İnş güzel haberler ile dönersin bize cnm, Allah'a emanet olsun bebişin.Ben de bu cumartesi kan vericem nfity test için, hangi testi yaptırsam die de çok düşündüm harmony, prena vs. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. 1.800 tl vericez, bilgi olsun diye yazıyorum. Sonuçlar istersek yurtdışına istersek türkiyede incelenebiliyor. Makineyi türkiyeye de getirmişler. Doktor testler arasında bi fark olmaıdğını söyledi. O nedenle rahat olmaya çalışıyorum. Bu arada 2 li testim 1/626 çıkmıştı. Risk grubunda değilim ama hem 35 yaşındayım hem de risk yine de çok düğşük gelmedi. Hepimiz için hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin tüm bebekler.
Baby pics canım her hafta yapıcam bi aksilik olmazsa :) çok sağol:) yaa maşallah ne güzel kız bu kullandığın programın adı ne ben de istiyorum
Cnm ben 32 yaşındayım çok şükür düşük çıktı riskimiz onu kafana takma lütfen.kızlaar..ben daha 11. haftadayim. 2 hafta sonra 2li test yaptircam.ilk gebelik.. 32 yasinda oldugum icin korkuyorum risk cok yuksek cıkmaz insallahgöbegim henuz yok hatta kemer taktim bugun pantalona..cinsiyeti ogrenen arkadaslar bir istatistik tutalım mi?
1- miden cok bulaniyorsa kız bulanmiyosa erkek diyorlar
2- kalp atısi 140-150 uzeri kız altı erkek diyorlar...
ilk aylar icin bunlar:))
bi de çin takvimi dogru tutan var mi? biliyorum sacma ama merak ediyorum
Olur cnm o da olur arkadaşlar da onay verirse kurarız grup :)Canlar whatsap grubu kuralım mi:)sürekli burayı takip edemiyorum
Bana uyar kızlarOlur cnm o da olur arkadaşlar da onay verirse kurarız grup :)
Olur cnm o da olur arkadaşlar da onay verirse kurarız grup :)Canlar whatsap grubu kuralım mi:)sürekli burayı takip edemiyorum
cnm ben de 32 yaşındayım riskimiz düşük çıktı o nedenle korkma lütfenkızlaar..ben daha 11. haftadayim. 2 hafta sonra 2li test yaptircam.ilk gebelik.. 32 yasinda oldugum icin korkuyorum risk cok yuksek cıkmaz insallahgöbegim henuz yok hatta kemer taktim bugun pantalona..cinsiyeti ogrenen arkadaslar bir istatistik tutalım mi?
Benimki erkek.midem çok nadir bulandı hiç kısmadım rahat geçti.hiç inanmasam da çin takvimi tuttukızlaar..ben daha 11. haftadayim. 2 hafta sonra 2li test yaptircam.ilk gebelik.. 32 yasinda oldugum icin korkuyorum risk cok yuksek cıkmaz insallahgöbegim henuz yok hatta kemer taktim bugun pantalona..cinsiyeti ogrenen arkadaslar bir istatistik tutalım mi?
Benim için de problem yokCanlar whatsap grubu kuralım mi:)sürekli burayı takip edemiyorum
Tabiki özelden bana numara atarsanız grup accam simdi :)Ben kimseyi tam olarak tanımıyorum ama açarsanız beni de araniza kabul eder misiniz:)
Canım benim midem hiç bulanmadı, bir oğlum var onda da bulanmamıştı.Ama bebegimin kalp atışı 160 üzerikızlaar..ben daha 11. haftadayim. 2 hafta sonra 2li test yaptircam.ilk gebelik.. 32 yasinda oldugum icin korkuyorum risk cok yuksek cıkmaz insallahgöbegim henuz yok hatta kemer taktim bugun pantalona..cinsiyeti ogrenen arkadaslar bir istatistik tutalım mi?
Aynen aynen benimde su gib kuzum. Benide korkutuyo açıkçasıAyyy bende de oluyo ya gunde 2 3 ic camasiri degistiriyorum.akinti gibi degilde bole su gibi bazen suyumdan mi geliyo diye dusunuyorum acikcasi.bazen hic olmuyo bazen bi bakiyorum islanmis resmen anlamdim gitti.bide idrar yolu enfeksiyonum varmis.akintim gecti biraz ama bu su gibi olayi korkuttu bni simdi pzrtsi sorcam insallah
Normalde bende günlük ped kullanıyodum kuzum ama akıntılarım bitince bırakmıştım. Hani akıntım oldu diyorum ama akıntı gibide değil su gib daha çok. Doktor kontrolümede daha 23 gün varbazen benimde oluyor öyle günlük kullanmasam eşyalarıma geçiçek yani ama koku yada renksiz akıntı internette de baktım korkulacak bişey değil diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?