- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #7.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hangi bölgede? Kurdeşen gibi birşey olabilir. Ben ilkinde yaşamıştım, özellikle bacaklarda.Kızlar merhaba , bayramdan bir gün önce başlayan bir kaşıntım var , aniden başladı , sonra sivrisinek ısırığı gibi kabartı oluştu.
Gün içerisinde de çoğaldı ve çok kaşınıyo. Nedir bu yaaabebeği etkiler mi acaba ? Farklı birşeyde yemedim ki alerji deyim.
Yaşayanlar varmı acaba?
Önce kalçamda iki tane çıktı sonra tek tek kolumda bacaklarımda çıktı. Sönüyor , yeniden başlıyor endişelendim sağlık ocakları falanda kapalı bilemedim napsam ....Canım hangi bölgede? Kurdeşen gibi birşey olabilir. Ben ilkinde yaşamıştım, özellikle bacaklarda.
ben ilk oglumuda ruyamda gormustum.Hatta gunluge bile yazmisim ruyam.cukarsa sen erkek olacaksin diye.mavi bir battaniyeye sariliydi...cinsiyeti belli olan hamişler rüyanızda görmüş müydünüz ve doğru çıktı mı?Kime sorsam gebelerin rüyası ters çıkar diyolar![]()
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .Ne güzel Allah doprusunu malum etmiş.Sağlıkla sıhhatle inşallah benimde rüyam çıkarben ilk oglumuda ruyamda gormustum.Hatta gunluge bile yazmisim ruyam.cukarsa sen erkek olacaksin diye.mavi bir battaniyeye sariliydi...
bundada kendi kendime dogum.yapiyorum ve yine bir erkek doguruyorum..ve beyaz bir beze sario babasina veriyorum...dr gecen jafta muhtemelen buda erkek dedi....bende ne gorduusem o cikti yani
Ben gördüm ve çıktı canım ikiz kız bebek gördüm ve doktorumuz birine %70 kız dedi diğerini göremedi ama kıza benziyo dedi:) ben de rüyamın etkisiyle ikisinin de kız olduğuna emin gibiyim :)cinsiyeti belli olan hamişler rüyanızda görmüş müydünüz ve doğru çıktı mı?Kime sorsam gebelerin rüyası ters çıkar diyolar![]()
sen. ne gordun cnmAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .Ne güzel Allah doprusunu malum etmiş.Sağlıkla sıhhatle inşallah benimde rüyam çıkar
Kalçayı bilemiyorum canım ama kol ve bacaklarda kurdeşen oluyor gebelikte de. Netten bir bakar mısın gebelikteki kurdeşene, senin durumuna benziyor mu. Belki öype birşeydir. Tatil bü bitsin artık, benimde gitmem lazım ama kaldım böyle.Önce kalçamda iki tane çıktı sonra tek tek kolumda bacaklarımda çıktı. Sönüyor , yeniden başlıyor endişelendim sağlık ocakları falanda kapalı bilemedim napsam ....
Ben ilk kizimda oglan gormustum canimcinsiyeti belli olan hamişler rüyanızda görmüş müydünüz ve doğru çıktı mı?Kime sorsam gebelerin rüyası ters çıkar diyolar![]()
Yalnız değilsin caım bende bebek yerine kabuslarla uğraşıyorum :))Ne güzel herkes bebişlerini görüyomuş ya ben niye saçma sapan rüyalar görüyorum
Geçen gece eski üniversiteden arkadaşlarımı gördüm ne alakaysa dün gecede kayak yapıyordum![]()
Oh rahatladım:)Yalnız değilsin caım bende bebek yerine kabuslarla uğraşıyorum :))

bakalim.dr kesinnolarak.ne diyecek.Allah hayr etsinBen allah hayıra getirdin kız bebek gördüm rüyamda.annemin kucağında benim kızımmış babam seviyormuş.hatta üzülüyorum oğlumun pabucu dama mı atıldı diye..Allah hayırlara getirsin
KeskeeeOh rahatladım:)
Benimki o kadar kabus boyutunda değil ama bizde bebişimizi görelim yaaa![]()
Benimde bi kizim var .kizim olmadan iki yil once eşimle sevgiliyken vatsap konuşmamızda ruyamda kizimiz olmuş gördüm .sana benziyordu cok guzeldi yazmışım ama hamileyken sorduklarinda erkek hissediyorum demistim .hissim yalan cikti kiz oldu.bu hamillegimde ise hamilelgmi ogrenmeden üç dort gun önce ruyamda erkek bebegim olmus gordm kızımda kucuk .uyannca hayrdr ins dedm .bi baktm hamileym ama hislerim kiz buda diyor .ruyam tersni .yine hislerim ters cikacak ruyammi duz cikacak acabacinsiyeti belli olan hamişler rüyanızda görmüş müydünüz ve doğru çıktı mı?Kime sorsam gebelerin rüyası ters çıkar diyolar![]()