Ayyy dimi ya, tatlı gülen bebecikler için tatlı gülen hamileler olmalıyızBi daha olmaz inşallah, hep telkin hep pozitif duygu ve düşüncelerhamilelik ne kadar güzel geçerse bebeğin de o kadar huzurlu olacak...ne kadar evham ve endişe o kadar gazlı huzursuz uykusuz mutsuz bir bebek...olumsuz duygu ve düşüncelerimizi kontrol altında tutucaz
Cnm fotoğrafo kesip küçültcen ama uygulamadan değil bilgisayardan ya da siteyi telefondan ama webden açıp yüklersen olur.Kızlar ben de fotoğrafımı yüklemek istiyorum boyutları büyük olduğundan olmuyor falan diyor ne yapıcam
Bende de bir kaç gündür akıntı vardı. Bugün kaşıntida oldu. Karbonatlı su ile taharet alınca geçiyor canım. Akıntida azalıyor.Kızlar size bişey sormam lazım. Ayıptır söylemesi buakşamdan beri acayip derecede akıntım var. Bildiğin idrar kaçırırmış gibi hissediyorum. Ama koku yada renk kötülüğü yok. Kaşıntı yok. Ama neden böyle oldu bi anda anlamadım. Şuan 2. Ye iç çamaşırı değiştiriyorum sırılsıklam oluyokorkmalımıyım bilemedim
Basın sağolsun. Bunu bilmiyordum. Eczaneye sormak lazımDodine canım aynı haftadayız ve benim de öyle idrar kaçırmışım gibi çamaşır değiştirdim dün, bardaktan su boşalır gibi olmadığı sürece panik yokmuş ama ben de çok korktum, bugün geçti.. geçmeseydi doktora gidecektik, sen de geçmezse doktora git lütfen, eczanelerde bi kağıt satılıyormuş amniyon sıvısı ise renk değiştiriyormuş falan, kalan 6 ayımda onu kullanasım var amniyon sıvısı bittigi için kaybettim bi öncekini, allah bunu nasip eder inşallah ama korkuyorum
Ayyy bende de oluyo ya gunde 2 3 ic camasiri degistiriyorum.akinti gibi degilde bole su gibi bazen suyumdan mi geliyo diye dusunuyorum acikcasi.bazen hic olmuyo bazen bi bakiyorum islanmis resmen anlamdim gitti.bide idrar yolu enfeksiyonum varmis.akintim gecti biraz ama bu su gibi olayi korkuttu bni simdi pzrtsi sorcam insallahKızlar size bişey sormam lazım. Ayıptır söylemesi buakşamdan beri acayip derecede akıntım var. Bildiğin idrar kaçırırmış gibi hissediyorum. Ama koku yada renk kötülüğü yok. Kaşıntı yok. Ama neden böyle oldu bi anda anlamadım. Şuan 2. Ye iç çamaşırı değiştiriyorum sırılsıklam oluyokorkmalımıyım bilemedim
Ayni ben valla esimle kardes gibiyiz ne o bana ne ben ona dokunmadik nerdeyse hamile oldugumu ogrendigimden beri simdi doktorum surekli risklisin ddigi icin soramiyorumda nolcak bole diyeBende de bir kaç gündür akıntı vardı. Bugün kaşıntida oldu. Karbonatlı su ile taharet alınca geçiyor canım. Akıntida azalıyor.
Ben hamileliği öğrendiğimden beri koca ile kardeş kardeş idare ediyoruz.Benim 40 yaşımda olmamdan ötürü risk var gebeliğimde. 15 gün sonra 3 aylık olucak inşallah. O zaman sorarım doktoruma. İlişki durumu ne olacak diye
benim geçen 2 hafta 24 saat boyunca hiç geçmeyen bi bulantım vardı çok şükür geçti gibi bazen sabahları oluyor artık senin geç başlamış inş devam etmez bende çok sabırsızım göbişime bakıp duruyoum :))))Kızlar günaydın.simdiye kadar hiç hiç hiç bulantım olmadı ama bu aralar gece yatmadan önce bi bulantım oluyo bi defa kuscak gibi oluyorum sonra uyuyunca geçiyor. Bebişi hissetmiyorum,dün akşam karnım ağrıdı azcık galiba rahmin genislemesinden.
Bebişi çok özledim karnım da büyümüyor gibi geliyo ayyy sabırsızlanıyorum cuma gorcem insallah
Yok canım çok şükür dün akşam falan da olmadı inşallah olmaz, şimdiye kadar bulantı derdi çekmedim şükür.Bi de göbegimi de büyümüyo sanki benim ya içime çekince yine aynıyımbenim geçen 2 hafta 24 saat boyunca hiç geçmeyen bi bulantım vardı çok şükür geçti gibi bazen sabahları oluyor artık senin geç başlamış inş devam etmez bende çok sabırsızım göbişime bakıp duruyoum :))))
ya maşallah ne güzel olmuş benim kki daha ayva göbeği:)Eki Görüntüle 2062341
Kızlar göbisler ne alemde bakalım görelimiçime çekemiyorum denedim ama olmuyor taş gibi. Kabızlık bitince iner demiştim ama ben böyle pek mutluyum
maşallah canım çok tatlısınBenim bu bide kilo vermiş halim :)))
bazen benimde oluyor öyle günlük kullanmasam eşyalarıma geçiçek yani ama koku yada renksiz akıntı internette de baktım korkulacak bişey değil diyorKızlar size bişey sormam lazım. Ayıptır söylemesi buakşamdan beri acayip derecede akıntım var. Bildiğin idrar kaçırırmış gibi hissediyorum. Ama koku yada renk kötülüğü yok. Kaşıntı yok. Ama neden böyle oldu bi anda anlamadım. Şuan 2. Ye iç çamaşırı değiştiriyorum sırılsıklam oluyokorkmalımıyım bilemedim
ben bunu bilmiyordum çok geçmiş olsun canım o sıvı gelir diye düşünmemiştim bende dikkat edeyim teşekkürlerDodine canım aynı haftadayız ve benim de öyle idrar kaçırmışım gibi çamaşır değiştirdim dün, bardaktan su boşalır gibi olmadığı sürece panik yokmuş ama ben de çok korktum, bugün geçti.. geçmeseydi doktora gidecektik, sen de geçmezse doktora git lütfen, eczanelerde bi kağıt satılıyormuş amniyon sıvısı ise renk değiştiriyormuş falan, kalan 6 ayımda onu kullanasım var amniyon sıvısı bittigi için kaybettim bi öncekini, allah bunu nasip eder inşallah ama korkuyorum
:) olsun ayva göbekte görelim paylaşın yaaaaya maşallah ne güzel olmuş benim kki daha ayva göbeği:)
haklısın canım yerinde kim olsa panikler ALLAHIM salıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşSen de dikkat et canım benim, teşekkür ederim. Benim doktorum da sakin ol bi saatte bi ped olmazsa korkmana gerek yok diyor ama insan panikliyor işte
foto atsana canım görelim bende şimdi atıcamYok canım çok şükür dün akşam falan da olmadı inşallah olmaz, şimdiye kadar bulantı derdi çekmedim şükür.Bi de göbegimi de büyümüyo sanki benim ya içime çekince yine aynıyım
:) yaa maşallah ne güzel kız bu kullandığın programın adı ne ben de istiyorumkızlar buda benim göbekim :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?