Aynen Can'ım Yaa cok guzel denk geldi hem doktorun Pers gunleri hastane de olusu hem kandil hayırlı evlat
Olsunlar cumlemizinki insaallah
Aminnn Can'ım doktora sorarsan cok kolay guzel
Bir dogum olacak Rabb'imin taktiri bakalım onu yaradan yollarını da açacak insaallah

son günlerde en belirgin hissettiğim su asagiya dogru sanki ittiriyor gibi hareketi varya karın sertleşiyor hanı o cok sık oldu hatta bu sabah aha da basliyor sancılar dedim sık sık oldu ama kesildi yine simdi yine oluyor.
Mesela yürüyünce sanci bacak aramda gibi iyice ve bagirsak hareketlerim ozellikle gazım ve gaz sancim cok arttı ille hamile kaldığımızda ki gibi bu açıklıktan mı yoksa yediklerim mi bilemiyorum ama düşününce bunlar dikkatimi cekti ve doktorun bugun bana açıklık var diyeceğine cok emindim ben nedense o kasılmalarda sanki asagiya indikçe acildim gibi hissettim .
Aminnn Can'ım Allah razı olsun insaallah kendiliginden de başlarsa suni de cok almam belki Azcik bur suni sancıyla
Olur bu is bakalım sancim da var Aslı'nda ama doguma yetecek
Kıvamda degil :) doktorun ben sanci çekerken hastanede oldugunu bilmek bile güven vericek cok pozitif bir doktor onu gormek yetecek bana

hepinize dua edicem insaallah bakalım yarin da yurucem bol
Bol son islerimi de halledeyim. simdi sicak belden aşağımı suya girip
Biraz masajlar yapayım
Diyorum