• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın arkadaşlar bir ay arayla geri döndüm tatil bitti iş başladı malum. Benimde bi sorum var arkdaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. 12. haftam bitti hayırlısıyla son bir haftadır belimin sol tarafı çok fena ağrıyor ara ara sol ayagımın üzerine basarken canım acıyor. Az biraz uzanıp dinlenince geçiyor. Perşembe günü randevum var ama normal bebk o taraftadır diyenlerde var. Siz de boyle tek taraflı bel ağrıları oldu mu ?

benımde aynı sekılde bır haftadır ara ara oluyor. gitgide büyüyor cunku bebegımız ondan dıye dusunuyorum.:) her acısı tatlı bence katlancaz bır sure.

Kızlar bugün fakülteye gittim ve doktor Cuma gününe randevu verdi
Bende her ihtimale karşı kadın Doğumun aciline gittim bi tuhaf doktora denk geldim
Sonuç yine aynı hep aynı...
Artık vedalaşma vakti geldi ve zorda olsa yolun sonu belli oldu...
Canım kaç gündür bakamıyorum postlara durumun nedir bilmiyorum bebeğe bişey mi oldu dua edelim her şey yoluna girer inşallah

Kızlar yardımmm!! Belim çok fena tutuk birkaç gündür ama bugün daha kötü oldum hapşırdım ondan sonra oldu:( annemin yardımıyla zor yürüyorum napıcam doktorumu aradım ama açmadı ne yapabilirim evde? Yada acilemi gitsem ki oraya gitmeyede korkuyorum off:(

Canım mutlaka kullanmalısın hiç birsey alamadinsa saf zeytinyaği kullan.Çatlak oluşumunu onlemenin yolu vucudu nemlednirmek hem icten su icerek hem deriden krem ve yaglarla.
Bio oil i anneler gununde migrosta indirimden almistim fiyatını hatirlamiyorum ama lierac in yari fiyatıdir.
Katı kakao yagi da guzel diyorlar ama kullanimi zor.Benmari usulu eritmek falan gerekiyor.
36 tl bio oil eczaneden yeni aldım

Kızlar günaydın bu sabah rahim ağrısı sebebiyle doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ve miyom var dedi bende miyom yoktu başına böyle bişey gelen varmı ? Önceden aklım çok karıştı

Herkese merhaba , tatlı güzel bulantılarla boğuşan anneler...
Tatiller bitti , başlıyoruz sezona , bugün kontrolümüz var teyzelerii miniğimin , hem heyecan hem korku hepsi karıştı duygularımın. İnşallah güzel haberler le gelirim size yazmaya.
Belki cinsiyette söyler doktorumuz bir saat kaldı çok gerildim ama :cry::KK72:

Tatiller bitti , başlıyoruz sezona , bugün kontrolümüz var teyzelerii miniğimin , hem heyecan hem korku hepsi karıştı duygularımın. İnşallah güzel haberler le gelirim size yazmaya.
Doktora gidince her zaman heyecan basıyor ve kendi kalp atışımı boğazımda hissediyorum bende az önce gittim enfeksiyon varmış inşallah çabuk geçer /(

hayırlısıyla ıns guzel haberler alırsın. :) güzel düşün güzel olsun ben cınsıyetını öğrenemedım daha ıns öğrenırsın.:)

MErhaba kızlar,
Biz de 10. Haftadayız daha. Haftaya dr randevum benim de.
İkili-üçlü vs testleri yaptırmayı düşünmüyorum. ileride sadece renkli ultrason.
Çünkü down teşhisi veya ihtimali konulan anneler büyük üzüntü yaşıyor ve ne kendimi be çocuğu üzmek istemiyorum, anne karnından bu konuda müdahale de olmadığına göre.
Ve bebeğimizi istediğimize göre ben yaptırmayacağım dr istese bile.
Ama renkli ultrasonda bütün vücudu ve ayrıntılı göründüğünü öğrendim o yeterli sanıyorum.
Tabi herkesin kendi görüşü.
Sağlıklı bebekler ve anneler olalım inşllah :)

MErhaba kızlar,
Biz de 10. Haftadayız daha. Haftaya dr randevum benim de.
İkili-üçlü vs testleri yaptırmayı düşünmüyorum. ileride sadece renkli ultrason.
Çünkü down teşhisi veya ihtimali konulan anneler büyük üzüntü yaşıyor ve ne kendimi be çocuğu üzmek istemiyorum, anne karnından bu konuda müdahale de olmadığına göre.
Ve bebeğimizi istediğimize göre ben yaptırmayacağım dr istese bile.
Ama renkli ultrasonda bütün vücudu ve ayrıntılı göründüğünü öğrendim o yeterli sanıyorum.
Tabi herkesin kendi görüşü.
Sağlıklı bebekler ve anneler olalım inşllah :)
Benim düşüncem de aynı bizde 13 haftalık olduk sadece renkli ultrason yaptıracağım 2li 3lü testlerin doğruluk payı %100 de değil benim doktorum istemedi zaten gerek Yok dedi 45 liraydı yoksa yapamayacak değildim ne gerek var boşa kendimi germeye rabbim ne verirse ona razıyım

Kızlar bugün fakülteye gittim ve doktor Cuma gününe randevu verdi
Bende her ihtimale karşı kadın Doğumun aciline gittim bi tuhaf doktora denk geldim
Sonuç yine aynı hep aynı...
Artık vedalaşma vakti geldi ve zorda olsa yolun sonu belli oldu...
Cok uzgunum :( Rabbim yardimcin olsun :( diyecek bir sey bulamiyorum. Herzaman yanindayiz cnm

kızlar merhaba..
Aklıma çok takılan birşey var:KK43:
13 haftalık hamileyim en son dr a gittiğimizde 2 li test sonucumda bebeğimin ense kalınlığının riskli değere yakın olduğunu söyledi sonra ultrasonda baktı ölçtü filan normal dedi.ama yine de dörtlü test yaptırcaz dedi 15 haftalık olduğunda.internetten araştırdığım kadarıyla çok önemli bir konuymuş bu Allahım korusun birçok hastalık ile ilgiliymiş filan.
Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu aranızda çok korkuyorum:KK42:
Ense kalinligi kac cikti ki cnm

Benim düşüncem de aynı bizde 13 haftalık olduk sadece renkli ultrason yaptıracağım 2li 3lü testlerin doğruluk payı %100 de değil benim doktorum istemedi zaten gerek Yok dedi 45 liraydı yoksa yapamayacak değildim ne gerek var boşa kendimi germeye rabbim ne verirse ona razıyım
Evet canm aynı fikirdeyim. Allah'tan gelen neden önceden moralim bozulsun ki testler kesin değil sonuç evet.

Aynen bende diğerlerinde uyurdum çok fazla bunda uyku yok , diğer belirtiler aynı ama. Dur bakalım bayramdan sonraya inşallah sizde bizde öğrenmiş oluruz. En önemlisi tabiki , sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları :dua:
benim yine erkek hissetmem de ki büyük ölçüde kıllar çok hızlı uzuyor diğerlerinde de öyle olmuştu:bicak:. Acaba diyorum testesteron hormonunu in etkilerinden mi. Kız bebek bekleyen çoğu anne azaldığını söylemiş tüylerin benimkiler coştu:deli:
Sizde durum nasıl?:110:
Benimde göbeğimde kıllanma var ve çabuk uzuyor. Babada herkes oğlun olacak diyor bakalım hayırlısı artık. Sağlıklı olsunlarda. Ben de geceleri uyuyamiıyorum mide yanmasından ne yapsam bilmiyorum?

Merhabalar kızlar nasıl gidiyor hamilelik kilo almaya başladınız mı ve cinsiyeti belli olan var mı yada cinsiyeti kaçıncı hafta da belli oluyor

merhaba hanımlar dorduncu ayıma gırmeden hemen once dokuz kılo kayıpla kendımı yuruyen mefta ılan edıyorum:) hala duzelmedım bebegıme zarar gelecek dıye cok korkuyorum mıgde bulantıları kusmaları devam eden varmı yada tavsıye edecegınız bır yıyecek bır cozum su sıralar herseyı deneyeyım yeterkı duzeleyım modundayımda:(

Back
X