- 15 Kasım 2017
- 117
- 131
- 33
- 34
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #28.621
İnşallah canımGuzel isimler canım,yagizi bende seviyorum ,uyumlu da olmuş,saglikla gelsinler inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımGuzel isimler canım,yagizi bende seviyorum ,uyumlu da olmuş,saglikla gelsinler inşaallah
Hayırlı haberlerle gel canım inşallahYarın öğlen devlette kontrolum var kızlar bakalım eski doktorum ne diyecek. Umarım güzel haberler alırım geçen ki magduriyetimiz esimide benide çok germisti..
Estağfrullah canım , arayı düzeltmişiniz önemli olan bu.Cok sağol canım,nazara çok inanirim maalesef etrafta da öyle kem gözlü insanlar var,oyle atıp tuttuguma bakmayın benim dayanamadım gidip konuştum o da ozur diledi bugün haksız olduğunu kabul etti ağlamaktan yüzüm gözüm sismisti çok üzüldü o da.uzuluyo ama bu dışarı gezme merakı da bitmiyo,baristik bile,sabahtan beri ağlayıp uzdum bebisi de kendimi de .biz kadınlar en büyük zararı kendi kendimize mi veriyoruz acaba.sizleri de meşgul ettim hakkinizi helal edin
Evet canım ilk çatıdan sonra doktor böyle karar verdi,zaten benim de çok korkum vardı,yoksa doktorum haftalardır normal doğum diyo,normal doğum taraftarıdır ama beni gördü anladi bebeği riske atmayaljm dediSemin ilkmi cnm.niye sezaryandi senin cati muaymesindenmi ahh iyiki birdaa o 40 haftadan sonra bakilioo cunku bende yaptiramazdim
İnşaallah kaybetmeyiz insan kendini bi değersiz hissediyo bzen ama bugun baktım ki o da çok üzülüyor,kafamizda çok büyütüyoruz,o kadar ki onun haklı olabilecegi ihtimali bile bazen aklımıza gelmiyorEstağfrullah canım , arayı düzeltmişiniz önemli olan bu.
Benim de kötü huyum bu küs kalamıyorum :) ama o da bir erdem. İleriye gitmedikçe kendimizi kötü hissetrmedikçe. Bişey kaybetmeyiz :)
Haklıda olsa :) hamileyiz ya hep bir pozitif ayrımcılık beklentisindeyiz.İnşaallah kaybetmeyiz insan kendini bi değersiz hissediyo bzen ama bugun baktım ki o da çok üzülüyor,kafamizda çok büyütüyoruz,o kadar ki onun haklı olabilecegi ihtimali bile bazen aklımıza gelmiyor
Vardır canım merak etme sen fark etmenişindirPeki bu göğüslerde hic mi bi değişiklik olmaz ağrıdır başka biseydir ne bileyim benimkiler aynı duruyo valla hiç bişey olmadan birden bire süt mu çıkacak ...ay çok mu saçmaladim
Selam kızlar odunlardan bahsediyoruz galiba valla bugün benim doğum günüm jest yapcak die beklerken adam ortada yokHaklıda olsa :) hamileyiz ya hep bir pozitif ayrımcılık beklentisindeyiz.
Ehh onlarda insan sonuçta ve geneli odun olunca ne bizi tam anlamyla anlıyorlar nede hissetiklerimize ortak olabiliyorlar.
Ben tecrübelendim sanırım , 8 yıl oldu birbirimizin huyuna geçtik. Şuan eşim surat da yapsa tribede girse amaaaan çokta fifi diyorum kendi doğrularım varsa...
Sizin ki kadar evliyken çok yaşafık bizde problem , sorun hepsi normal , olağan durumlar. Takma kafana hele ki şu durumda. Doğumdan sonra öttürüverürsin gari![]()
çok öfkeli olduğumu söyledim ona neyse bu vesileyle salonu yeniletcem ona insan doğum gününde yalnız otururmu yaCok sağol canım,nazara çok inanirim maalesef etrafta da öyle kem gözlü insanlar var,oyle atıp tuttuguma bakmayın benim dayanamadım gidip konuştum o da ozur diledi bugün haksız olduğunu kabul etti ağlamaktan yüzüm gözüm sismisti çok üzüldü o da.uzuluyo ama bu dışarı gezme merakı da bitmiyo,baristik bile,sabahtan beri ağlayıp uzdum bebisi de kendimi de .biz kadınlar en büyük zararı kendi kendimize mi veriyoruz acaba.sizleri de meşgul ettim hakkinizi helal edin
Doğum günün kutlu olsun canım benim, bebeğinle, ailenle nice yaşların olsun sağlıkla..Selam kızlar odunlardan bahsediyoruz galiba valla bugün benim doğum günüm jest yapcak die beklerken adam ortada yokçok öfkeli olduğumu söyledim ona neyse bu vesileyle salonu yeniletcem ona insan doğum gününde yalnız otururmu ya
ohhh olsun ona helede bu halimle beni yalnız bıraktı
bugün doğurabilirim bu arada annem yolda geliyor kızlar sabaha burda inşallah

Bende cnm hic baktiramam alttan her gittiyimde terliom bide vajinusmustum.dusun ama normal deneriz diorlar epeduralli ne bileyim.anlattim.panik atak oldugumu falanEvet canım ilk çatıdan sonra doktor böyle karar verdi,zaten benim de çok korkum vardı,yoksa doktorum haftalardır normal doğum diyo,normal doğum taraftarıdır ama beni gördü anladi bebeği riske atmayaljm dedi
baby shower'a kadar bekler mi bakalım bebeem
Doğuralım canım da hayırlısıyla , yakarız o odunları takmayın kafanıza :)Selam kızlar odunlardan bahsediyoruz galiba valla bugün benim doğum günüm jest yapcak die beklerken adam ortada yokçok öfkeli olduğumu söyledim ona neyse bu vesileyle salonu yeniletcem ona insan doğum gününde yalnız otururmu ya
Sen öle dion bende hickiriyini suan sol tarafta yumirtalikta hizediomkızlar bana da belden ağrılar giriyor bugün, birazdan da spora gidicem, doğuruveriyomuşum topun üstündebaby shower'a kadar bekler mi bakalım bebeem
hıçkırıkları çok aşağıda ama yaa yumurtalıklarımın orada hissediyorum resmen, kafasını sormayın gitsin
![]()
YazyağmuruYarın öğlen devlette kontrolum var kızlar bakalım eski doktorum ne diyecek. Umarım güzel haberler alırım geçen ki magduriyetimiz esimide benide çok germisti..
teşk ederim canım doğum günümü hatırlayan ve kutlayan bi kadınlar kulübü bide senDoğum günün kutlu olsun canım benim, bebeğinle, ailenle nice yaşların olsun sağlıkla..
Üzülme diyeceğim ama baya düşüncesiz davranmış gerçekten ben bile üzüldüm. Sende ona çektir![]()
neyseki annem geliyor sabah onunla biraz sakinleşiyorumSelam kızlar odunlardan bahsediyoruz galiba valla bugün benim doğum günüm jest yapcak die beklerken adam ortada yokçok öfkeli olduğumu söyledim ona neyse bu vesileyle salonu yeniletcem ona insan doğum gününde yalnız otururmu ya
Selam kızlar odunlardan bahsediyoruz galiba valla bugün benim doğum günüm jest yapcak die beklerken adam ortada yokçok öfkeli olduğumu söyledim ona neyse bu vesileyle salonu yeniletcem ona insan doğum gününde yalnız otururmu ya
Nuce yillara cnmYazyağmuru
teşk ederim canım doğum günümü hatırlayan ve kutlayan bi kadınlar kulübü bide senhaftasonu olunca bankalar bile mesaj atmadı eşime gelince başına geleceklerin farkında o yüzden teklifimi kabul etmek zorunda kaldı
neyseki annem geliyor sabah onunla biraz sakinleşiyorum