- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #27.361
Kızlar no problem elbet doguracagız erken ya da geç...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana sadece geçen haftalarda bebek ters olduğu için dönmezse sezeryan olur demişlerdi ama şükür döndü, bu sefer doktor nasıl doğuracaksın sen falan bende rahat davranınca birşey demediler :)) birde suda Doğum yapacağım inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahCanım devlet hastanesinde bile akrabımıza senin bebek kılo lu doguramassın diye hemen açıl sezeryan yaptılar bebek de 3600 ufak tefek birşey doğdu..dedikleri sadece bazen yanlış oluyor...
Canım bende senin gibiyim ya hic bisey yapasim yok böyle isteksiz ve halsizim sebepsiz aglamalar .geçecek inşaallah burayı okuyorum mesaj yazacak gücüm bile yok gibi hissediyorum inanır msnKızlar bir saattir ağlıyorum resmen ağlama krizine girdim. Kendimi durdursam da gözümden yaşlar geliyor içim katılıyor. Bebiş neyse ki hareketli ona da diyorum yavrum senle alakalı değil şakın üstüne alınma. Fakat kendimi durdurmak istiyorum artık. Banyo yaptım ama hala yatışmadım( bana bir şeyler söyleyin
Masallah canım ne güzel kavusmussn bebisine,darisi biz bekleyenlere olsun inşallah sağlık ve hayırla,Allah analı babalı büyütsün ,göz aydınlığıniz olsunKızlaaar :) bende artık Rabbime bin şükür şubat annesi oldum :) Dün öğlen 12 de aldım yavrumu kucağıma. 12 saat sancı çektim herşey harikaydı ama kordon boynuna dolandığı için mecbur sezaryen oldum. 9 ay beni deliyor aşırı hareketli derken demek eşşek dolamış kordonu boynuna
Normal doğum çok istedim. Çokta hazırdım.
Nasip böyleymiş.
Size tavsiyem kesinlikle NORMAL DOĞUM yapın.
Asla keyfi sezaryen olmayın. Onun tadı güzelliği öyle başka ki.
Karşı odamdaki arkadaş normal doğum yaptı. 2 saat sonra hiç doğum yapmamış gibi bebeğiyle ilgilendi, gezdi, yedi içti.
Ben o sırada 8 saat dolmasını beklerken sabit yatakta ağrıdan acıdan aç susuz kıvranıyordum.
Rabbim inşallah normal doğumlar nasip eder.
Öyle güzel ki onu kucağına almak. Rabbim herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Canım ben doğuracağına ınanıyorum kayınvalıdem 5 kılo doğurmuş kaynımı Allah bir kolaylığını kesinlikle verirbana sadece geçen haftalarda bebek ters olduğu için dönmezse sezeryan olur demişlerdi ama şükür döndü, bu sefer doktor nasıl doğuracaksın sen falan bende rahat davranınca birşey demediler :)) birde suda Doğum yapacağım inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Psikolojiler iyice bozuluyo artık hepimizde. Bende saçma sapan rüyalar görüyorum. herşeye gıcık oluyorum, sürekli bişeylerden sebep bulup ağlama halindeyim.Canım bende rüyamda kızımı gördüm en arka odaya atmısız..ben diyorum kı ben doğum yaptım napıyo çocuğum emzırmedım hıc altına bakmadık ne yapıyor orda diye telaş ediyorum ..çok uzuldum
Bu gün 1haftalk oldu kuzum yazdım buraya ama meme emiyor ama az küçük olduğu için tam beceremiyor tutmayı 2 kiloyuz mama destegide yapıyorum şekerli şu dediler gün ışığı florasan altında yatır dediler bide Dr artık geçiyor bu gün 6. Günü dedi dün günümü var bu hastaliginCanımbendede unutkanlık başladı sen ne zama dogurdun.sarrılıgın en büyük seyı bol bol emzırmek sürek li emzir bu dönemde bir iki kerede mama verebılırsın sütun yeterli değilse...
Ruyamdan etkilendim yani ..yok ya ben iyiyim daha zamanımız var bizim çok şükür ...sıkıntı yokPsikolojiler iyice bozuluyo artık hepimizde. Bende saçma sapan rüyalar görüyorum. herşeye gıcık oluyorum, sürekli bişeylerden sebep bulup ağlama halindeyim.
Sarılık her bebekte olabiliyor dusuyorsa değer hiç endişelenme canım ..bız ilk bebeğimde 1 ayda attık endişe etme önemli olan git gide dusmesiBu gün 1haftalk oldu kuzum yazdım buraya ama meme emiyor ama az küçük olduğu için tam beceremiyor tutmayı 2 kiloyuz mama destegide yapıyorum şekerli şu dediler gün ışığı florasan altında yatır dediler bide Dr artık geçiyor bu gün 6. Günü dedi dün günümü var bu hastaligin
Ayyyy Masallah ya NE guzel bolKızlaaar :) bende artık Rabbime bin şükür şubat annesi oldum :) Dün öğlen 12 de aldım yavrumu kucağıma. 12 saat sancı çektim herşey harikaydı ama kordon boynuna dolandığı için mecbur sezaryen oldum. 9 ay beni deliyor aşırı hareketli derken demek eşşek dolamış kordonu boynuna
Normal doğum çok istedim. Çokta hazırdım.
Nasip böyleymiş.
Size tavsiyem kesinlikle NORMAL DOĞUM yapın.
Asla keyfi sezaryen olmayın. Onun tadı güzelliği öyle başka ki.
Karşı odamdaki arkadaş normal doğum yaptı. 2 saat sonra hiç doğum yapmamış gibi bebeğiyle ilgilendi, gezdi, yedi içti.
Ben o sırada 8 saat dolmasını beklerken sabit yatakta ağrıdan acıdan aç susuz kıvranıyordum.
Rabbim inşallah normal doğumlar nasip eder.
Öyle güzel ki onu kucağına almak. Rabbim herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Bence gayet guzel doğuracaksın sakin kilodan korkma. suda dogumu cok merak ediyirumbana sadece geçen haftalarda bebek ters olduğu için dönmezse sezeryan olur demişlerdi ama şükür döndü, bu sefer doktor nasıl doğuracaksın sen falan bende rahat davranınca birşey demediler :)) birde suda Doğum yapacağım inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım sorma o unutkanlık bendede aldı başını gidiyor.geçenlerde eşim işten gelecek çay koymayı unuttum neyse aklıma düştü çaydanlığa suyu koydum altını açmayı unutmuşum.10 dk sonra altını açtım bu seferde demlemeyi unuttum eşim geldi demlemediğim aklıma düştü... Öyle tek bu olay değil bu ara fenalardayımSlm canlarım nasılsınız?benim unutkanlıklarım aldı başını gidiyor patates koydum ocağa haşlansın die suyu bitmiş yanmış
koku gelmese korkarım evi yakcam bi gün. ALLAH korusun bu ikinci oldu geçenlerdede yakmıştım.
![]()
Dua filan okumuşmu suya cnmyok canım ben hastanedeyken görümcem evinde koydu suya
eskiden öyleymiş gerçekten sancı ne zaman gelirse doğuruyorlarmış şimdi ki gibi 40 hafta dolar dolmaz almıyorlarmış, benim eşimin tarafta hep kilolu bebekler maşallah genetik herhalde :) bende doğurum Allah'ın izniyleCanım ben doğuracağına ınanıyorum kayınvalıdem 5 kılo doğurmuş kaynımı Allah bir kolaylığını kesinlikle verir
en yoğun ilk günler oluyor zaten azalma varsa endişelenmeBu gün 1haftalk oldu kuzum yazdım buraya ama meme emiyor ama az küçük olduğu için tam beceremiyor tutmayı 2 kiloyuz mama destegide yapıyorum şekerli şu dediler gün ışığı florasan altında yatır dediler bide Dr artık geçiyor bu gün 6. Günü dedi dün günümü var bu hastaligin
gittiğim hastanede suda Doğum ünitesi açılmış yeni o yüzden suda Doğum yaptıralım sana dediler öyle benim özellikle istediğim bir şey değildi, doğurursam yazarım inşallahAyyyy Masallah ya NE guzel bol
Bol kokla minnosumu darısı bize insaallah :)
Bence gayet guzel doğuracaksın sakin kilodan korkma. suda dogumu cok merak ediyirum
Bende yaa Eger once dogum yaparsan buraya tecrübelerini yazar misin CNm lutfensagsalim Aliriz ins kucağımıza Melek'lerimizi
Muhtemel doğumada aldanmıcam işte hııh@Pembeevim2104 hayırlı olsun canıımmm gözün aydın :) sağlıkla büyütün bebişinizi :) darısı başımıza
L LaleZar86 suda Doğum hikayeni çok merak ediyorum:)) mutlaka paylaş Doğumdan sonra olur mu :)
Bizim bebiş oturuyor mu acaba hala yoksa döndü mü bende acayip merak içerisindeyim.. sancılarım da geceleri tekrar ediyor gün içinde çok bişi yok da.. öyle ya da böyle geçiyor günler heyecanlı stresli geldi mi geliyor mu gelecek mi :)))y4zy4qmurum Y Yeni ben lazim siz hiç merak etmeyin muhtemel tarihim 28 Mart sonunculuk bende :))))
Duşa gir canım sık sık, limonlu ıhlamur iç. Bol sıvı vr meyve tüket. Çabuk gecer inşallah, gecmis olsunBende hasta oldum kızlar ya ne yapmalıym parol içtim mecbur her yerim ağrıyo(
Benim ilk dogumumda sezeryan bu da sezeryan olucak.bebek de ters duruyor aynı zamanda canımİnşaallah canım saglikla gelsin bebis,sezeryan sebebin ne peki paylaşabilir msn?