• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
aynen cok uzun ben dayanamayip bugun baska bir ozel doktora gittim . birde devletten de randevu aldim ayda 3 defa goruyor olucam bazen okadar ozluyorm ki acaba aksam acile mi gitsem bir bahaneyle gormek icin ama vazgectim cok ozlersem onuda yapcam :-)
Ben başka bir doktor fikrini diyince eşim güldü eve ultrason alcam bir tane sabah akşam izle diyor :)

Korkma canım bende aynı durumdayım, okulun ilk günü hep ayaktayım koşturdum evde olsam ayaklarımı uzatıp dinleniyodum hep bugün o olmayınca bende okuldan geldiğimden beri dinleniyorum kasık ağrım var. Bende temizlikten sonra biraz çarşı pazar gezdikten sonra hep ağro oluyo dr.a her seferinde soruyorum o da her seferinde normal diyo:) uzat ayacıklarını dinlen
Benim de okul dolayısıyla oldu agrilarim. O kadar da dikkatli oldum. Yorulmamak icin. Ama evde olmayinca ister istemez yoruluyoruz. Allah yardimcimiz olsun.

Arkadaşlar 2.gebeliğim 1 haftadır bebeğin hareketini hissediyordum 3 gün önce rahmin bi tarafa toplandığını hissettim büyüyor galiba o yüzden diye düşündüm o günden beri hissetmiyorum içim içimi yiyor çalışıyorum fırsat da bulamıyorum kontrole çok var benzer durum yasayan var mi :(

Geçmiş olsun canım ben progestan 2 ampul her gün oldum 3 ay boyunca bide proluton çok kötü apse yapmıştı tavsiyem bi krem var resmini atıyorum aşağıya bide saf alkolle yumuşak şekilde ov geçiyor benim öyle geçmişti birde iğne vurulurken sertleşmiş yerlerin üzerlerine vurdurma baksın öyle vursunlar seni çok iyi anlıyorum hala acıyor benim iğne yerlerim kalçalarım başkasının sanki ama apseler geçti

Cnm 2 ampül birden yaptılar bu şekilde sabah akşam bi sağdan bi soldan ve sadece 1 gün ama gerçekten dayanamaz hale geldim.Saf alkol sorduk eczaneler yasaklanmış filan dedi ben de kolonya kullanıyorum ama bi türlü geçmedi,ağlıyorum artık ağrıdan.

Arkadaşlar 2.gebeliğim 1 haftadır bebeğin hareketini hissediyordum 3 gün önce rahmin bi tarafa toplandığını hissettim büyüyor galiba o yüzden diye düşündüm o günden beri hissetmiyorum içim içimi yiyor çalışıyorum fırsat da bulamıyorum kontrole çok var benzer durum yasayan var mi :KK43:
benim 3 haftadır öyle.. semsert oluyor yeri değişiyor ama alt kısımda genelde.. o bebek mi dedim dr. a evet dedi. sabahları daha çok oluyor genelde. bebeğin durduğu yer

Erkek yine de kenardan köşeden gösterir diye düşünüyorum :)

Aynen canım erkek gösterir kendini bak buda bizimki alttan cekilmiş arada cıkıntı gözküyor yüzüstü olmasına ragmen doktorum ugrastı baya ikinci gidişim doktor %200 erkek dedi kadın artık sıkıldı benden :KK70::rolleyes:

Eklentiler

• IMG_0241.webp
    IMG_0241.webp
    22 KB · Görüntüleme: 111
Aynen canım erkek gösterir kendini bak buda bizimki alttan cekilmiş arada cıkıntı gözküyor yüzüstü olmasına ragmen doktorum ugrastı baya ikinci gidişim doktor %200 erkek dedi kadın artık sıkıldı benden :KK70::rolleyes:
Bu ultrason fotosnda , kaç haftalık oğlunuz;)
Banada 11 haftalıkken erkek dedi ama sizinki maşallah doktorun dediği gibi %200 :)

Back
X