- 12 Haziran 2017
- 557
- 803
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #32.241
YaaÇözemedik gitti.
Bi pencere olsa açıp açıp bakıcam bende keyfi yerinde mi diye. Beklerken olmuyo sanırım , kafadan çıkarmamız lazım gibi geliyor , tabi nasıl yapacaksak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaÇözemedik gitti.
Bi pencere olsa açıp açıp bakıcam bende keyfi yerinde mi diye. Beklerken olmuyo sanırım , kafadan çıkarmamız lazım gibi geliyor , tabi nasıl yapacaksak![]()
Ay inaşşalh kuzum HayrlısylaGeliyo sanki seninki :):)
Mide fenalaşınca doğuruyorum bende .
Yok bacim şans yaÇözemedik gitti.
Canim sen yarinmi gitcektin doktora? Hakkında hayırlisi olsun inşallah bizide habersiz birakmaHmmm takip et bakalm bi kuzm artk hareketler önemli.
Bende de aynen o yazdıkların mevcut canım midem bi fena oluyor sanki kusacakmış gibi :/ karnım bi sert bi bakıyorsun bi hareket gerginlikten canım acıyor artık. Bide kasığıma bi ağrı saplanıyor. Her yerim eror veriyor sanki de bebe hala içerde durcam ben yea banane modunda
Kızlar ne oluyoyamerhabalarrrrrr... kasım ayımdaki düşüğümden sonra dün ve ondan önceki günde yapmış olduğum iki idrar testine göre çookkk silik bile olsa hamileyim bugün kan da vereceğim bakalım ne çıkacak :))))

Bekle 41 e kadrKızlar artık çok zorlaniyorum ya niye dogmuyoki bu bebeklersürekli bi ağrı sızı suanda kRnimi öyle gi geriyoki nasıl ağrıyor
hangi gün gelecegini bilsek bu kadar stres olmayiz belki
çok zor allahim yrdimcimiz olsun
![]()

stres oldukça hiç gelmiyo sanrm bu bebeler.Gözün aydın canım maşallah , güle güle büyüt kuzunu...Kızlar ben de doğum yaptım çok şükür. Detaylı bir şekilde anlatcam toparlanınca :))
Bende de aynen o yazdıkların mevcut canım midem bi fena oluyor sanki kusacakmış gibi :/ karnım bi sert bi bakıyorsun bi hareket gerginlikten canım acıyor artık. Bide kasığıma bi ağrı saplanıyor. Her yerim eror veriyor sanki de bebe hala içerde durcam ben yea banane modunda
Gözün aydın sağlıkla büyüt inş canım hikayeni bekliyoruzKızlar ben de doğum yaptım çok şükür. Detaylı bir şekilde anlatcam toparlanınca :))
Saolasn canm inşallah evet yarn gtcem yazarm inşallah akşama gtcm zaten.Canim sen yarinmi gitcektin doktora? Hakkında hayırlisi olsun inşallah bizide habersiz birakma![]()
Her gün zaten bi ağrı seansımız var canım o karnım bebeyi iticem diye nasıl kasılıyor. Bi bakıyorum belimden kuşak gibi bi sancı sarıyor kan ter içinde kalıyorum bi kaç tekrardan sonra sanırsın hiç bişi olmadıAnaaa aynısını yaşıyosn sende demek canm.Valla bilmiyom ki gelmiyoz mu diolar hazrlan mı diyolar sence çok hareketlenmesi dışında sanki gelme belirtiler gibi mi diyorm ama.Yalancı belrtiler çok geldi onun için bilmiyorm ya
Heh aynen belime ağrı vuruyo bnmde.üff hayrlısı ya napalm ben zaten yarn gidiyorm artk.Her gün zaten bi ağrı seansımız var canım o karnım bebeyi iticem diye nasıl kasılıyor. Bi bakıyorum belimden kuşak gibi bi sancı sarıyor kan ter içinde kalıyorum bi kaç tekrardan sonra sanırsın hiç bişi olmadı
Hadi bakalım hayırlısı olsun haber et bizede. Benim cuma günü yine son zamanlar gerçekten hiç geçmiyormuş.Heh aynen belime ağrı vuruyo bnmde.üff hayrlısı ya napalm ben zaten yarn gidiyorm artk.