• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar merhaba. Bu haftadan itibaren doktorum folik asidi bırakalım decavit başlayalım dddi. 2 gündür içiyorum ama saçlarım hala dökülüyor. 2 günde etki etmez değil mi? Bir de bu ilaç hakkında fikri olan var mı? Kan ilacı içmiyorum ayrıca vermedi doktor. Sadece decait kullanıyorum
Ben kırmızı krill yaği regenis omega vitamin kombinasyonu ve demir ilaci kullaniyorum demir ilacinı ferritinim düşük oldugu icin en basindan beri gebelikten once de kullaniyordum.decaviti ilk gebeligimde kullanmistim bunda onun yerine regenesis kullaniyorum

kuzlar butün çok yoruldum dedim ya kütüphaneleri yerleştirmekke uğraştık hep..tubalete bir girdim lekelenmem olmuş hem de bu sefer kahverengi değil bordo renkte hemen progestan aldım ve ayakalrımın altına yastık koydum
Yorma kendini canim yat dinlen ilk uc ayi bir atlatsaydik hayirlisiyla.gecmis olsun

ben bahçeşehir liv hospitala bir kere gittim.daha düzeni oturmamıştı.ayrıca muayene yeri ile doktorun odası ayrı yerlerdeydi bu durum hoşuma gitmedi açıkçası..ben internationalda ilknur hanıma gidiyorum.çok memnunum
Hangi doktora gitmistin acaba livde? Orayada bir bakim netten.kendi doktorum sirinevlerde suanki evimede uzak yakin bir yer olsun istiyorum hemde.

İnşallah bir sıkıntı yoktur.Ders oldu bana artık bir iğne bile yerden kaldırıp kendimi yormyacağım
Parca gelmedigi surece bir sikinti yok demisti doktor bana insallah bisi olmaz cnm ilacta aldiysan leke seklindeymis gecer benim bir pedi dolduracak sekilde kanamam oldu cok sukur bebegim iyi bisi olmadi.bu arada hastanenin tam adini yazabilirmisin bulamadim nette

Parca gelmedigi surece bir sikinti yok demisti doktor bana insallah bisi olmaz cnm ilacta aldiysan leke seklindeymis gecer benim bir pedi dolduracak sekilde kanamam oldu cok sukur bebegim iyi bisi olmadi.bu arada hastanenin tam adini yazabilirmisin bulamadim nette
progestan aldım şimdi yatıyorum..tuvalete gitmeye korkuyorum.
http://isuhastanesi.com/

@sakura28 E esmyrna

20 kilo domatesi hallettim kızlar operasyon başarılı hepsi ocakta hunharca pişiyor :halay:

İki seksen bi doksan yatış pestilim çıktı
Maşallah canım, ağız tadıyla yiyin inşallah :)
kuzlar butün çok yoruldum dedim ya kütüphaneleri yerleştirmekke uğraştık hep..tubalete bir girdim lekelenmem olmuş hem de bu sefer kahverengi değil bordo renkte hemen progestan aldım ve ayakalrımın altına yastık koydum
Geçmiş olsun canım, bol bol dinlen, çok yüklenme kendine

Kızlar ishal, bulantı ve kusma salgınmış. Dikkat edin. Ben mahvoldum bugün, hiç halim kalmadı. Serum yiyip geldim. İlaçta verdi dr. İnşallah geçer hemencecik. Havalarda varmış enfeksiyon, tam da geçiş dönemi. Aklınızda olsun.

Kızlar ishal, bulantı ve kusma salgınmış. Dikkat edin. Ben mahvoldum bugün, hiç halim kalmadı. Serum yiyip geldim. İlaçta verdi dr. İnşallah geçer hemencecik. Havalarda varmış enfeksiyon, tam da geçiş dönemi. Aklınızda olsun.
Cok gecmis olsun cnm aman su salginlar bir bitmedi gitti ya.

helal olsun:KK9: eşim okudu yazıyı görüyorsun değil mi diyor ..:KK47:
Eşim uyanıp yardımcı olmasaydı tek başıma yapamazdım canım ben soydum o doğradı domatesleri :)
Ahh ne güzel güle güle ağız tadıyla yiyin gayriii...Azmin zaferi:KK54:
Sağol canım. Sen sakın yorma kendini bak lekelenmen olmuş. Ciddi bişey değildir bebek yerleştikçe rahim büyüdükçe kılcal damarlar kanama yapabiliyor ama temkinli olmakta fayda var. Strese sokma kendini hemen
tebrikler :KK54::KK9:bende yapmak istiyorum ama hic cesaretim yok valla yarida birakirim diye
Ben de öyle demiştim ama 25 kilo domatesi 15 tl'ye bulunca aldım yaptım valla :D

Oooo bayada çokmus saolsun benim kayinvalidem ve annem hallediyor o isleri ben sadece kilere yerlestiriyorum sana kolay gelsin canim
Ahh aahh nerde bende öyle kayınvalideyle anne...
ikizlere hamileyim doğar doğmaz bakıcı başlatıcam kendi başıma yetişemem diye şimdiden bakınıyorum etrafa.. normalde anneler gelir yardımcı olur dimi? Bizde öyle bişi yok :(

Masallah tebrik ederim valla.ben oturdugum yerden totomu kaldiramiyorum.
Şuan ben de kaldıramıyorum canım :D
Maşallah canım, ağız tadıyla yiyin inşallah :)
Amin canım ankaradaysan gel birlikte yiyelim :)

Gecmis olsun canim aynen salgin var esim ve oglim da aldi nasibini resmen oglum iki gunde suzuldu cocuk yarin doktora gidicez evde biseyler yaptim gecer diye ama yok gecmiyor susuz kalmasindan korktum bakalim hamileyken de diger cocugun hasta olmasi daha da sikintiymis:(

Kalçayı bilemiyorum canım ama kol ve bacaklarda kurdeşen oluyor gebelikte de. Netten bir bakar mısın gebelikteki kurdeşene, senin durumuna benziyor mu. Belki öype birşeydir. Tatil bü bitsin artık, benimde gitmem lazım ama kaldım böyle.
Ahh sorma valla hemen hastaneye gideceğim bende :(
Bugün de aksilik gibi dişetlerim aşırı ağrıyor sanırım apse yaptı. Her hamileliğimde oluyor diş eti çekilmesi çok zor. Aman dikkat edin kalsiyum alın bol bol :(

Dua okudum, eşimede okuttum. Şimdi acilede gittim ama hiçbişey yapamayız dedi yolladı. Yat yatabilirsen şimdi. Çok kötü bir ağrı bu ya..ıslak bez koyup uzanmaya çalışayım.
Nasıl ya bende gittim acile migrenden parol verdiler serumla rahatladım geldim hatta burayada yazdım ihtiyacı olan olur diye ana ben kadın dogum hastanesinin aciline gittim malesef pratisyen doktorlar bilgi sahibi olmaya biliyorlar ama uzmana danışın hareket etmesi gerekirdi

Selam kızlar. Aramızda Nifty testi yaptıran vardı. O arkadaşımız bana mesaj atabilir mi. Ayrıca genetik test yaptıran varsa o da mesaj atarsa sevinirim. Testleri okuyorum da. Merak ettim genetik testleri

Back
X