- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #4.321
Benimde ilk oglumda 2.ayimda baslamisti bulantilarim 1 ay surmustu.bunda daha baslamadi bakalim bende beklemedeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canm deneyeceğim. Gerçi artık kalkıp bişey hazırlayacak gücüm de kalmadiLeblebi kraker ekmek peynir makarna pilav haslanmis patates yani karbonhidratlar iyi geliyor
Çok sevindim canim elhamdulillahCanim gittim doktora acile gittim kalp atimi var hersey normal cok sukur
Benimde henüz bulantım yok normal mi acaba bilemedimBulantısı olmayan var mı?
Ben oğlumda 6.haftayla 16. Haftalar arasında bazen kahverengi bazen kırmızı akıntılarım oldu. Çok zor bi hamilelikti ama çok şükür sağ salim kucağıma alabildim. İnşallah bi sorun olmaz ama doktoruna sor. Ve dikkat et kendine8. Haftamın içinde birden çok şiddetli kanamam oldu böyle bir sorun yaşayan var mı?
Canım cok gecmis olsun.dr git hemen.bende persembe gittim acil.rahimde perde var benim düşük tehlikem var8. Haftamın içinde birden çok şiddetli kanamam oldu böyle bir sorun yaşayan var mı?
Gittim ama sebebi bilinmiyor, düşük tehdidim devam ediyorCanım cok gecmis olsun.dr git hemen.bende persembe gittim acil.rahimde perde var benim düşük tehlikem var
Canım ben bir önceki hamileliğimde yaşadım mart ayında8. Haftamın içinde birden çok şiddetli kanamam oldu böyle bir sorun yaşayan var mı?
Canım bende öyle hissettim bu sabah ya normal mi acaba bende soracaktım burdanBenim haftamda yada yakin gogus hassasiyeti gecen varmi .sanki bugun azaldi
Arkadaş acile gitmiş bir sıkıntı yokmuş canim benimde başıma geldi bir arkadaşın başına daha gelmiş sıkıntı olmaz insaAllahCanım bende öyle hissettim bu sabah ya normal mi acaba bende soracaktım burdan
Benim bulantim yok. 7+3um.Bulantısı olmayan var mı?
Allah bebeklerimizi korudun canım.cok dikkat et sendeGittim ama sebebi bilinmiyor, düşük tehdidim devam ediyor
Allah razı olsun canım.seninde bebegin hayirli olsunSlm kızlar ben hamile olduğumu kan testinde öğrendim ama henüz Dr gitmedim çok merak ediyorum 4 ağustosta randevumuz heyecanla bekliyorum bi yandanda korkuyorum inş hepimiz güzel sağlıklı hamilelikler geçiririz bu arada kanaması olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.
Vicut hamilelige alismis dedi doktor eski halini alacaksin yavas yavas dedi cnmCanım bende öyle hissettim bu sabah ya normal mi acaba bende soracaktım burdan
Hopedan hic hberim.yok cnm. Evet benim de sabah ve oglenler artiyor aksamlari yok. Hayirlisi olsun hakkimizda.Hope01'den haberin var mi peki? O nasil acaba. Biz tup bebekten geliyoruz, birbirimizi kaybetmeyelim :)
Benim sancilarim gidip gelen cinsten ve genelde aksamlari artiyor. Sanki birazdan adet olacakmisim gibi hissediyorum, bazen kivrandiriyor da. Ayaklarimi yuksege koyuyorum kalp hizasinda, doktorum demisti. Sonra geciyor agri, biraz dolaniyorum is guc yapiyorum hoop tekrar firtliyor :) yine yatak. kisir dongu .