- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #4.201
Boş bile olsa 11,8 cm çok büyük kese için orda mm yazsa doğru olabilirdi. Ben geçen gittiğimde keseyi ölçmedi bebeği gördüğümüz için ama ikinci bir kese vardı boş onu ölçtü 11,1 mm idi. Umarım herşey yolundadır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş bile olsa 11,8 cm çok büyük kese için orda mm yazsa doğru olabilirdi. Ben geçen gittiğimde keseyi ölçmedi bebeği gördüğümüz için ama ikinci bir kese vardı boş onu ölçtü 11,1 mm idi. Umarım herşey yolundadır.
Bende kendi ultrason kağıdoma baktım bak yukarda yazanla aşağıda yazan ölçüm farklı. Yukardaki değer cihazla ilgili sanırım benimkinde yukarda 12.9 cm yazıyo ama kesemin boyu aşağıda yazan değer yani 0.72 cm sıkma canını o değer kesenin boyu değil:)
dr. ilk gittiğim de 5+4 tü sanırım kese görünüyo, 2 hafta sonra gel canlı mı bakalım demişti, ben de stres olmuştum canlı mı deyince.. dr. lar genelde kesinleşmeden bişey söylemek istemiyor, inşallah bir dahaki sefere kalbini duyarsınız
Tşekkür edeerim :)Bende kendi ultrason kağıdoma baktım bak yukarda yazanla aşağıda yazan ölçüm farklı. Yukardaki değer cihazla ilgili sanırım benimkinde yukarda 12.9 cm yazıyo ama kesemin boyu aşağıda yazan değer yani 0.72 cm sıkma canını o değer kesenin boyu değil:)
hemen test yap, 5 gün baya gecikmiş varsa testte çıkarKzlar benim adetim 5.gecikti olurum diye idrar testi yapmadm bugn ilk defa midem bole kotu oldu sanki kuscm gbi gecen ay duzene girmisti nye bole oldu anlamyrm gebelik yoktr defl mi artk inanasmda gelmyr bir yildr hersyi yasadm ama kalamdm artk umidm yok
Biz ne diyelim ki şimdi inşallah hamilesindir. Bence bir test yap hemen ve kurtul belirsizlikten :)Kzlar benim adetim 5.gecikti olurum diye idrar testi yapmadm bugn ilk defa midem bole kotu oldu sanki kuscm gbi gecen ay duzene girmisti nye bole oldu anlamyrm gebelik yoktr defl mi artk inanasmda gelmyr bir yildr hersyi yasadm ama kalamdm artk umidm yok
Biz ne diyelim ki şimdi inşallah hamilesindir. Bence bir test yap hemen ve kurtul belirsizlikten :)
hemen test yap, 5 gün baya gecikmiş varsa testte çıkar
İnşallah rabbim gönlünün muradını versin :)Merhaba arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşAllah güzel bir hamilelik süreci geçiririz hep birlikte benim doktorum yurt dışında olduğu için henüz kontrole gidemedim haftaya cuma randevumuz var umarım bebeğimin kalp atışını görebiliriz. Beta hcg ilk değerim 1292 ikinci 2760 çıktı şuan muhtemelen 5000lerde olması lazım bi yandan başka bi Dr gidip kesemizi görmek istiyorum bi yandan kendi Dr beklemek. Heralde haftaya cumaya kadar bekliycez. Bu arada benim 4. Hamileliğim hep kayıplar yaşadım hiç bebegim yok şuan inş ben ve bekleyen bütün arkadaşlar yavrularimiza sağlıcakla kavuşuruz
Dur hemen korkma bunun ihtimali Yok matematiğe aykırı ben kendi ultrason fotoğrafıma bakıcam sağ alt köşede yazıyor bende doğrusu benimki 6 haftalıkken 5.3 cm miş :) korkma panik yapma dikkatli ol sadece ve bol bol dua etKızlar ben iyice , pskopata bağladım. Forumda başka bi konuya yorum yaparken bir arkadaş ultrson fotosuna bakmış o farkettirdi. Kese boyutunu ben mm olarak görmüştüm. Cm yazıyor deyince baktmki evt 11.8 cm yazıyo. Böyle bir durumda kese boyutysa bu oldukça büyük değilmi??bi bakarmısıEki Görüntüle 2027018 nız.
canım korkma o kese boyutu degil. dedikleri gibi keseyi genelde gs diye gösteriyor. senin resminde görnmüyor ya ölçmedi ya foto tam değil. bende de 6.5 cm yazıyor orası. belki rahim kalınlııgı falandır ama eminim kese değil o
Evet arkadaşlar sayesinde öğrendik :) foto tam ama dediğin gibi ölçüm yapmamış sanırım. Yazmıyo çünkü. Teşekkür ederiimm cvp içincanım korkma o kese boyutu degil. dedikleri gibi keseyi genelde gs diye gösteriyor. senin resminde görnmüyor ya ölçmedi ya foto tam değil. bende de 6.5 cm yazıyor orası. belki rahim kalınlııgı falandır ama eminim kese değil o
Canını sıkma canım kese ölçüsü olsa gs yazar yanında hem kese o kadar imkansız olmasıKızlar ben iyice , pskopata bağladım. Forumda başka bi konuya yorum yaparken bir arkadaş ultrson fotosuna bakmış o farkettirdi. Kese boyutunu ben mm olarak görmüştüm. Cm yazıyor deyince baktmki evt 11.8 cm yazıyo. Böyle bir durumda kese boyutysa bu oldukça büyük değilmi??bi bakarmısıEki Görüntüle 2027018 nız.
Seninle aynıyız canım.benide cuma çağırdı.rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsin insallah mübarek gün.bende 5 hafta 6 günlügüm bugün.kese ve bebek göründü.crl 2.14 mm yazıyor senin kac
Cildim diyorum kızlar çok kuru bildiğin kaşınıyor ağzımın etrafı napıcam![]()
Aaa unutmuştur ama cihazında kayıtlıdır isteyebilirsin aslında benim sat 28 mayıs :)