- 27 Temmuz 2017
- 607
- 716
- 33
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #8.801
ilk bebegimoyle gozukuyor vallagenc hamileler . senin kacinci bebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk bebegimoyle gozukuyor vallagenc hamileler . senin kacinci bebek
gecmis olsun canim kanaman falan yoksa onemli bisey degildir insallah gecenler de bir arkadasimizda da olmus oyle kontrole gitmis bebek ggayet saglikliymis sende de oye olur insallah doktorunu arasan belki hemen gel derKızlar günaydın biraz önce benden ufak bi et parçası geldi doktoruma yazdım bakalım ne diyecek vallahi içim içimi yiyor kanama falan Yok ama ağrım da Yok inşallah bişey olmaz oğlan da hasta olmuş durumda çıkarıyor sürekli dualarınızı bekliyorum
Bana da elevit ve gyno ferro sanol verdi ama ikisi de inanılmaz bulantı yapıyor. Öncesinde bulantm yoktu hiç.
Arkadaşlar gören katılmak isteyen olursa bilgilerini yazsın ekleyelim tabloya :)
Hızlı olmamı beklemeyin minik bir ergenim var evde çünkü fırsat buldukça yazıyor olacağımtablo için yazarken beni de etiketlerseniz daha hızlı görürüm
Üye Adı: mustelusvulguris
Son Adet Tarihi:05.06.2017
Tahmini Doğum Tarihi:12 Mart 2018
Kaçıncı Bebek:1
Bebek İsmi: Doğa-Eylül / Ayaz-Mert-Yiğit Efe
Doğum Yapılacak Hastane: Medical Park
Grubun ablası benim galiba.yaş 38.oglum 8 yaşında.Allah sağlıklı dogum nasip etsin hepimize.kızlar banada dr decavit ve gyno ferri sanol verdi.ferro sanol aç karna iciyorum.ama midem bulanıyor ya.by cumartesi ikili test için gidecegiz.umarım sonuclarım güzel çıkar.ayrıca cinsiyetle ilgili birseyler söylerim dedi.meraktayımAy benim ilk hamileliğim. Aslında ilaçlardan olmasa çok rahat geçecekti ama önce progestan şimdi bunlar. İki gündür sabah lavaboya kalkmşken içiyorum ferro sanolu o bulantının yoğun olduğu zamanı uykuda atlatayım bari diye. Nispeten rahatlatıyor. Cinsiyet bir ay sonraya kaldı bizim de.evet yaa bana da aynı ılacları verdı folıdoce ıcıyordum onu bırak bu ıkısıne basla dedı hem kabız yaptı kan ılacı benı hemde bulantım oluyor benımde ılk 3 ay boyunca cok sıkıntılıydım zaten sureklı ıstıfra ettım ogurdum yenı yenı duzelıyorum ılk hamılelıgımde oglumda hıc boyle sıkıntılarım olmamıstı cok rahat yasamıstım hamılelıgımı son aya kadar ama bu kez cok farklı yasıyorum herseyı ...cınsıyet tam bellı degıl sadece 12+5 ken tahmınde bulundu %51 erkek olabılır bu da ama kesın degıl dedı su an 15 haftalıgım aslında bellı olmustur sanırım artık ama kontrolum 21 ınde oldugu ıcın beklemem gerekıyor malesef uclu tarama olacak o gun ıkılı test yapılamadı hastane personelı nın ıhmalı yuzunden ne yazıkkı .......
Merabalar canım ellerine sağlıkArkadaşlar gören katılmak isteyen olursa bilgilerini yazsın ekleyelim tabloya :)
Hızlı olmamı beklemeyin minik bir ergenim var evde çünkü fırsat buldukça yazıyor olacağımtablo için yazarken beni de etiketlerseniz daha hızlı görürüm
Üye Adı Yaş Son Adet Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Bebek Bebek İsmi Şehir Doğum Yapılacak Hastane Fiona86
31 08.06.2017 15.03.2018 - 2 - İzmir Medikal Park jtaime020626
23 18.06.2017 25.03.2018 - 3 - Fransa beauregard @dilfeza 29 13.06.2017 20.03.2018 - 2 Hüsna/Ömer Halit İstanbul Ümraniye Medikal Park
Yaş 29Arkadaşlar gören katılmak isteyen olursa bilgilerini yazsın ekleyelim tabloya :)
Üye Adı Yaş Son Adet Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Bebek Bebek İsmi Şehir Doğum Yapılacak Hastane Fiona86
31 08.06.2017 15.03.2018 - 2 - İzmir Medikal Park jtaime020626
23 18.06.2017 25.03.2018 - 3 - Fransa beauregard @dilfeza 29 13.06.2017 20.03.2018 - 2 Hüsna/Ömer Halit İstanbul Ümraniye Medikal Park
Canim ben cok.mide bulantisi yasiyorum. Zoferle ayakta durabiliyorum. Doktor bana henuz vermedi onu cunku o da mide bulantisini artirirmis. Kas yapalim derken.goz cikarmayalim dedi. Bulantilarin tamamen gecince baslariz dedi. Muhtemelen bulantin o vitamindendir.Kızlar decavit kullanipta midesi bulanan varmı?Dr bunu verene kadar mide bulantim yoktu.basladim midem kötü oldu
Canım geçmş olsun inşallah taktırmak zorunda kalmazsın ama gerek varsa da sağlığın için sonuçta. Bende böbrekten rahatsızım taş kum habire tekrarlıyor. 14 senedir bu sekilde.günaydın kızlar benim daha öncekii gebeliklerimde olduğu gibi sanırım bunda da böbreğime katater takılması lazım ,sabaha kadar böbrek ağrısı çekiyorum taktırmak ta istemiyorum ,bu gebeliğimi hiç birşey yaptırmadan ve kullanmadan devam ettirmek istiyoum çok şükür bu haftaya kadar 1 tane ilaç kullanmadım ağrım olmasın diye gerekirse oturarak uyuycam artık canım yansın istemiyorum
Canım benim oğlum salgını yeni atlattı geçmiş olsun ikinizede. Eğer kanaman vs yoksa sakin ol kuzum. Dr.un ne diyecek bakalım. Sadece bebekle alakalı olarak gelişmiyor bu tür durumlar, farklı bir sebep olabilir. İyi haberlerini bekliyorumKızlar günaydın biraz önce benden ufak bi et parçası geldi doktoruma yazdım bakalım ne diyecek vallahi içim içimi yiyor kanama falan Yok ama ağrım da Yok inşallah bişey olmaz oğlan da hasta olmuş durumda çıkarıyor sürekli dualarınızı bekliyorum
Benim en son gittiğimde kıs dönemiydi ve iki böbrektede taşım vardı. İlk hamileliğimde sağ tarafımda vardı. Gebelik sürecinde ağrı vs olmadı sükür ama enfeksiyon birkaç kez tekrarladı, aylık kontrollerde takip etti dr. Belirli bir seviyeye kadar sadece o tek kullanımlık şaseler ve bol su ile çözüyorlar meseleyi. İleri derece bir sorun varsa o zaman tedavi farklı oluyor. Bende umarım bunda olmaz diye dua ediyorum. Geçmiş olsun canım.Kizlar ya bisey aklima takildi. 2 onceki kontrolde idrarda enfeksiyon ve kum.cikti. tek kullanimlik antibiyotik kullandim. Birdaha bakilmadi idrara. Benim bulantilarim ilacsiz hic gecmiyor. Baktim internetten kum dokmek enfeksiyon.olmasi falanda bulanti kusma yaparmis. Acaba bundan dolayimi devam ediyor diye suphe ettim. Gerci kum dokmek cok agrili biseymis sanirim agrim.sizim yok ama. Bukadar siddetli ve uzun surmesi beni cok yordu aklima baska.seyler getiriyor ister istemez![]()
valla canim benim 3.cu. fabrika boş kalmiyorilk bebegimsenin kacinci ?