- 27 Temmuz 2017
- 607
- 716
- 33
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #9.681
ben baktim ama anlayamadimBanada yorum yapin yuxunu gordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben baktim ama anlayamadimBanada yorum yapin yuxunu gordum
Tesekkurederim Ben yuzunu goruyorum sanki am a benden baska kimse gormuyo husnu kuruntum galiba doktorda gormedi zaten hayirlisi suan saklamak istiyor yavrucakben baktim ama anlayamadim
sende benim gibi geç ogrenenlerdensin burda 12 haftaliktan itibaren ogrenenler oldu ve ben hala ogrenemedim diye kendimi yiyorumTesekkurederim Ben yuzunu goruyorum sanki am a benden baska kimse gormuyo husnu kuruntum galiba doktorda gormedi zaten hayirlisi suan saklamak istiyor yavrucak
Ben başka bir doktor fikrini diyince eşim güldü eve ultrason alcam bir tane sabah akşam izle diyor :)aynen cok uzun ben dayanamayip bugun baska bir ozel doktora gittim . birde devletten de randevu aldim ayda 3 defa goruyor olucam bazen okadar ozluyorm ki acaba aksam acile mi gitsem bir bahaneyle gormek icin ama vazgectim cok ozlersem onuda yapcam![]()
bana da oyle dedi eşimBen başka bir doktor fikrini diyince eşim güldü eve ultrason alcam bir tane sabah akşam izle diyor :)
Benim de okul dolayısıyla oldu agrilarim. O kadar da dikkatli oldum. Yorulmamak icin. Ama evde olmayinca ister istemez yoruluyoruz. Allah yardimcimiz olsun.Korkma canım bende aynı durumdayım, okulun ilk günü hep ayaktayım koşturdum evde olsam ayaklarımı uzatıp dinleniyodum hep bugün o olmayınca bende okuldan geldiğimden beri dinleniyorum kasık ağrım var. Bende temizlikten sonra biraz çarşı pazar gezdikten sonra hep ağro oluyo dr.a her seferinde soruyorum o da her seferinde normal diyo:) uzat ayacıklarını dinlen
Aynen 16 haftalik olduk hala yok. Goremedim diyorlarsende benim gibi geç ogrenenlerdensin burda 12 haftaliktan itibaren ogrenenler oldu ve ben hala ogrenemedim diye kendimi yiyorum
Geçmiş olsun canım ben progestan 2 ampul her gün oldum 3 ay boyunca bide proluton çok kötü apse yapmıştı tavsiyem bi krem var resmini atıyorum aşağıya bide saf alkolle yumuşak şekilde ov geçiyor benim öyle geçmişti birde iğne vurulurken sertleşmiş yerlerin üzerlerine vurdurma baksın öyle vursunlar seni çok iyi anlıyorum hala acıyor benim iğne yerlerim kalçalarım başkasının sanki ama apseler geçti
Kız olabilir mi acaba kız geç anlaşılıyor erkeğe göre diyorlar ya hep. Benim de kontrolüm 16 hafta bitince olcak çok sa ümitlenmeyim en iyisi.Aynen 16 haftalik olduk hala yok. Goremedim diyorlar
Erkekde gizliyor diyorlarTamam
Kız olabilir mi acaba kız geç anlaşılıyor erkeğe göre diyorlar ya hep. Benim de kontrolüm 16 hafta bitince olcak çok sa ümitlenmeyim en iyisi.
benim 3 haftadır öyle.. semsert oluyor yeri değişiyor ama alt kısımda genelde.. o bebek mi dedim dr. a evet dedi. sabahları daha çok oluyor genelde. bebeğin durduğu yerArkadaşlar 2.gebeliğim 1 haftadır bebeğin hareketini hissediyordum 3 gün önce rahmin bi tarafa toplandığını hissettim büyüyor galiba o yüzden diye düşündüm o günden beri hissetmiyorum içim içimi yiyor çalışıyorum fırsat da bulamıyorum kontrole çok var benzer durum yasayan var mi![]()
Erkek yine de kenardan köşeden gösterir diye düşünüyorum :)Erkekde gizliyor diyorlar
Ay agzinizdan bal damliyo iki oglum var kiz istiyorum Ama bn devlete giittigim icin incelemiyorlar detayliErkek yine de kenardan köşeden gösterir diye düşünüyorum :)
Benim doktorumda erkege benzetiyor.ama tam emin olamadı.birseyler görüyorum ama kordon da var dedi.bir ay sonra geldiginde net görürüz diyor bakalım bende merak ediyorum cokkAy agzinizdan bal damliyo iki oglum var kiz istiyorum Ama bn devlete giittigim icin incelemiyorlar detayli
Yok gidiyorum hah simdi diycek. Husran. Saglik sihhat olsun yeterkiBenim doktorumda erkege benzetiyor.ama tam emin olamadı.birseyler görüyorum ama kordon da var dedi.bir ay sonra geldiginde net görürüz diyor bakalım bende merak ediyorum cokk
Erkek yine de kenardan köşeden gösterir diye düşünüyorum :)
Bu ultrason fotosnda , kaç haftalık oğlunuzAynen canım erkek gösterir kendini bak buda bizimki alttan cekilmiş arada cıkıntı gözküyor yüzüstü olmasına ragmen doktorum ugrastı baya ikinci gidişim doktor %200 erkek dedi kadın artık sıkıldı benden![]()