- 1 Nisan 2016
- 315
- 276
- 103
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #8.601
Kızlar merhaba benim yüzde 85 kız olan bebek doktor bugün erkek dedi önce ağladım sonra hakkında hayırlısı deyip kendimi teselli ediyorum oğlandaki ve kocamdaki sevinci görmeliydiniz yüzleri sırıtık gözleri parlak ahhh ahhhh .. Bi arkburdan demişti erken söylemiş yanılır diye yok yüzde 85 dedi diyip kasilmistim
Ismi bilr hazırdı sanki bebeğini düşürmüş yeniden hamilekalmis kadin boşluğu oluştu içimde ... allah'ın gücüne gitmesin rabbim isteyene nasip etsin ama hayal kırıklığı çok kötü birseymis
Ben de sendenim :)) ama benim ilk çocuğum olcak nasipse... bizede doktor kız gibi demişti 12. Haftada hemde tecrübeli ve prof :))) ama sonra erkek dedi şok olduk hatta eşim 2 3 gün kendine gelemedi :))) ama hemen alıştık bu durumada bir düşüğüm olduğu için sağlıklı olması tek dileğim ama bunun yanında insanın gönlünde yatan illa ki oluyor kimse yalan söylemesin :)) bence iki aynı cins çok güzel 2 kız veya 2 erkek çok güzel arkadaş olurlar şimdi ikincide erkek gönlümde yatar heralde... çünkü aynı cins çok hoşuma gidiyor... bu yüzden çok şanslısın kesinlikle evdeki saltanatın sürmeye devam etsin tek kız olarak :)) gerçi ben 1 çocuğa zor ikna oldum ikinciyi hiç düşünmüyoruz gibi ama büyük konuşmamak lazım...