2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

ben bunu bilmiyordum çok geçmiş olsun canım o sıvı gelir diye düşünmemiştim bende dikkat edeyim teşekkürler
Ayy Kızlar herkes panik oldu kusura bakmayın nolur ama dikkat edelim hepimiz diye söyledim, benim bebeğimin sıvısı bitmişti ama sebebi akıntı değildi ama olabilirdi de görümcemin öyle olmuş, yine de dikkat etmekte fayda var diye söyledim ama herkes korktu çok üzgünüm

Kızlar bende isterim grup ama sanırım özelden numara alıp grup açmak yasak. Bi yerde okumuştum kk forumun

olsun canım sonuçta hepimiz hassasız olur böyle şeyler

Normalde bende günlük ped kullanıyodum kuzum ama akıntılarım bitince bırakmıştım. Hani akıntım oldu diyorum ama akıntı gibide değil su gib daha çok. Doktor kontrolümede daha 23 gün var
canım hiç korkma zaten ters bişey olsa çok gelir bence sabret canım allahın izniyle bi cnlı duymaya başlayalım zaten bu korkularımız da azalacak Allahın izniyle

Kızlar iş yerinden manyak bir kadın var tepeden inme az önce onunla kavga ettim elim ayağım boşaldı karnım taş gibi oldu çok korktum bebişe bir şey olmamıştır dimi.

Kızlar iş yerinden manyak bir kadın var tepeden inme az önce onunla kavga ettim elim ayağım boşaldı karnım taş gibi oldu çok korktum bebişe bir şey olmamıştır dimi.

amman güllüm yha zaten hassasın takılma yha mal karı yha işte çook böylelelri

Yok canm olmamistir Allahn iznyle o seni hissedip kasilmistir sadece
amman güllüm yha zaten hassasın takılma yha mal karı yha işte çook böylelelri
Allah korusun çok kötü oldum ama hep konuşuyordum amirimle zaten beni gönderin diye bu kez odasına ağlayarak girince elimden geleni yapacağım dedi, onu gönderemezler çünkü torpilli sonradan görme manyak bizim gibi sınavla gelmedi işinin başına deli oluyorum böylesine. Çocuğuma bir şey olmasında çok korktum resmen mide tarafım taş oldu ya

Sakin ol canım, kalitesizlerle muhatap bile olma bırak kudursun.Haksizliga dayanamıyor insan işte deliriyor.bebegini düşün, olmamıştır bisey korkma

Kızlar şimdi size danışmak istediğim bir lonu var. Benim doktorum benden troid vs bazı kan testleri istedi. Bunları sağlık ocağında yaptıracağım fakat bunun yanı sıra birde idrar tahlili istedi. Bu idrar tahlilini sağlık ocağı yapmıyır bildiğim kadarıyla. Şimdi ben eşim işten geldiğinde acile gidip idrar yolu enfeksiyonu kaptım galiba desem tahlili öyle yaptırsam olmaz mı? Poliklinikten randevu alıp gidemem eşim çalışıyo metrobüsede binemiyorum mide bulantısından. Bu taktik olmazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…