- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #28.541
Kızlar benden kahverengi akıntı gelmiş
çatı veya açiklik muayenesinden sonra sizlerdede oldumu ? Geçen hafta da yapıldı böyle bi akıntı yoktu 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk doğumumda çatı muayenesinden sonra doktorum uyarmıştı , korkma hafif kanaman olabilir diye.Kızlar benden kahverengi akıntı gelmişçatı veya açiklik muayenesinden sonra sizlerdede oldumu ? Geçen hafta da yapıldı böyle bi akıntı yoktu
![]()
İkinci dogumumda açıklık muayenesi nden sonra kanamam başladı birakmadilar beni 2 cm açıklık vardı suni sancı verdiler o şekil doğurdumİlk doğumumda çatı muayenesinden sonra doktorum uyarmıştı , korkma hafif kanaman olabilir diye.
İlkinde olmadı senin gibi ,diğer hafta kanama başlamasıyla , doğum sancılarımda beraber geldi. Sakin ol canım bebek geliyorsa hissettirecektir artır , ufak ufak ağrılarla... Hayırlısı inşallah...
İkinci dogumumda açıklık muayenesi nden sonra kanamam başladı birakmadilar beni 2 cm açıklık vardı suni sancı verdiler o şekil doğurdumama 39 haftadaydim
bunda daha çok erken yine doğum tetiklendiyse zorla doğmuş gibi olacak kendimi suçlu hissediyorum
![]()
Canım sende devlete mı gidiyorsun kahverengi akıntı geldi diye kimse seni doğuma almaz merak etme suyunun gelmesi sancılarının olması en önemlisi bebekde sıkıntılı durum gözlenmesi gerekir ..bunlarda mevcut olduğunda doğurmak tabiki daha hayırlı...4 cm açıkla bile bekleyen var merak etme ...subaatı ayı annelerinden 3 cm eve yollanıp sancı bekleyenler..bebeğin genel durumu iyiyse sancılarını beklersın endişe etme hareketleri takıp etİkinci dogumumda açıklık muayenesi nden sonra kanamam başladı birakmadilar beni 2 cm açıklık vardı suni sancı verdiler o şekil doğurdumama 39 haftadaydim
bunda daha çok erken yine doğum tetiklendiyse zorla doğmuş gibi olacak kendimi suçlu hissediyorum
![]()
Evet canım devlete gidiyorum . Hayirlisiyla vaktinde gelir inşallahCanım sende devlete mı gidiyorsun kahverengi akıntı geldi diye kimse seni doğuma almaz merak etme suyunun gelmesi sancılarının olması en önemlisi bebekde sıkıntılı durum gözlenmesi gerekir ..bunlarda mevcut olduğunda doğurmak tabiki daha hayırlı...4 cm açıkla bile bekleyen var merak etme ...subaatı ayı annelerinden 3 cm eve yollanıp sancı bekleyenler..bebeğin genel durumu iyiyse sancılarını beklersın endişe etme hareketleri takıp et
Birde alttan muayene yı herkes oluyor sıkıntılı durum olsa kimseye yapmaz doktorlar
Kendine sıkıntı yapma emin ol doğum başlatmak bizim elımızde olaydıEvet canım devlete gidiyorum . Hayirlisiyla vaktinde gelir inşallah
Git canım belki mikrop falan kapmissindir serum iyi gelir inşallahKendine sıkıntı yapma emin ol doğum başlatmak bizim elımızde olaydıy4zy4qmurum ile cokdan dogurmustuk bak hala gelen giden yok..senın bebeğin gelmek ıstersede yapacak birşey yok...
Galiba acıle gitsem iyi olacak mıdemde bulunmaya başladı ve ıshalde mevcut ...keşke kusabılsem..
Geçmiş olsun canımKızlar ben çok kotu hasta oldum dualarınıza talibim mideme kramplar gırıyor çok kötü ...
Geçmiş olsun canım sen mutlaka git bence acile,basit bi ilaç serumla geçer belki boş yere cekmeKendine sıkıntı yapma emin ol doğum başlatmak bizim elımızde olaydıy4zy4qmurum ile cokdan dogurmustuk bak hala gelen giden yok..senın bebeğin gelmek ıstersede yapacak birşey yok...
Galiba acıle gitsem iyi olacak mıdemde bulunmaya başladı ve ıshalde mevcut ...keşke kusabılsem..
Canım geçmiş olsun, şikayetlerin artmış baya, acile gidebilirsen en iyisi senin içindeKızlar ben çok kotu hasta oldum dualarınıza talibim mideme kramplar gırıyor çok kötü ...
Benimde azalmıştı bazen hiç hıçkırmadıgı günler oluyodu, birkaç gündür basladı yine38 39 40 hafta gebe arkadaslar bisey soracgm sizin bebekler hıçkırıyomu hagla ben 37 haftadayim azaldi hıçkırıkları sizde durumlar nasil
Bende de kırmızı kırmızı geldi. Ama çatı muayenesinden sonra normal diye biliyorum canımKızlar benden kahverengi akıntı gelmişçatı veya açiklik muayenesinden sonra sizlerdede oldumu ? Geçen hafta da yapıldı böyle bi akıntı yoktu
![]()
Kızlar ben çok kotu hasta oldum dualarınıza talibim mideme kramplar gırıyor çok kötü ...
İkinci dogumumda açıklık muayenesi nden sonra kanamam başladı birakmadilar beni 2 cm açıklık vardı suni sancı verdiler o şekil doğurdumama 39 haftadaydim
![]()
doktora dedim valla hareket etmiyodu Çatı muayenesi yapmadı canım sancim var diye açıklık kontrolu yaptıCanım benim ilk doğumum böyle başladıbaşladı. Doğumun başlıyo olabilir
Haftan daha erken canım niye bu kadar erkenden çatı muayenesi yaptı ki
Nurbanu haklı olabilir baksana takvimindede aynı şey yazıyor .belki doğum baslangicidirNurrBanuu canım benımde aklıma geldi ama ben usutmus gibiyim kram giriyor mıdeme hastalık gibi duruyor
O gelmez gelmez onun yeri rahat hahahhaahNurbanu haklı olabilir baksana takvimindede aynı şey yazıyor .belki doğum baslangicidirhadi insallah
Evet canım ishal kramp kusma hepsi mevcuttu bende sonra gece sancılar başladıNurrBanuu canım benımde aklıma geldi ama ben usutmus gibiyim kram giriyor mıdeme hastalık gibi duruyor
Gerçekten mi hadi hayırlısı inşaAllah gelırsede gözüm başım üstüne.. ::))Evet canım ishal kramp kusma hepsi mevcuttu bende sonra gece sancılar başladı

Hahaha kurmasinlar. Geliversinler benim kiz gibiBizimkiler içerde turşu larini kurcaklar canım![]()
Hha vallahi bu bebeler insani utandirir elin icinde. Aynen o.hesapDün bebeğin hareketleri azaldığı için acile gittim nst ye bağladılar bebe çoştudoktora dedim valla hareket etmiyodu
![]()