- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #4.261
Hahahah al benden de okadarKızlar ilişki durumları nasılbize 3ayı doldurana kadar yasak
off yasak oluncada nasıl cazip oluyor
rüyalarıma giriyor resmen
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah al benden de okadarKızlar ilişki durumları nasılbize 3ayı doldurana kadar yasak
off yasak oluncada nasıl cazip oluyor
rüyalarıma giriyor resmen
![]()
Amin cnm teşekkür ederimİnşallah rabbim gönlünün muradını versin :)
Genelde 3. Aydan sonra baslaniyorArkadaslar aranizda omega 3 takviyesi kullanan var mı? Gerekli mi acaba ne dersiniz? Henüz kullanmadim bir danısmak istedim..
Hahaha bizimde en son Mayıs'ta olmuştuBen hamile kalali hic olmadı o iş.zaten düşük tehlikem var.sanırım bize biraz uzak olucak o işler
Doktora bir an önce gitmende fayda var canım. Aklına yatan bir dr a git.baktın begenmedin değiştirirsin ikinci randevuda.ama git ki rahim içi mi dış gebelik mi bi öğren.Selamlar
Ben de katildim araniza. 2 gün once degerim 7014 cikti kan testinde. Doktorumu secip gidicem ama sizce erken mi daha? Kacinci ayda acaba fikri olan var mi?
Bende hafif var canim ama o kadar değil. Kayisi yemeye çalış. Ve sik sik ama az az ye ogunlerini.Kızlar kabızlık sıkıntısı olan var mı ?
Yaklaşık on gündür devam ediyor.Oğlumda yaşamadım bu kadar.NOrmalde de çok yaşadığım bir durum değil epey zorladı bu defa![]()
Canm hayirli olsun oncelikle. Sat nezamandi senin? Benim tahmini dogumu 18 mart gosteriyor sat 11 haziran. Merak etme kese gorunduyse dış gebelik ihtimali ortadan kalkmis cok şükür. Sira bebisi gormekte :) kesenin boyutunu soyledimi dr? Yada ultrason.kagidinda yaziyordurSelamlar
Ben de katildim araniza. 2 gün once degerim 7014 cikti kan testinde. Doktorumu secip gidicem ama sizce erken mi daha? Kacinci ayda acaba fikri olan var mi? Aslında alelacele bir doktora gittim ama ustten ultrasonda gorunmedi alttan bakti kese oluşmuş dedi. Ama tahmini tarihe gore bebegim daha büyük görünüyor. Anlamadim ben bebisim 7 haftalikdan daha mi küçük yoksa
Yok canım dış gebelik olmaz artık.ben mesajini eksik okudumsanirim.gittiğini okumamistim.Haklısın canım teşekkür ederim. Kesesi göründü alttan ultrasonda. Dis gebelik olmaz herhalde değil mi? Doktor oyle birsey demedi.
Benim de sat a gore bugun 5+6 ydi fakat keseye gore 5+0 bebegi gormedik kese boyutu 11.6 mm doktorum 2 hafta sonraya randevu verdi5 hafta 6 günlükken bakıldı bebek gözükmedi
Hope01'den haberin var mi peki? O nasil acaba. Biz tup bebekten geliyoruz, birbirimizi kaybetmeyelim :)Cnm kanamam 3 hafta once oldu ama icerde kanama alani var hala emiyor rahim yavas yavas ciddi bi kanamaymis zaten baya gelmisti sakir sakir. Ama bebegin beslendigi alanin tam tersinde oldugu icin sorun olmadi. Ama.su adet sancilari benim de cok canimi sıkıyor insallah gecer bi an evvel cunku psikolojim bozuluyor![]()
Nemlendirici krem kullan düzenli kuruluk kaşıntı ve döküntü yapar suyu bol iç içten nemlensinCildim diyorum kızlar çok kuru bildiğin kaşınıyor ağzımın etrafı napıcam![]()
Olamaz tabiki dış gebelik rahime ulaşmamış yumurta demek rahimde gozukmezdiHaklısın canım teşekkür ederim. Kesesi göründü alttan ultrasonda. Dis gebelik olmaz herhalde değil mi? Doktor oyle birsey demedi.
Canim kese olusmus mutlaka kalp atisini da gorursunuz birkac gune. Ama erken gidip kan ve idrar testlerini yaptirmanda fayda var.enfeksiyon ya da degerlerinde bir dusukluk varsa ilk 3 ay icinde tedbir alinmasi onemli.Selamlar
Ben de katildim araniza. 2 gün once degerim 7014 cikti kan testinde. Doktorumu secip gidicem ama sizce erken mi daha? Kacinci ayda acaba fikri olan var mi? Aslında alelacele bir doktora gittim ama ustten ultrasonda gorunmedi alttan bakti kese oluşmuş dedi. Ama tahmini tarihe gore bebegim daha büyük görünüyor. Anlamadim ben bebisim 7 haftalikdan daha mi küçük yoksa