- 27 Temmuz 2017
- 607
- 716
- 33
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #7.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Dr.un cihazı iyiyse net tahminde bulunabiliyorlar. Yine de her cinsiyet tahmini için yanılma payı da olabiliyor tabiki bunu şundan dolayı söylüyorum, yengem kız bebek bekliyodu 9 ay boyunca ve doğumda erkek geldi :)) bu derece olanlar da var azınlıkta.kızlar günaydın dün kanamam kahverengiye dönünce hastaneye gittim.poluton iğne başladı 3 günde bir.ayrıca progestanı günde 2 ye çıkarsı.ve bebeğin cinsiywti eekek dedi.10+5 günlük hamileyim.yanılma payı olabilir mi bu kadar çabuk belli olur mu
Bizim de böyle tablomuz olsa, ilk grupta vardı :) acaba bunu topik sahibi mi yapabiliyor sadece.hanimlarrr şubat anneleri boyle bur etkinlik yapmiş acaba bizde yapabilir miyiz bilgisi olan var mi ??![]()
bilmiyorum ki bende insallah yapabilen kisi görür de ilgileni bizle cok begendim bu tabloyu :)Bizim de böyle tablomuz olsa, ilk grupta vardı :) acaba bunu topik sahibi mi yapabiliyor sadece.
12+6 da 3ay bitiyor diye biliyorum internette oyle yaziyor suan 14 haftaliksaniz eger 3 ay 8 gunlukoluyr bebeginizYarın 15.haftaya giriyorum. Bugün 14+0 görünüyor ama takvim açıklamasında gebeliğin 3.ayını doldurdunuz diyor nasıl yani![]()
valla sürekli ultrason tutukluk yapıyordu.ama pipi diye bi çıkıntı gösterdiGeçmiş olsun canım. Dr.un cihazı iyiyse net tahminde bulunabiliyorlar. Yine de her cinsiyet tahmini için yanılma payı da olabiliyor tabiki bunu şundan dolayı söylüyorum, yengem kız bebek bekliyodu 9 ay boyunca ve doğumda erkek geldi :)) bu derece olanlar da var azınlıkta.
bizim topicinde böle bişeye ihtyiacı var kesinlikle..topic kurucusu mu yapıyor emin değilim amahanimlarrr şubat anneleri boyle bur etkinlik yapmiş acaba bizde yapabilir miyiz bilgisi olan var mi ??![]()
Benim de 12+4 icin belerlemisti ama bebek hizli gelismis ultrasonda 13+4 cikti bu yuzden taramaya yanlis sonuc vermesin diye son adet tarihini girdirmedi.aslinda cok gece bırakmamak gerekiyor bana bi sey demedi ama kendisi de pisman oldu bence o tarihi verdiğine ben oyle anladim.Tarihi doktor belirledi. İkili tarama 11+0 ve 13+6 da yapılıyor. Cuma günü 13+6dayim.
canım dikkatli ol hemen önlemin neyse al çok zor olur bebek de hastalanır derler benim de sabah uyanınca hafif boğazım ağrımaya başladı inşallah ilerlemezValla grip oldum oluyorum![]()
Perşembe netleşicek o zaman inşallah :) bana büyük ihtimal kız dedi ama bir sonraki kontrolde netleşir dedi. 16.haftada gitmem lazımdı ama yarın gidicem inşallah bu enfeksiyondan dolayı. Bakalım belki netleşir :)valla sürekli ultrason tutukluk yapıyordu.ama pipi diye bi çıkıntı gösterdiama perşembe ikili test için kendi doktoruma gidicem ona daha çok güveniyorum
canım senin cinsiyet belli miydi.bir oğlun olduğunu hatırlıyorum ama ikinciyi kaçırmışım
![]()
evet yaaa ben de gördüm her topik de var gibi biz de yapalımhanimlarrr şubat anneleri boyle bur etkinlik yapmiş acaba bizde yapabilir miyiz bilgisi olan var mi ??![]()
hanimlarrr şubat anneleri boyle bur etkinlik yapmiş acaba bizde yapabilir miyiz bilgisi olan var mi ??![]()
Mandalina portakal ne varsa tüketiyorum doğal yolla.. zencefilli zerdeçallı çorba yaptım kendime, bi zararı dokunur mu onu da bilmiyorum ama ilaç kullanmaktan iyidir diye içiyim dedim. Sen de doğal meyvelere saldır canım aman hasta olmayalım hafifçe atlatalım inşallahcanım dikkatli ol hemen önlemin neyse al çok zor olur bebek de hastalanır derler benim de sabah uyanınca hafif boğazım ağrımaya başladı inşallah ilerlemez
Ben doktora sordum mustela çatlak önleyici krem önerdi canım, doğal yöntemlerle de engellenebilir aktarlara bakmak lazımArkadaşlar çatlak kremine başladınız mı? 3.aydan itibaren başlanmalı deniliyor.Çatlaklar için önlem ne kullanabiliriz?