• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar dün melegimin beşiği geldi çok şükür :) yatak odasındaki herşeyi cikarmamiza rağmen ev çingeneler evi gibi oldu -,- acilen bu yatak odasina bi şekil bulmam lazım yoksa dellirecegim . :KK43:
Bide artık besikte geldi ya benim bi dogurasim geldi ki anlatamam daha cok erken Allah esirgesin tabi kızım zaamaninda gelsin inşAllah ama çok özlüyorum sanki :) bide yarın kontrol var yine devlette ama inşAllah bu sefer kilosunu falan söylerler en son 32 haftada rapor için gittim ama ultrasinla bile bakmadi çok özledim kuzumu. İnşAllah yarın güzel haberlerle donebilirim :)
Y Yeni ben lazim y4zy4qmurum y4zy4qmurum Kızlar sizin kontrol ne zaman ? Sizin kontrolleri daha cok Merak ediyorum artık :)
İnşallah sende @mutlumuyum ki de güzel haberlerle gelirsiniz o da yarın gidicek:) benim cumartesi 10.da kontrolüm. Takvimde 39.u gördükçe mutlu oluyorum bende, şükür bugünümüze:)

Benim kv halleder canım o yüzden sorun yok. Yanına da bi yardımcı tamamdır. Aslında haziran gibi cıkcaz o zaman evlerde boşalır. Ama mecbur kalırsakta çıkmak zorundayız, pek sabredilcek tarafı kalmadı. Bildiğin cocuklarıyla bizim evi kıyaslıyor, suan tek maasla geciniyoruz onlar tam tersine lüks yasıyolar ama dert yakınıyo, biz idare etmeye calıstıkça zam yapmaya kalkıyo. Evi o kadar etse içim yanmaz. Kızını eve davet edemedim diye selam sabah yok. Bütün yaz bnö evdelerdi. Bıktım inan. Şuan daha da arttı sorunlar herşeyi bize yüklemeye çalısıyor. Hamile halimle benden bişiler bekliyor sürekli.

Bende sordum hastanedekilere, ilgilenen kişinin başı kalabalık diye görüşemedim. Dr.un asistanı epidural normalde takılmıyor dedi, anestezi uzmanı tekmiş ve sürekli doz için hastanın başında beklemiyomuş felan. Dr.la sa konusurum gerekirse.
Hayırlısı olsun hakkınızda canım , anlayışsız insanlarla uğraşmak zor. Hele de yakınımda oturuyor diyosun , görmezden gel bu sıralar en azından ev bulana kadar ;)

İnşallah sende @mutlumuyum ki de güzel haberlerle gelirsiniz o da yarın gidicek:) benim cumartesi 10.da kontrolüm. Takvimde 39.u gördükçe mutlu oluyorum bende, şükür bugünümüze:)
Ay çok şükür canim benim :) bende sizin adınıza inanılmaz mutlu oluyorum :) Rabbim hepimizin yavrusunu sag salim kucagimiza almayı nasip etsin :)

Benimde iki gündür iyice azaldı. Sadece 5 10 dk aşırı hareket oluyor gündüz ara ara o kadar. Bazen karnımı hafif dürtüyorum hareket etmeyince. Müziğin sesini açıyorum, su içiyorum felan.
... Sancı olayına kafanı çok yorma kuzum bak psikolojimiz mahvoldu zaten:) nst de sancı çıkmayıp bir saat sonra kıvranarak doğuma gidenler varken nst bile inandırıcı gelmiyo bana:)) Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyorum bende
Senin kız kanaldamıydı canım. Son gittiğinde bişey dedimi? Yeni kontrolw daha varmı?

Senin kız kanaldamıydı canım. Son gittiğinde bişey dedimi? Yeni kontrolw daha varmı?
Yok canım kanalda değil sadece doğum pozisyonundaydı. Cumartesi kontrolüm
Hayırlısı olsun hakkınızda canım , anlayışsız insanlarla uğraşmak zor. Hele de yakınımda oturuyor diyosun , görmezden gel bu sıralar en azından ev bulana kadar :KK66:
Üst katta oturuyor canım malesef ama az daha sabır, Allah iyilerle karsılastırsın her daim insallah.
Ay çok şükür canim benim :) bende sizin adınıza inanılmaz mutlu oluyorum :) Rabbim hepimizin yavrusunu sag salim kucagimiza almayı nasip etsin :)
Aminnn canım inşallah :)
Benimde yarin kizlar :halay:
Hadii güzel haberlerle inşallah:)

Yok canım kanalda değil sadece doğum pozisyonundaydı. Cumartesi kontrolüm

Üst katta oturuyor canım malesef ama az daha sabır, Allah iyilerle karsılastırsın her daim insallah.

Aminnn canım inşallah :)

Hadii güzel haberlerle inşallah:)
Hadi bakalım artık girmiştir bilge hatun :) belkide yoldaaa

Merhaba kızlar rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize :dua: Hayırlısı işe bende nisan annesi olucam sizlere bi sorum olucak sezaryen olucakşara dr kaçıncı haftaya gün verdi 37. Haftada alma ihtimali
Olabilir dedi bana şeker ve pıhtılaşma var sizlere gün vermiştir dr muhakkak banada ysrdımcı olursanız sevinirim ☺️
Canim bana 38+3dedi erken diye düsünüyorum ama bilmiyorum dr olan o bide prof hayrisi artik

Merhaba kızlar rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize :dua: Hayırlısı işe bende nisan annesi olucam sizlere bi sorum olucak sezaryen olucakşara dr kaçıncı haftaya gün verdi 37. Haftada alma ihtimali
Olabilir dedi bana şeker ve pıhtılaşma var sizlere gün vermiştir dr muhakkak banada ysrdımcı olursanız sevinirim ☺️
Bende de pıhtılaşma var canım baştan beri sezeryan diyordu ama şimdi normal yapcam dedi. Bi tehlike çıkmazsa 37de almaz büyük ihtimal 38 yada 39 da alır ama şekerden dolayı haftan önde gidiyorsa 37de gelebilir senin minnak

Açıkcası 37 de istiyorum geçen senede kayıp yaşadım 35 haftada tedirginim açılcası insülin ve sulandırıcı kullanıyorum şuan
Canım benim endişe etme hiç Allah sağ salim kucağına almayı nasip edecek inşallah, bak önlemini de almışsın artık. Doktora endişelerini söyle yardımcı olur sana muhakkak

Sezeryan ama bebek gelebilir ilkinde suyum gelmişti öyle gitmiştim doğuma
Hayırlısı oldun hakkında canım suyun ne ye benziyordu canım galiba benim damla damla suyum geliyor ama emin olamıyorum bugün tekrardan gelmeye başladı ıhlamur çayı rengi tarifine uyuyor sarı desem sarı değil beyaz desem beyaz değil...

Back
X