2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Dar yeri buyudu normal benimde bilmiomkii suan azaldii bakalimm ama olur diorr doktor olmazsa normal degil dir ya

O doğsun nasıl sever sahiplenir korur kardeşini inşallah canım :)

Maşallah, Allahım bana da böyle günleri nasip etsin ben de 1 yıl geçmeden 2. Bebişi istiyorum valla eşim de hemen olsun istiyo :) yaşım 30 a dayandı ilerde çok zorlanmıym diyorum herşey nasip kısmet bakalım Rabbim güzel günler yaşamamızı nasip etsin inşallah ailemizle huzurla

Bemdd sen gibi dusunuom insaAllah our Rabbim verir bizede ikinci yine hahahah ikinci planlari

Birsey sorcm sizinde bebek tekmeleri acitiormu dönuor galiba böle ama nasil kivrandirtio beniiii acitioo
Evet benimde çok açıtıyor bazen dışarda bir yerde bağıracagım diye korkuyorum.evde ah,uhla geçiyorda dışarda bir anda gelirse biraz paniklik var bi anlık.resmen kemik dışarda gibi görünüyor o an

Aminnn. Can'ım kesinlikle Eger Pespese düşünüyorsan hic korunmayın derim biz ikinci iicn baya uğraştık 2.5 sene olmadı ikincimiz nazli cikti allahtan oglum ufakken basladik bizde düşünmeye yoksa aralarında cok fazla yas olurdu kı ben hep 4 yas olsun istemiştim nasip
Kısmet şimdiymiş ama biyle de iyi bana yardımcı baya oglum Masallah

Kızlar bir de aşağılar tarafta yumuşama var benim. Ben iyice psikolojik mi yaklaşıyorum acaba. Pazartesi 36+0'da kontrole gideceğiz inş. Sağ Salim 37+'ları da görürüz inşallah. Çok heyecanlıyım ben

Günayyyydııımnnn güzel tatliş uykusuz panikli hamişler

Kizlar msjlarinizi okudum tek.tek etiketleyemedim. 36+2 idim. Bi anda suyum basladi sezeryana alindim. Korkutmak istemem kimseyi ama seseryan cok zormus spinal.oldum hala agrilarim gitmedi. Insallah sizin olmaz.
İkinizde iyisiniz ya çok şükür. Ağrılarında çabucak geçsin inşallah canım :)

Hareketler Beni de çok sarsıyor aaa diyorum n’aptın sen öyle :)) birde hıçkırıkları aşağıda hissediyorum bende ama bizimki oturmuş poposu var aşağıda dönüyor mu ki arada öyle

Zaten bu ilk seferlik sonradan oldu seninde öyle olur. Bi sonraki randevuyu kendi ayarlıyor randevuya girmeden yarım saat öncesine de nst ye randevu alıyorsun. Nst sonucun yanında olmuş olacak sonradan göstermelik bi durum kalmıyor öyle olunca. Bende beklemedim zaten mesaj atıverdim fiyatlar hala değişmedi bildiğim kadarıyla. Odaları da ben gezemedim ama arkadaş Doğum yaptı onlar gayet memnundu :) eski hali kalmıyor hastanenin ya baya iyi oldu. İlk çok tedirgindim ama gittikçe içim rahatlıyor:))) hakkımızda hayırlısı olsun aynı zamana bile denk gelebiliriz :))

_kvrckmom_ minik bir fıskiye gibiydi havai fişek gibi bi görüntü oluştu 2saniye sürdü. içimde işeyen bir canlı var ama çok hoşuma gitti ve çok mutluyum çok acayip birşey bu annelik ya
Yaa şapşik:)) maşallah ona :) içimizde havai fişekler patlıyor da haberimiz yok desene :)) mutlu olmak için bu bile yeter :) bizimkinde dilini çıkarmış yalanıyordu öğlen yemeğinde ne var diye soruyor bence dedi doktor çok komikti :))

Kim 40 haftasını doldurup doğracak bakalım merak ediyorum
Bu gidişle ya 40 a kimse kalmayacak ya da hala doğuramadık yaw diye Nisan annelerine geçiş yapıcaz:))) bizim tanışmamız evlenme teklifi isteme nişan düğün ne varsa nisan da oldu eşim çok hevesli babasını dinleyecek benim kızım nisanda gelecek deyip duruyor :)))) merakla bekliyoruz bakalım oda bekleyecek mi

Eslerimize yazık valla onlarıda uyutmuyoruz
:))) eşim geçen gün baya güldü bana her dönmeye yeltenişimde uyanıyormuş kalkıcam zannediyormuş :))) her dönüş nerdeyse 1 saat ama meğer dönüyormuşsun diyor dalga geçiyor benimle

Evet. Daha yumuşak eskiye göre. 31+3'de rahim ağzı 27mm ölçülmüştü. 34+4'de rahim ağzı ölçüsü söylenmedi bana. Bakalım Pazartesi ne diyecek. En hayırlı zamanda gelsin yavruşlar
Canim nasil anladin ki yumusadigini. Ben rahim agzinda olur diye biliyorum yumusamayi ama onu anlayamayiz sanirim

Bence de canım sağolasın.. hiç korunmamak en iyisi Allah da nasip ederse aralarında yaş farkı olmaz benim temennim bu ama bakalım nasip :)

Bence de canım sağolasın.. hiç korunmamak en iyisi Allah da nasip ederse aralarında yaş farkı olmaz benim temennim bu ama bakalım nasip :)
Allah gönlüne göre versin canım. Ama sen yinede korun bence birkaç ay :) bizim gelin bebeyi doğurdu kırkı çıktı yeniden hamile kaldı. Çocukların arasında bir yaş değil 11 ay var düşün :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…