• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kızlar merhaba şimdi doktordan geldim 5+5 teyim bugün.Doktor ultrasonda baktı sadece kese gözüktü bazen hemen gözükmez bebek dedi. bende yolk kesesi olması gerekiryormuş çok evham yapıyorum ben böyle okuyup öğrenip göremeyince dedim o da vajinal bakarsak görebilirz dedi. vajinal baktı sana bebeği gösterelim de bir rahat et dedi :) bebeği gördüm. sonra kalbi atmaya başlamış bak dedi,bir ses duymaya başladım:KK68: kalbini de dinletti nasıl mutlu oldum rahatladım anlatamam. eşimi de içeri çağırdı bir kez daha dinledik kalbini heyecandan mutluluktan kaydetmeyi unuttuk tabi
zaten daha çok yeni atmaya başlamış ama ben nasıl rahatladım anlatamam:KK73:inş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Canim senin adina cok sevindim inan. Bende 6+1de karindan goremedim cok endiseliyim. Keske bende alttan bakmasini isteseydim. Demekki bukadar farkediyor ya. Karindan goremedigin bebegin alttan kalp atisini bile duymussun masaallah. Saglikla devam etsin insaallah

hepimizin inşallah sevinçten gülücük saçıyorum etrafa:halay:

ultrasonda görünmezse vajinal ultrasonu doktor teklif etmezse siz teklif edin arkadaşlar çok fark var ikisi arasında vajinal bakınca herşeyi erkenden görebiliyorsunuz.
evet dr a gidince çoğunlukla öncesinde not alıyorum ordan bakıp sorum varsada soruyorum. İnsanın o hengameyle aklınada gelmeyebiliyor.

Canim senin adina cok sevindim inan. Bende 6+1de karindan goremedim cok endiseliyim. Keske bende alttan bakmasini isteseydim. Demekki bukadar farkediyor ya. Karindan goremedigin bebegin alttan kalp atisini bile duymussun masaallah. Saglikla devam etsin insaallah

canım içini ferah tut sende biz ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz hiç sıkma canını inş en kısa zamanda sende bebeğini görürsün. bundan sonra ki randevunda hem görür hem kalp atışını duyarsın için rahat olsun

canım profil bilgilerinde kişisel bilgilerinizi açınca hamilelik takvimi yazan yere bebeğin tahmini doğum tarihini aralara - koyarak yaptığında çıkıyor (25-03-2018 gibi) bir daha dene bakalım
belki de en altta değişiklikleri kaydete basmayı unutmuş olabilirsin canım

Kızlar bakarmısınız
Benim sat 18 haziran. Az evvel doktora gittim kese göründü bebeği görmedi. Sata göre 5+5 ama ultrasonda 4+2 çıktı. Geçen hafta salı hcg 420 çıkmıştı. Benzerini yaşayan var mı bebeği görenler ne zaman gördü?
Bebeği görmek daha erken CNm.senınkıde bıraz gec dollenmıs galıba .sat a göre yaklaşık 7.haftada gorulur tahmını

Arkadaşlar ben femamed dıye folık astı kullanıyorum kullanan var mı.içeriği folık asıt + çinko +iyot +vitamin içeriyor

Back
X