ve soluma yatınca resmen yatakta belli oluyor oynaması hareketleri cok komik Abisin'i sallıyordum ayagimda dun içerden bir tekmeler attı abisinin bacaklarını oynattı tekmeleri kardesi sok oldu Nasıl sevindi delirdi uykusu kacti resmen çocuğun o tekmeleri yiyince

Ayy sorma orayı da :):)
Gazdan geçilmiyor
Haha aynen denk geldin mi bilmiyorumda ben eşini korkutmak isteyip yanlışlıkla kpyi korkutan ve bir de eşini korkutmak için pusuya yatıp uyuyakalan arkadaşları ilk sıraya koydum, cidden muntazamlar
.Canım ikiniz içinde en sağlıklısı ne ise o olsun inşallah

Slm canlar nasılsınız ben yorgunluktan ölüyorum oğluşumun odası geldi temizledim yerlestirdim kızin odasi banyo derken bittim ama hâlâ uykum yok yarında randevumdan sağ salim dönersem kendi odamla mutfaga gircem inşallah sizlere birde sorum olcak marketlerde bahsettiğiniz kilot bulunuyormu şu kullan at yada nerde bulcam eczanede falanmı

Anomm maşallah yaa hissetmiştir belki bebiş kardeşini :) içerdeki bebişin de kıskanmıştır :)) ne güzel araları az olur yaşlarının arkadaş gibi olurlar inşallah..

bazen çok zorlanıyoruz geceleri benim hep midem yanıyo mesela ama Rabbim bi kolaylığını, sabrını da veriyo doğunca hepsini unuturuz bu zorlukların inşallah :)

Gülerek kullansın odasını bebişin sağlıkla huzurla inşallah canım :)

Ben lohusa pedi aldım e bebekden..

Aslinda abimiz ufak degil 5 yasinda ama bir hal
Oldu arada sallanırdı simdi sanirim
Biraz kıskançlık ilgiden her gece biraz sallanmak istiyor ayagimda bende yorulmadan sallamaya caliisyorum bakalım kardesi olsun cok istiyordu dua ediyordu cocuk kardes hastası kimin kardesi olsa ağlardı bende istiyorum diye bakalim doğumca da isler oyle mi
Olacak goreceğiz :) o benim kızım onu en cok ben severim filan baya sahipleniyor sasiriyoruz biz :) en cok tekmeyi ve tepkiyi abisinin sesine veriyor sipa yaa şimdiden seciyor onu Rabb'im Nasıl
Bir bag veriyor kan bağı can bağı muhtesem bisey şükürler olsun Rabb'im aratmasın

Güle güle kullanırsınız inşallah cnm , hayırlı olsun. Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz:) bahsettiğin depend sanırım, marketlerde de oluyor genellikle, eczanelerde zaten vardır muhtemelen.

Ben toptancı marketten aldım ama büyük marketlerde vardır büyük ihtimal bebek mağazalarındada gördüm.hiç bulamazsan eczanelerde de var

Benimde suan adet agri.givi agri var su vajinamin kaba yeti az ustu batiooo bebek kibirdioo hickirio hepsi bitrrr bem.panik tabi
O agri bende aylardır var valla vajina ust kısmında kı kemiklerde catir catir resmen ayrılıyor sanki Dr normal demişti ikinci gebelikte olur demişti

Teşkl canım külot gibi olan bumu oluyo bi arkadas yazmisti ben daha almadim onu deneyim dedim
Depend marka kulot gibi CNm birde lahusa pedi var o ped ama daha buyuk emici bisey

Benim simdi girdi bi girio bi gelio göbek altinda iste ve o laba yer batioo bebekter tekmelioo yatiom bakalimmm

Benimde suan adet agri.givi agri var su vajinamin kaba yeti az ustu batiooo bebek kibirdioo hickirio hepsi bitrrr bem.panik tabi
Panikleme, doğurcak olsam ben doğururdum bugün :)) hiç yaşamadığım bıçaklanma tarzı bişey oldu, dondum kaldım yerimde. Ağrı sancı vs onun yanında bişi değildi. Halen devam ediyor benimdd ağrılar, bebek kıpırdayınca özellikle fena canım acıyor, alta da baskı oluyor cıkcak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…