- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #4.081
rica ederim cnm organik sirkeyle yap ama çünkü marketlerdekinde koruyucu oluyorevet vajinal ,bunu bilmiyordum akşam gidip hemen deniycem teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim cnm organik sirkeyle yap ama çünkü marketlerdekinde koruyucu oluyorevet vajinal ,bunu bilmiyordum akşam gidip hemen deniycem teşekkür ederim
ilk zamanlar normal son zamanlar sıkıntılı diye biliyorum..ceyda düvenci hamileykken haftagafta y..bta paylaşmış onu izlemekte fayda var.cok yararlıKızlar az akintim oluyor,genelde beyaz, ama akşam koyu gibiydi rengi, tam kahverengi de değildi, koyu sarı gibi, az geldi ama korktum. Çok evhamliyim. Normal değil mi?
Banada aynısını yaptılar. Kesen görünmüş neden bidaha hcg tekrarlayalım diye . Kahverengi akıntjm var deyince baktılar yeniden hcg.Ben doktora ancak bugune randevu bulabildim ilk defa bugün gitcem. Ama kan testini geçen hafta sağlık ocağında yaptırdım. Hatta doktora gitmeden içim rahatlasın diye 2 gün geçince tekrar kan testi yaptırmak istedim hcg artıyormu diye, doktor mırın kırın etti bakmadı
Sat tarihlerimuz aynı canim seninki iyi çıkmış benim sadece kese göründü pazar tesi günü 4+1 dedi doktor benim hesabıma göre 5+1 olması lazımdı kan değerinde çok yüksek normal de ama kese ufak göründü iliski günler i benimde 30 haziran son iliski geç dollenme de olamaz anlayamadimAmin canim.alttan baktı direkt.20 haziran sat.sata gore 5 hafta 2 günlüktü.ama dr 5 hafta 5 gunluk dedi.o nasıl oluyor anlamadım.kizlar hatta iliski günlerimizi biliyorum.28 haziran.30u 1 baglayan gece.bir de 3 temmuz.bu gec döllenme olmuyor herhalde
Ben de aynisini yapmistim canim.cunku artik kan testlerinden o kadar sıkıldım ki. Zaten 6. Haftadan once gidince keseyi gormuyo buyuk ihtimal.Günaydın güzel anneler.iki gundur atesler icinde yandim.boğazimda agirdi bayagi.bu sabah iyi uyandim cok sukur.yazilanlari okudum maşallah herkes bebegini goruyor yavastan.bugun adet gecintimin 8.gunu.hala kan testi yaptirmaya gitmedim.folik asit aldim onu iciyorum.onumuzdeki hafta cuma kan testi yaptirip c.tesi doktora gideyim diyorum.dayanabilir miyim ki![]()
Hayırlı olsun ... 1000 i geçmesi lazım diyorlar ama ne kadar doğru bilemiuorum. Dört haftalıkken gittiğimizde kese göründü bizde , ama bebek için çok erken. Bir hafta daha bekleyin isterseniz, eğer benim gibi sabırsız değilsenizgünaydın, hayırlı cumalar.
forumu hergün takip ediyorum ama iş yoğunluğundan aktif olarak sohbete katılamıyorum.
sat 16 haziran.
geçen hafta cumartesi kan testim 100, pazartesi ise 283 çıktı.
daha önce bir düşüğüm var.
dr yarın için randevu verince başka test falan yaptırmadım.Çünkü bir önceki düşükte yaşadığım durumu bunda gözlemlemedim, devaml dr kalkmadan yatmak, iğne derken biraz zorlu geçmişti o günler.
Çok şükür yarın dr gideceğim, her gibi benimde aklımda sorular, sorular...
Sizce kese ve kalp atışı için erken mi. Yoksa görülebilir mi .
Evet onu veriyorsun ona gore bakiyor ama ultrason ekrani da ayrica kesenin yada gorunduyse bebegin buyujlugune gore haftasini soyluyor. Mesela diyor ya insanlar normalde sata gore 6+3um ama doktor 5+6 dedi diyor. Iste o cihazin cikardigi sonucson regl tarihini vermiyormusunuz doktora o tarihleri giriyor aynı burdaki takvimle birebir tutuyor..sizinki sadece ölçerekmi söylüyor![]()
Hayırlı olsun ... 1000 i geçmesi lazım diyorlar ama ne kadar doğru bilemiuorum. Dört haftalıkken gittiğimizde kese göründü bizde , ama bebek için çok erken. Bir hafta daha bekleyin isterseniz, eğer benim gibi sabırsız değilseniz![]()
Biliyorum canım, dün gittik bizede 10 gün sonraya gel dedi, onca zaman nadıl geçecek bilmiyorumamin, kanı 15 temmuz ve 17 temmuzda verdim.
herşey yolındaysa tahminimce geçmiştir.
dün ve bugün biraz daha sakinim ama çarşamba günü fenaları oynuyordum ne kan verdim artışı takip etmek için, ne randevu günüm gelmek bildi derken geldi çattı...
seninde sağlıkla kucağına alman nasip olsun.
10 dile kolay, kalbe zor :)Biliyorum canım, dün gittik bizede 10 gün sonraya gel dedi, onca zaman nadıl geçecek bilmiyorumsizin ilk gebeliğiniz mi :)

günaydın, hayırlı cumalar.
forumu hergün takip ediyorum ama iş yoğunluğundan aktif olarak sohbete katılamıyorum.
sat 16 haziran.
geçen hafta cumartesi kan testim 100, pazartesi ise 283 çıktı.
daha önce bir düşüğüm var.
dr yarın için randevu verince başka test falan yaptırmadım.Çünkü bir önceki düşükte yaşadığım durumu bunda gözlemlemedim, devaml dr kalkmadan yatmak, iğne derken biraz zorlu geçmişti o günler.
Çok şükür yarın dr gideceğim, her gibi benimde aklımda sorular, sorular...
Sizce kese ve kalp atışı için erken mi. Yoksa görülebilir mi .[/QUOTE günaydın Can'ım.benım sat 19 hazıran .gecen hafta cumartesı hcg 108 di.salı günü 638 oldu bnmde yavaş ılerlıyor ama doktor normal dedı bı sıkıntı yok şuan .kanama olmadığı sürece bısey olmaz dedı
Oyyy canım benimm. Maşalllah diyelim umarım sağlıkla , alırsın kucağına bebeğini... Herşey yolunda gitsinde bekleyelim bakalım.10 dile kolay, kalbe zor :)
zaman geçiyorda geçmesine, işi biraz zorlaştıran biziz aslında
benim 2. gebeliğim ilki düşmüştü.
bende 25-26 ay bekledim. Hiç bir sorunumuz yokken, çift çizgiyi 17 ve 26. aylarda görmek nasip oldu.
Çocuğum yok. Nasip olursa ilk olcak.
Kalp atışı için erken sanırım bana![]()
amin rabbim olmayana bir an evvel nasip etsin, hamile olana en sağlıklısını, doğum yapmış olanada uzun ömür versin.Oyyy canım benimm. Maşalllah diyelim umarım sağlıkla , alırsın kucağına bebeğini... Herşey yolunda gitsinde bekleyelim bakalım.
ama yarın öğrencez bakalım. Sende 10 gün sonra kalp atışı için mi gidiceksinEvet, kalp atışınıda bebeğide göremedik henüz . Sadece kese oluşmuştu❤amin rabbim olmayana bir an evvel nasip etsin, hamile olana en sağlıklısını, doğum yapmış olanada uzun ömür versin.
erken anne olmak isterdim 26 yaşında evlendim. 1 yıl bebek için eşim ikna etmeye çalıştı, 2 yılda olsun diye uğraştık. İnşallah vakti zamanı gelmiştir bizler için.Gönlümüzdekileri hayırlı kılıp ömrümüze nasip etsin rabbim.
Aynen bilsem ki herşey yolunda beklerim ben. Kaç yıl beklemişim 10 gün koymaz banaama yarın öğrencez bakalım. Sende 10 gün sonra kalp atışı için mi gidiceksin
İnşallah banada öyle der bi dahaki gitmeme canım :)Oyy severim senin fasülyeni . Diğer gebeliğmde doktora fasülyem nasıl dediğimde fasülyen sırık olmuş demişti.
Maşallah canım![]()
İnşallah :)Çok teşekkür ederim.darısı kalp atışlarını duymaya.birde kanamam kesilse icim rahat edecek