- 15 Kasım 2017
- 117
- 131
- 33
- 34
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #28.481
Aynen bende canım hemen aklıma ortaköy kumpir geliyorAhaha :)) ben de @EhliKumpir in nickini gordugumde eğer acsam canım kumpir çekiyor kaç kere yaşadım valla:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende canım hemen aklıma ortaköy kumpir geliyorAhaha :)) ben de @EhliKumpir in nickini gordugumde eğer acsam canım kumpir çekiyor kaç kere yaşadım valla:)))
Dimi yaa ama nickim yüZünden canı kumpir çekenlerden özür diliyorum. Hakkınızı helal edin![]()
Yarın kahvaltıda yeriz artık( evet ya maalesef. Benim de canım baklava istedi şimdi
Oyy baya karıştı canım :) arkadaş sezaryenci doktorlardan bahsetmiş, sayının ne kadar arttığından felan. bende sırada beklerken nst.den çıkan uç kişiyide sezaryene yolladiklarını gördüm. Ordan açıldı konu. Benim Drum normalden yanadir öncelik olarak. Bu bahsettiğim farklı doktorun hastaları.Canm hani herkesi sezeryana gönderiyo deniştinde ben ona istinaden söyledm.Yani tabiki kndi doktorun gelmiyckse boşuna oraya gidesn ki.
Normalde bebeler acele edip erken cikiyodu Mart annelerinde biz acele ediyoruz cikmiyolarHala doğuran yok galiba kizlar biraz acele ediyoruz galiba : D

Canım daha var Neden acele ediyorsun haftamız ayni nerdeyse ben ins martın 7 sinden sonra baslarım diyorum dogum egzersizlerine. Bebegin Gelisimu Nasıl onde mu senin ?Bende temizliğe falan kalkışcam şimdi, açılmam ilerler belki, haftaya falan doğururmuşum![]()
Bebeğim 2 hafta önde gidiyor canım, 1 cm de açılmam var. Doktor çok uzak gözükmüyor doğum dedi. Karnımda çok sertleşip gevşiyor. Ne zaman hazırsalar o zaman gelecekler canım, zamanla alakası yok. O sadece ön görülen tarih.Canım daha var Neden acele ediyorsun haftamız ayni nerdeyse ben ins martın 7 sinden sonra baslarım diyorum dogum egzersizlerine. Bebegin Gelisimu Nasıl onde mu senin ?
AnladımBebeğim 2 hafta önde gidiyor canım, 1 cm de açılmam var. Doktor çok uzak gözükmüyor doğum dedi. Karnımda çok sertleşip gevşiyor. Ne zaman hazırsalar o zaman gelecekler canım, zamanla alakası yok. O sadece ön görülen tarih.
valla ben acayip aceleciyimdir bi türlü sabredemiyorumNormalde bebeler acele edip erken cikiyodu Mart annelerinde biz acele ediyoruz cikmiyolaryerini sevdiler
![]()
Evet doktorum da öyle söylüyor ama ben bir an önce kavuşmak istiyorum ya en son 30 haftalıkken gördüm oğlumu, yüzünü görememiştik aşağıya indiği için ve burada 3 kez ultrason yapıldığı için..Anladım
Açıklık varsa Evet birde ondeyse gelisimi o zmn sen basla islerecunku normalde bir gun bile Aslı'nda iyi anne karnında kalmaları tam günlerini tamamlamaları
![]()
Ben on gündür oturmuyorum neredeyse ama fayda etmemiş kuzu ya, daha köklü çözümler lazım bize :))Bende temizliğe falan kalkışcam şimdi, açılmam ilerler belki, haftaya falan doğururmuşum![]()
Ben diyorum sana , enişteyi kıstır bu gün pazar diyeBen on gündür oturmuyorum neredeyse ama fayda etmemiş kuzu ya, daha köklü çözümler lazım bize :))
Ben on gündür oturmuyorum neredeyse ama fayda etmemiş kuzu ya, daha köklü çözümler lazım bize :))
Valla tatlislar ben hurma, ananas ve kocam olarak gayret gosteriyorumBen diyorum sana , enişteyi kıstır bu gün pazar diye![]()
Tamam kız yapıcam :)) cesaretim yoktu açıkcası kendi başıma iş açmayım diye, baştan sona sorunlu geçti ya tedirginlik oluyodu hep içimde :)Ben diyorum sana , enişteyi kıstır bu gün pazar diye![]()
Bende başlayım bariiValla tatlislar ben hurma, ananas ve kocam olarak gayret gosteriyorumbakalim ne zamana gelir
![]()