Canım afedersin korunmak şart mı yani ilişki boyunca mı korunmak lazım?Korunuyor eşim canım. Anlamadım gitti bi sorun olmasında sabaha kadar iç çamaşırı değiştiririm ben.
Çok üzüldüm çok kötü olmusHiçbir şey olmaz merak etme...eltimde hem kan pıhtılaşması vardı her gün iğne oluyordu, hem gebelik şekeri vardı, hem tiroit yüksekti, karnının içinde tansiyon yükseliyordu ve rahim yetmezliği de vardı galiba çünkü bebek rahimde durmuyor atılıyordu 26 haftalık bir bebek kaybettikten sonra anlaşıldı bunlar...tedavi oldu ve sürekli takip hem riskli gebelik doktoruna hem endokrin doktoruna hem diyetisyene gidiyordu...23 kasımda 1 yaşına girecek kızı yürüyor dişleri çıktı canavar gibi maşallah...hepsi geçecek...sabır
Spermde bulunan şeyler rahim kasılmasılarına sebep oluyormuş, o yüzden korunun ya da içeri boşalma olmasın diyorlar afedersin.. biz de dikkat ediyoruz bu konuya, gerçi çoğu zaman kardeş gibiyiz hiç eş meş göresim gelmiyor amaCanım afedersin korunmak şart mı yani ilişki boyunca mı korunmak lazım?
Benim 14 de söylemişti oğlumu 16 haftada tam kesinleşti yanılmamıştı bilmişti doktor.Bize de söylenmedi henüz ama zaten 16 haftadan sonra netleşir diyor doktorlar, erken söyleyen oluyor ama yanıltabiliyorda.
Yani bilmiyorum kuzum ama bebeğin kesesiyle alakalı korunmak gerekiyormuş diye okudum internette. Benim eşim doğal korunuyor geri çekilme yöntemiyle.Canım afedersin korunmak şart mı yani ilişki boyunca mı korunmak lazım?
İlk hamileliğimde de akıntı olduğu için ben onu da hiç ciddiye almadım günde 2-3 defa günlük ped değiştiriyorum...idrar yolu iltihabı da olabilir... Sen ayaklarını yukarı kaldırarak uzan biraz...çoğalırsa doktora gitmek lazımKızlar size bişey sormam lazım. Ayıptır söylemesi buakşamdan beri acayip derecede akıntım var. Bildiğin idrar kaçırırmış gibi hissediyorum. Ama koku yada renk kötülüğü yok. Kaşıntı yok. Ama neden böyle oldu bi anda anlamadım. Şuan 2. Ye iç çamaşırı değiştiriyorum sırılsıklam oluyokorkmalımıyım bilemedim
O nasıl birşeymiş çok geçmiş olsun dikkat et kendineDodine canım aynı haftadayız ve benim de öyle idrar kaçırmışım gibi çamaşır değiştirdim dün, bardaktan su boşalır gibi olmadığı sürece panik yokmuş ama ben de çok korktum, bugün geçti.. geçmeseydi doktora gidecektik, sen de geçmezse doktora git lütfen, eczanelerde bi kağıt satılıyormuş amniyon sıvısı ise renk değiştiriyormuş falan, kalan 6 ayımda onu kullanasım var amniyon sıvısı bittigi için kaybettim bi öncekini, allah bunu nasip eder inşallah ama korkuyorum
Yok artık...bunu ilk defa duyuyorum...oğlumda biz son 2 hafta kalana kadar her gün gayet de korunmasız ilişkiye giriyorduk hiçbir sorun olmadı, bildiğime göre de olmuyor. Ben hamile kalınca çok istekli olmuştum o zamanlar şimdi kusma uykular e 5buçuk yaşında bir çocuk dolayısıyla çok uzağım eşim de şokta...Bence hamilelik dolayısıyla eşlerinizi kendinizden uzaklaştırmayın kendinize de eşinize de eziyet etmeyin bi daha çocuk yapmak da istemiycek adamlar...yani bu bebek o kadar da pamuk ipliğine bağlı değil sonuçta...riskli dönem de geçti rahatlayın a dostlarSpermde bulunan şeyler rahim kasılmasılarına sebep oluyormuş, o yüzden korunun ya da içeri boşalma olmasın diyorlar afedersin.. biz de dikkat ediyoruz bu konuya, gerçi çoğu zaman kardeş gibiyiz hiç eş meş göresim gelmiyor amaben de çok ağlıyorum sebepsiz yere, tvdeki habere, marketteki kadına falan saçma sapan şeylere hep böyle olmasak bari
Cnm yani çok abartmadan dikkat etmek lazım tabi yani spermin etkisini duymuştum geri çekilme yöntemi yeterli olur sanırım.Spermde bulunan şeyler rahim kasılmasılarına sebep oluyormuş, o yüzden korunun ya da içeri boşalma olmasın diyorlar afedersin.. biz de dikkat ediyoruz bu konuya, gerçi çoğu zaman kardeş gibiyiz hiç eş meş göresim gelmiyor amaben de çok ağlıyorum sebepsiz yere, tvdeki habere, marketteki kadına falan saçma sapan şeylere hep böyle olmasak bari
Doktorumuz da uyarmıştı, internette de bununla ilgili konular var, Allah sınamasın canım geçen sefer 13 hafta geçince düşmez artık dedim nasıl rahatladım anlatamam. 16 haftada cinsiyet öğrenmeye gittik, bebeğimi görcem o da beni hisseder diye süslendim püslendim, nasılsın dedi doktor çok iyiyim dedim minnoşu özledim gel bakalım dedi, eşim açtı telefonu videoya alıyor, doktorun yüzü değişti dedi ki kapatın videoyu bebekte problem var.. sonrası kabus zaten, artık düşmez dediğim bebeği suni sancı vererek dogurttular.. yani pamuk ipliğine mi bağlı dersen bence öyle derim, Allah korusun ben yine önlemimi alayım da eşim ister korunsun ister başka bi şey düşünsünYok artık...bunu ilk defa duyuyorum...oğlumda biz son 2 hafta kalana kadar her gün gayet de korunmasız ilişkiye giriyorduk hiçbir sorun olmadı, bildiğime göre de olmuyor. Ben hamile kalınca çok istekli olmuştum o zamanlar şimdi kusma uykular e 5buçuk yaşında bir çocuk dolayısıyla çok uzağım eşim de şokta...Bence hamilelik dolayısıyla eşlerinizi kendinizden uzaklaştırmayın kendinize de eşinize de eziyet etmeyin bi daha çocuk yapmak da istemiycek adamlar...yani bu bebek o kadar da pamuk ipliğine bağlı değil sonuçta...riskli dönem de geçti rahatlayın a dostlar
Sen de dikkat et canım benim, teşekkür ederim. Benim doktorum da sakin ol bi saatte bi ped olmazsa korkmana gerek yok diyor ama insan panikliyor işteO nasıl birşeymiş çok geçmiş olsun dikkat et kendinebendede oluyo ama rengi kırmızıya dönük hatta bazen kanama bile oluyo doktor bebekte birşey yok sağlıklı diyo evreniyle çok uğradığından kaldır indir yoruluyorsun arada olur demişti bi kaç gündür yok
Haklısın cnm bunun farkındayım ilk bebiş ama sizlerin bir bildiği var diyerek dikkat ediyorum ama bazen çok uykulu oluyoruz ya da yorgun bulantılı bunun dışında da bolca vakit gecirmeli esimizle.Özellikle 1.çocuğu olan hamilelere sesleniyorum, annelik çok güzel eşi benzeri yok ama eşinizle baş başa olduğunuz son 5-6 ayın tadını çıkarın bir daha geri gelmeyecek, artık ömür boyu annesiniz inşallah...hamileyim ya da anneyim diye kendinizi soyutlamayın kutsallaştırmayın...hayatınızın en güzel günler, tadını çıkarın...
Ay deme yaa çok üzüldüm rabbim korusun evladını.Doktorumuz da uyarmıştı, internette de bununla ilgili konular var, Allah sınamasın canım geçen sefer 13 hafta geçince düşmez artık dedim nasıl rahatladım anlatamam. 16 haftada cinsiyet öğrenmeye gittik, bebeğimi görcem o da beni hisseder diye süslendim püslendim, nasılsın dedi doktor çok iyiyim dedim minnoşu özledim gel bakalım dedi, eşim açtı telefonu videoya alıyor, doktorun yüzü değişti dedi ki kapatın videoyu bebekte problem var.. sonrası kabus zaten, artık düşmez dediğim bebeği suni sancı vererek dogurttular.. yani pamuk ipliğine mi bağlı dersen bence öyle derim, Allah korusun ben yine önlemimi alayım da eşim ister korunsun ister başka bi şey düşünsün
Amin canım herkesin hepimizin evladını korusun inşallahAy deme yaa çok üzüldüm rabbim korusun evladını.
Çok üzüldüm...Allah yaşatmasın bi daha...Ama dünyaya gelecek olana kimse engel olamaz, gelmeyecek olana da ne yapsak boş...ağır atletizm spor yapmadığımıza göre, alkol sigara kullanmadığımıza göre; ev işleri, cinsellik, yenilen bir şeyler buna sebep olmaz olacaksa olmuştur bir şeyler bahane olmuştur...Sebebi araştırıldı mı? Mesela kan pıhtılaşmasının testini 2-3 kayıptan sonra yapıyorlarmış...o arada anne adayının yaşadığı yıpranma nerelere varıyor. Bunları düşünmeyin...tevekkül edin rahatlayın...Yavrular bize emanet...Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDoktorumuz da uyarmıştı, internette de bununla ilgili konular var, Allah sınamasın canım geçen sefer 13 hafta geçince düşmez artık dedim nasıl rahatladım anlatamam. 16 haftada cinsiyet öğrenmeye gittik, bebeğimi görcem o da beni hisseder diye süslendim püslendim, nasılsın dedi doktor çok iyiyim dedim minnoşu özledim gel bakalım dedi, eşim açtı telefonu videoya alıyor, doktorun yüzü değişti dedi ki kapatın videoyu bebekte problem var.. sonrası kabus zaten, artık düşmez dediğim bebeği suni sancı vererek dogurttular.. yani pamuk ipliğine mi bağlı dersen bence öyle derim, Allah korusun ben yine önlemimi alayım da eşim ister korunsun ister başka bi şey düşünsün
Çok üzüldüm...Allah yaşatmasın bi daha...Ama dünyaya gelecek olana kimse engel olamaz, gelmeyecek olana da ne yapsak boş...ağır atletizm spor yapmadığımıza göre, alkol sigara kullanmadığımıza göre; ev işleri, cinsellik, yenilen bir şeyler buna sebep olmaz olacaksa olmuştur bir şeyler bahane olmuştur...Sebebi araştırıldı mı? Mesela kan pıhtılaşmasının testini 2-3 kayıptan sonra yapıyorlarmış...o arada anne adayının yaşadığı yıpranma nerelere varıyor. Bunları düşünmeyin...tevekkül edin rahatlayın...Yavrular bize emanet...Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDoktorumuz da uyarmıştı, internette de bununla ilgili konular var, Allah sınamasın canım geçen sefer 13 hafta geçince düşmez artık dedim nasıl rahatladım anlatamam. 16 haftada cinsiyet öğrenmeye gittik, bebeğimi görcem o da beni hisseder diye süslendim püslendim, nasılsın dedi doktor çok iyiyim dedim minnoşu özledim gel bakalım dedi, eşim açtı telefonu videoya alıyor, doktorun yüzü değişti dedi ki kapatın videoyu bebekte problem var.. sonrası kabus zaten, artık düşmez dediğim bebeği suni sancı vererek dogurttular.. yani pamuk ipliğine mi bağlı dersen bence öyle derim, Allah korusun ben yine önlemimi alayım da eşim ister korunsun ister başka bi şey düşünsün
Sağol canım teşekkür ederim, araştırıldı önce patolojiye sonra genetik araştırmaya gönderildi, 30binde bir olan şanssızlık denildi, yumurta ve sperm ilk buluştuğunda kromozom çatlağı olmuş, genetik değil şans.. beş ay sonra da bu yavruya hamile kaldım, rabbim herkesin evladını korusun, hassas davranıyorum bazen abartıyorum ama elimde değil, sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallahÇok üzüldüm...Allah yaşatmasın bi daha...Ama dünyaya gelecek olana kimse engel olamaz, gelmeyecek olana da ne yapsak boş...ağır atletizm spor yapmadığımıza göre, alkol sigara kullanmadığımıza göre; ev işleri, cinsellik, yenilen bir şeyler buna sebep olmaz olacaksa olmuştur bir şeyler bahane olmuştur...Sebebi araştırıldı mı? Mesela kan pıhtılaşmasının testini 2-3 kayıptan sonra yapıyorlarmış...o arada anne adayının yaşadığı yıpranma nerelere varıyor. Bunları düşünmeyin...tevekkül edin rahatlayın...Yavrular bize emanet...Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bi daha olmaz inşallah, hep telkin hep pozitif duygu ve düşüncelerSağol canım teşekkür ederim, araştırıldı önce patolojiye sonra genetik araştırmaya gönderildi, 30binde bir olan şanssızlık denildi, yumurta ve sperm ilk buluştuğunda kromozom çatlağı olmuş, genetik değil şans.. beş ay sonra da bu yavruya hamile kaldım, rabbim herkesin evladını korusun, hassas davranıyorum bazen abartıyorum ama elimde değil, sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?