2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

İnş güzel haberler ile dönersin bize cnm, Allah'a emanet olsun bebişin.

kızlaar..ben daha 11. haftadayim. 2 hafta sonra 2li test yaptircam.ilk gebelik.. 32 yasinda oldugum icin korkuyorum risk cok yuksek cıkmaz insallah göbegim henuz yok hatta kemer taktim bugun pantalona..cinsiyeti ogrenen arkadaslar bir istatistik tutalım mi?
1- miden cok bulaniyorsa kız bulanmiyosa erkek diyorlar
2- kalp atısi 140-150 uzeri kız altı erkek diyorlar...
ilk aylar icin bunlar:))
bi de çin takvimi dogru tutan var mi? biliyorum sacma ama merak ediyorum

Cnm ben 32 yaşındayım çok şükür düşük çıktı riskimiz onu kafana takma lütfen.
1- bulantım 2.5 aydan sonra başladı çok zorlamadı bir kez kustum o kadar.
2- kalp atışımız 140 civarındaydı herşey erkek gösteriyor ama kızcemiz olursa şokla karışık mutlu olurum.

cnm ben de 32 yaşındayım riskimiz düşük çıktı o nedenle korkma lütfen
1- midem bulantım 2.5 aydan sonra oldu ama çok zorlamadı beni şimdi iyiyim.
2- 140 civarı oluyor kalp atışımız
tüm belirtiler erkek ama bakalım kız olursa önce şok sonra mutlu olurum :)

Benimki erkek.midem çok nadir bulandı hiç kısmadım rahat geçti.hiç inanmasam da çin takvimi tuttu

Benim 11 haftalik haftaya gel dedi salı günü gidicem ikili test için erken mi ki acaba

Ben kimseyi tam olarak tanımıyorum ama açarsanız beni de araniza kabul eder misiniz:)

Canım benim midem hiç bulanmadı, bir oğlum var onda da bulanmamıştı.Ama bebegimin kalp atışı 160 üzeri simdi bu bebegin cinsiyeti ne sence

Aynen aynen benimde su gib kuzum. Benide korkutuyo açıkçası

bazen benimde oluyor öyle günlük kullanmasam eşyalarıma geçiçek yani ama koku yada renksiz akıntı internette de baktım korkulacak bişey değil diyor
Normalde bende günlük ped kullanıyodum kuzum ama akıntılarım bitince bırakmıştım. Hani akıntım oldu diyorum ama akıntı gibide değil su gib daha çok. Doktor kontrolümede daha 23 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…