2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ayyy dimi ya, tatlı gülen bebecikler için tatlı gülen hamileler olmalıyız

Kızlar ben de fotoğrafımı yüklemek istiyorum boyutları büyük olduğundan olmuyor falan diyor ne yapıcam
Cnm fotoğrafo kesip küçültcen ama uygulamadan değil bilgisayardan ya da siteyi telefondan ama webden açıp yüklersen olur.

Bende de bir kaç gündür akıntı vardı. Bugün kaşıntida oldu. Karbonatlı su ile taharet alınca geçiyor canım. Akıntida azalıyor.

Ben hamileliği öğrendiğimden beri koca ile kardeş kardeş idare ediyoruz. Benim 40 yaşımda olmamdan ötürü risk var gebeliğimde. 15 gün sonra 3 aylık olucak inşallah. O zaman sorarım doktoruma. İlişki durumu ne olacak diye

Basın sağolsun. Bunu bilmiyordum. Eczaneye sormak lazım

Ayyy bende de oluyo ya gunde 2 3 ic camasiri degistiriyorum.akinti gibi degilde bole su gibi bazen suyumdan mi geliyo diye dusunuyorum acikcasi.bazen hic olmuyo bazen bi bakiyorum islanmis resmen anlamdim gitti.bide idrar yolu enfeksiyonum varmis.akintim gecti biraz ama bu su gibi olayi korkuttu bni simdi pzrtsi sorcam insallah

Ayni ben valla esimle kardes gibiyiz ne o bana ne ben ona dokunmadik nerdeyse hamile oldugumu ogrendigimden beri simdi doktorum surekli risklisin ddigi icin soramiyorumda nolcak bole diye

Bizde ogrendigmzden andan itibaren kardes kardes uyuduk tam 1 ay yani 2. Ayin sonunda bi kere oldu smdi 3 bitti toplam 3 belki 4 kez olmustur ama ondada korunma olmamsti smdi bende endiselendim bir daha yapmam sanirim

benim geçen 2 hafta 24 saat boyunca hiç geçmeyen bi bulantım vardı çok şükür geçti gibi bazen sabahları oluyor artık senin geç başlamış inş devam etmez bende çok sabırsızım göbişime bakıp duruyoum :))))

Yok canım çok şükür dün akşam falan da olmadı inşallah olmaz, şimdiye kadar bulantı derdi çekmedim şükür.Bi de göbegimi de büyümüyo sanki benim ya içime çekince yine aynıyım

bazen benimde oluyor öyle günlük kullanmasam eşyalarıma geçiçek yani ama koku yada renksiz akıntı internette de baktım korkulacak bişey değil diyor

ben bunu bilmiyordum çok geçmiş olsun canım o sıvı gelir diye düşünmemiştim bende dikkat edeyim teşekkürler

Sen de dikkat et canım benim, teşekkür ederim. Benim doktorum da sakin ol bi saatte bi ped olmazsa korkmana gerek yok diyor ama insan panikliyor işte
haklısın canım yerinde kim olsa panikler ALLAHIM salıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inş

Yok canım çok şükür dün akşam falan da olmadı inşallah olmaz, şimdiye kadar bulantı derdi çekmedim şükür.Bi de göbegimi de büyümüyo sanki benim ya içime çekince yine aynıyım
foto atsana canım görelim bende şimdi atıcam

Ben de bu cumartesi kan vericem nfity test için, hangi testi yaptırsam die de çok düşündüm harmony, prena vs. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. 1.800 tl vericez, bilgi olsun diye yazıyorum. Sonuçlar istersek yurtdışına istersek türkiyede incelenebiliyor. Makineyi türkiyeye de getirmişler. Doktor testler arasında bi fark olmaıdğını söyledi. O nedenle rahat olmaya çalışıyorum. Bu arada 2 li testim 1/626 çıkmıştı. Risk grubunda değilim ama hem 35 yaşındayım hem de risk yine de çok düğşük gelmedi. Hepimiz için hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin tüm bebekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…