• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Herkese iyi pazarlar arkadaslar :) sabahlari hala bulantim oluyor benim. Ve resmen karnım su ssom haftada bariz belli oluyor oglumda taaa 6. Ayda boyleydi ikincide cidden erken belli oluyormus.birde zayifladim fkt karnım yayvan dik degil. Hafif kalcama dogru yayik acaba kiz mi ki :KK45:

Herkese iyi pazarlar arkadaslar :) sabahlari hala bulantim oluyor benim. Ve resmen karnım su ssom haftada bariz belli oluyor oglumda taaa 6. Ayda boyleydi ikincide cidden erken belli oluyormus.birde zayifladim fkt karnım yayvan dik degil. Hafif kalcama dogru yayik acaba kiz mi ki :KK45:
Benim dördüncü gebelik resimdeki benim göbüş bildiğin 6 aylık gibi dün vücut temizliğimi yaparken bile çok zorlandım özellikle özel bölgem de sanırsam bi aya kadar hiç göremeyeceğim orayı :D

Benimde öyle oluyor canım iki aydır market pazar yapmıyorum bu yüzden gidersem de eşimle gidiyorum.tansiyonum normalde de 9/5 falandır şuan hepten yerlerde.önce bir yere oturup sonra da tuzlu ayran içiyorum ben hemen.genelde evde olduğum için imkanım oluyor dışarda yalnızca oturup dinlenip biran önce kendimi eve atmaya bakıyorum
aynen beni anlatmışsın

İçimi nasıl ferahlattın, sağol canım. Aynen benimde 9/5 ya da 6 normalde de. Evdeyken bile oluyor. Zaman geçtikte sıklaşıyor sanırım bu bebişlerin büyümesiyle alakalı. Oğluma hamileyken ne kadar rahattım kontrollerde 11/7 çıkıyodu tansiyonum. Nadiren düşüyodu. Bu kız beni çok çirkinleştirdi ya, herkes yüzün nolmuş diyo, bende aynadan kaçar oldum valla :))
bebek annenin güzelliğini alıyor derler büyükler :halay:

evet ya benim de 6 aylık gibi oğlumda 6. ay6da çıkmıştı karnım

Müstakbel anneler,

şimcik tablomuzda bu veriler olacak yeterli mi? ekleyelim/çıkaralım dedikleriniz var mı?

bulantılı geçen bir hamilelik ve 2 yaşında bir ergen anası olarak umarım altından kalkarım tablonun :)

Üye AdıYaşSon Adet TarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı BebekBebek İsmiŞehirDoğum Yapacağı Hastane
Fiona86 Fiona86 3108.06.201715.03.2017-2-İzmirMedikal Park
Bence gayet guzel cnm
Dilfeza
29
13 haziran 2017
20 mart 2018
2. Çocuk
Cinsiyet belli degil
Isim
kiz hüsna
Erkek olursa ömer halit
Istanbul
Umraniye medical park

Benim dördüncü gebelik resimdeki benim göbüş bildiğin 6 aylık gibi dün vücut temizliğimi yaparken bile çok zorlandım özellikle özel bölgem de sanırsam bi aya kadar hiç göremeyeceğim orayı :KK70:
Ooo masallah ya kocaman olmus simdiden :anneadayı::KK48: benim ikinci ama nerdeyse boyle ayni valla guzel bencr yaa cook tatli aynada onun varlığını gormek birde tekmeleri tam başlarsa super olacak :KK36:

Ooo masallah ya kocaman olmus simdiden :anneadayı::KK48: benim ikinci ama nerdeyse boyle ayni valla guzel bencr yaa cook tatli aynada onun varlığını gormek birde tekmeleri tam başlarsa super olacak :KK36:
1den sonraki gebeliklerde bebeği daha erken hissediyorsun bir de kişiye göre değişiyor bizim için sorun yokta karnın çok büyük bebek daha ne kadar Ki diyen beyinsizler beni çok sinir ediyor üzerlerine atlayıp parçalayasım geliyor o nasıl olacak :67:

1den sonraki gebeliklerde bebeği daha erken hissediyorsun bir de kişiye göre değişiyor bizim için sorun yokta karnın çok büyük bebek daha ne kadar Ki diyen beyinsizler beni çok sinir ediyor üzerlerine atlayıp parçalayasım geliyor o nasıl olacak :KK67:
Ayyy millet ne densiz yaa bana henuz diyen olmadi ama valla benim gobusum cok hosuma gidiyor :) evet bir iki haftadır ztn boyle seyirme gibi halller var fkr ram tekme durumu oglumda 21. Haftada olmustu bunda 16/17 de olur muhtemelen bakalim heyecanla bekliyoruz o günleri

Arkadaşlar gören katılmak isteyen olursa bilgilerini yazsın ekleyelim tabloya :)

Hızlı olmamı beklemeyin minik bir ergenim var evde çünkü fırsat buldukça yazıyor olacağım :D tablo için yazarken beni de etiketlerseniz daha hızlı görürüm ;)

Üye AdıYaşSon Adet Tarihi Tahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı BebekBebek İsmiŞehirDoğum Yapılacak Hastane
Fiona86 Fiona86 3108.06.201715.03.2018-2-İzmirMedikal Park
jtaime020626 jtaime020626 2318.06.201725.03.2018-3-Fransabeauregard
dilfeza dilfeza 2913.06.201720.03.2018-2Hüsna/Ömer Halitİstanbul Ümraniye Medikal Park

kızlar bişey sorucam size barbekü sos da zararlılar arasında mıdır sizce yemeği kendim yapıcam ama sos hazır sonuçda ama çok canımız istedi biz eşimle aş:KK48:eriyoruz da hatta bazen o benden önce eriyor

Arkadaşlar gören katılmak isteyen olursa bilgilerini yazsın ekleyelim tabloya :)

Hızlı olmamı beklemeyin minik bir ergenim var evde çünkü fırsat buldukça yazıyor olacağım :KK70: tablo için yazarken beni de etiketlerseniz daha hızlı görürüm :KK66:

Üye AdıYaşSon Adet Tarihi Tahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı BebekBebek İsmiŞehirDoğum Yapılacak Hastane
dilfeza dilfeza 2913.06.201720.03.2018-2Hüsna/Ömer Halitİstanbul Ümraniye Medikal Park
Ayyy cok güzel olmuş eline saglik canim :KK76:

Ayyy millet ne densiz yaa bana henuz diyen olmadi ama valla benim gobusum cok hosuma gidiyor :) evet bir iki haftadır ztn boyle seyirme gibi halller var fkr ram tekme durumu oglumda 21. Haftada olmustu bunda 16/17 de olur muhtemelen bakalim heyecanla bekliyoruz o günleri
aman kıskanan her şeyi der diyorum bende takmıyorum cevabımı veriyorum öyle diyenlere evet benim de var zaten hep sol tarafta titreşim gibi arada bişeyler oluyor zannedersem bi kaç haftaya tekmeleri hissederiz inşallah :28:

Evet çarşamba günü test sonucu ve ilaç değişimi için gittiğimde girmiştim ultrasona. pembişler geliyor dedi dr :) sen ne yaptın canım? Bir sıkıntın yoktur umarım. Belli mi cinsiyetiniz :)
Yerim yaaaa :) bizimkini ilk erkege benzetti ama daha net degil dedi, o yuzden daha belli degil. Sanirim 2 hafta sonra gittigimde netlesecek, cok sükür canim bir sıķıntı yok simdilik:)

Hızlı olmamı beklemeyin minik bir ergenim var evde çünkü fırsat buldukça yazıyor olacağım :KK70: tablo için yazarken beni de etiketlerseniz daha hızlı görürüm :KK66:

@Fiona86 canım bende katılmak istiyorum tabloya isim 3419 son adet tarihi 10 haziran 2017Doğum tarihi 7 mart 2018 cinsiyet belli değil 4.çocuk yaşadığım il İstanbul Doğum yapacağım hastane pendik bölge hastanesi

Canm kac.mg lik olanini aliyorsun? Bi 8mg varmis.Bana 4luk olani sabah aksam al dedi. Sonra yarim yarim alip azaltrsin dedi 2.kutuyu iciyorum cok tedirginim ama dr gayet rahatti kullanmaya devam et bisey olmaz 10 15gune gececek zaten dedi. Ama hic gececege benzemiyor bende 9ay cekenlerden olcam galiba :KK43:
Banada 4 mg verdi sabah akşam sonra günde 1 e düşürdüm şimdi yarım içiyorum yeterli oluyor ama artık bıraksan iyi olur dedi doktorum bende çok huzursuzum ama mecbur içtim hep

Canım eline sağlık çok sevindim valla
Leylimley33
38
Son adet tarihim 20 haziran 2017
Tahmini dogum tarihim:26 mart 2018
2.bebek
Cinsiyet belli degil
Isim henüz hazır değil
Türkiye(mersin)
Mersin forum yaşam hastanesi.eklersen sevinirim canım.teşekkürler

Sanki ben yazdım bu mesajı :)) bende oğlumda 5 bitti 6.ayda minik minik cıkmaya baslamıstı, yuvarlaktı yanlara tasmıyordu. Şimdi kız bebiş bekliyoruz, maşallah yayıldı gitti karnım taa belimin yanlarına kadar, rahatına düşkün olsa gerek kızçeler :KK48: belki sende de bir prenses vardır kimbilir :)

bebek annenin güzelliğini alıyor derler büyükler :halay:
Evet ya, hamile oldugumu öğrendiklerinden beri kızın olcak diyip durdular, şimdide yüzün bir tuhaf diyip duruyolar. Oğlumdayken varya ekstra hiçbişey yapmıyodum ve cildim şahaneydi resmen. Saçlarım felan gürleşmişti hemen şekil alıyodu. Şimdiyse hepsi tersine gidiyor, yahu kendime bakasım gelmiyor valla, cildim nemlendirici dısında hiçbişeyi kabul etmiyor:KK48:

Back
X