- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #4.121
Onları var ya odunla dövesim geliyor bazen işi bize bakmak ama istedikleri salla başı al maaşı
Münakaşa etmek istemedim oğlum durmuyodu o sırada. Çıktım gittim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onları var ya odunla dövesim geliyor bazen işi bize bakmak ama istedikleri salla başı al maaşı
Ben 5+2 de keseyi gördüm.7+0 da yeniden gittim o zaman bebeğide kalp atışınıda gördüm.
Kizlar bir sey sorucam, ben sut icince ishal oluyorum. Bu normal mi sizce. Icmezsem de olmaz, bebisler icin olmazsa olmaz
Canm sut rahatsiz ediyorsa yogurt ye o sutten daha faydali. Kuzenimin doktoru da sutten zoyade bol.bol yogurt ye demisKizlar bir sey sorucam, ben sut icince ishal oluyorum. Bu normal mi sizce. Icmezsem de olmaz, bebisler icin olmazsa olmaz
Canim senin adina cok sevindim inan. Bende 6+1de karindan goremedim cok endiseliyim. Keske bende alttan bakmasini isteseydim. Demekki bukadar farkediyor ya. Karindan goremedigin bebegin alttan kalp atisini bile duymussun masaallah. Saglikla devam etsin insaallahkızlar merhaba şimdi doktordan geldim 5+5 teyim bugün.Doktor ultrasonda baktı sadece kese gözüktü bazen hemen gözükmez bebek dedi. bende yolk kesesi olması gerekiryormuş çok evham yapıyorum ben böyle okuyup öğrenip göremeyince dedim o da vajinal bakarsak görebilirz dedi. vajinal baktı sana bebeği gösterelim de bir rahat et dedi :) bebeği gördüm. sonra kalbi atmaya başlamış bak dedi,bir ses duymaya başladımkalbini de dinletti nasıl mutlu oldum rahatladım anlatamam. eşimi de içeri çağırdı bir kez daha dinledik kalbini heyecandan mutluluktan kaydetmeyi unuttuk tabi
zaten daha çok yeni atmaya başlamış ama ben nasıl rahatladım anlatamaminş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
evet dr a gidince çoğunlukla öncesinde not alıyorum ordan bakıp sorum varsada soruyorum. İnsanın o hengameyle aklınada gelmeyebiliyor.hepimizin inşallah sevinçten gülücük saçıyorum etrafa
ultrasonda görünmezse vajinal ultrasonu doktor teklif etmezse siz teklif edin arkadaşlar çok fark var ikisi arasında vajinal bakınca herşeyi erkenden görebiliyorsunuz.
Cok sag ol canim, yogurtta yiyorum. Dedigin gibi olmazsa yogurdu biraz daha artirayim.Canm sut rahatsiz ediyorsa yogurt ye o sutten daha faydali. Kuzenimin doktoru da sutten zoyade bol.bol yogurt ye demis
Tahmini dogum.tarihini yazarken aralara -isareti koymalisin.canimarkadaşlar ben bu gebelik takvimini yapamıyorum yardımcı olurmusunuz
TAMAM CANIM TESEKKÜR EDERİM:)Tahmini dogum.tarihini yazarken aralara -isareti koymalisin.canim
Canim senin adina cok sevindim inan. Bende 6+1de karindan goremedim cok endiseliyim. Keske bende alttan bakmasini isteseydim. Demekki bukadar farkediyor ya. Karindan goremedigin bebegin alttan kalp atisini bile duymussun masaallah. Saglikla devam etsin insaallah
canım profil bilgilerinde kişisel bilgilerinizi açınca hamilelik takvimi yazan yere bebeğin tahmini doğum tarihini aralara - koyarak yaptığında çıkıyor (25-03-2018 gibi) bir daha dene bakalımİNŞALLAH YAPMIŞIMDIR DİCEM AMAM
belki de en altta değişiklikleri kaydete basmayı unutmuş olabilirsin canımcanım profil bilgilerinde kişisel bilgilerinizi açınca hamilelik takvimi yazan yere bebeğin tahmini doğum tarihini aralara - koyarak yaptığında çıkıyor (25-03-2018 gibi) bir daha dene bakalım
Bebeği görmek daha erken CNm.senınkıde bıraz gec dollenmıs galıba .sat a göre yaklaşık 7.haftada gorulur tahmınıKızlar bakarmısınız
Benim sat 18 haziran. Az evvel doktora gittim kese göründü bebeği görmedi. Sata göre 5+5 ama ultrasonda 4+2 çıktı. Geçen hafta salı hcg 420 çıkmıştı. Benzerini yaşayan var mı bebeği görenler ne zaman gördü?
Benzerini dün yaşadk 20 haziran benimde SAT . Kesemiz var bebek için erken dedi 10 gün sonra tekrar gideceğiz. Merak etmeyinBebeği görmek daha erken CNm.senınkıde bıraz gec dollenmıs galıba .sat a göre yaklaşık 7.haftada gorulur tahmını