İt’s a boyHanımlar bu arada cinsiyeti kesinleşen hamişler bu msjdan alıntı yaparak yazsın ilk msja yazayım ❤ oradaki tabeladan bakalım genel olarak.
Cinsiyet tahmini yapıldımmı bilemedim ama göbek şekline gore erkek gibiEki Görüntüle 2062341
Kızlar göbisler ne alemde bakalım görelimiçime çekemiyorum denedim ama olmuyor taş gibi. Kabızlık bitince iner demiştim ama ben böyle pek mutluyum
Canım zaten 11-14 hafta arasında yapılıyorBenim 11 haftalik haftaya gel dedi salı günü gidicem ikili test için erken mi ki acaba
Her belirti erkek diyor bakalım bu cumartesi doktor bekliyor tahminde bulunacak :) kız da derse şok olurum tabi bayılırım ona da o ayrı da erkeğe çok alıştım.Cinsiyet tahmini yapıldımmı bilemedim ama göbek şekline gore erkek gibi
Ayy Kızlar herkes panik oldu kusura bakmayın nolur ama dikkat edelim hepimiz diye söyledim, benim bebeğimin sıvısı bitmişti ama sebebi akıntı değildi ama olabilirdi de görümcemin öyle olmuş, yine de dikkat etmekte fayda var diye söyledim ama herkes korktu çok üzgünümben bunu bilmiyordum çok geçmiş olsun canım o sıvı gelir diye düşünmemiştim bende dikkat edeyim teşekkürler
Amin canım hepimiz için inşallah sağlıkla huzurla mutlu bebeklerimizi alalım kucağımıza Allah’ın izniylehaklısın canım yerinde kim olsa panikler ALLAHIM salıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inş
Ben hic denk gelmedim öyle birseye neden yasakmişki küfür de etmiyozKızlar bende isterim grup ama sanırım özelden numara alıp grup açmak yasak. Bi yerde okumuştum kk forumun
Ben hic denk gelmedim öyle birseye neden yasakmişki küfür de etmiyoz
Fikir benden cıkmasa da actım valla uyarı gelirse artık yapacak birsey yok kuzum
olsun canım sonuçta hepimiz hassasız olur böyle şeylerAyy Kızlar herkes panik oldu kusura bakmayın nolur ama dikkat edelim hepimiz diye söyledim, benim bebeğimin sıvısı bitmişti ama sebebi akıntı değildi ama olabilirdi de görümcemin öyle olmuş, yine de dikkat etmekte fayda var diye söyledim ama herkes korktu çok üzgünüm
canım hiç korkma zaten ters bişey olsa çok gelir bence sabret canım allahın izniyle bi cnlı duymaya başlayalım zaten bu korkularımız da azalacak Allahın izniyleNormalde bende günlük ped kullanıyodum kuzum ama akıntılarım bitince bırakmıştım. Hani akıntım oldu diyorum ama akıntı gibide değil su gib daha çok. Doktor kontrolümede daha 23 gün var
yazdım canım sanaİstersen katılabilirsin ama 3 kişiyiz bilmiyorum birsey derler mi
Kızlar iş yerinden manyak bir kadın var tepeden inme az önce onunla kavga ettim elim ayağım boşaldı karnım taş gibi oldu çok korktum bebişe bir şey olmamıştır dimi.
Kızlar iş yerinden manyak bir kadın var tepeden inme az önce onunla kavga ettim elim ayağım boşaldı karnım taş gibi oldu çok korktum bebişe bir şey olmamıştır dimi.
Yok canm olmamistir Allahn iznyle o seni hissedip kasilmistir sadece
Allah korusun çok kötü oldum ama hep konuşuyordum amirimle zaten beni gönderin diye bu kez odasına ağlayarak girince elimden geleni yapacağım dedi, onu gönderemezler çünkü torpilli sonradan görme manyak bizim gibi sınavla gelmedi işinin başına deli oluyorum böylesine. Çocuğuma bir şey olmasında çok korktum resmen mide tarafım taş oldu yaamman güllüm yha zaten hassasın takılma yha mal karı yha işte çook böylelelri
Sakin ol canım, kalitesizlerle muhatap bile olma bırak kudursun.Haksizliga dayanamıyor insan işte deliriyor.bebegini düşün, olmamıştır bisey korkmaAllah korusun çok kötü oldum ama hep konuşuyordum amirimle zaten beni gönderin diye bu kez odasına ağlayarak girince elimden geleni yapacağım dedi, onu gönderemezler çünkü torpilli sonradan görme manyak bizim gibi sınavla gelmedi işinin başına deli oluyorum böylesine. Çocuğuma bir şey olmasında çok korktum resmen mide tarafım taş oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?