2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Aaaaa çok mantıklıı. Videolarıda var nasıl yapıldığına dair öyle gezinirken 1 2 dk bakmıştım. 70 80 tl en adisi gebe pant. O kadar para vericeğimize bunun maliyeti olsun olsun 5 tl. Yapalım kızlar
Bende yaptım. Çok rahat oluyor. Bir tarafına ilik açtım. Bir tarafına düğme koydum. Pantolonumu çok rahat giyiyorum

Kızlar gördük tosunu ama bağdaş kurmuştu sonra tam acıyo dedik poposunu döndü 2li test sonuçları güzel hiç sorun yok maşallah çok şükür. 85 gram olmuş 8 cm sıpam
ay artık kilosunu da mı öğreniyoruz maşallah maşallah kız çikolota ye birdahakine zıplar, ben yemiyorum benimki zaten durmuyor diye :) ay maşallah yerim onu.

şu 3 ay geçsin ve tiskinmeler bitsin diye bekliyorum ben de ama inş söz geçiririz kendimize de dikkat ederiz

Kızlar gördük tosunu ama bağdaş kurmuştu sonra tam acıyo dedik poposunu döndü 2li test sonuçları güzel hiç sorun yok maşallah çok şükür. 85 gram olmuş 8 cm sıpam
Maşallah cnm gözün aydın sonuçlarn çok şükür temiz çıkmış.

Kızlar bi de bisey dicem ya ben ultrasona girmeden 2 litre şu içiyorum nerdeyse, doktor tartıyor beni sonra ooo kilo çok almisiz diyo ya çok moralim bozuk. Bi de evdeki tartı daha az gösteriyi doğruluğundan da eminim yeni aldım, valla çok takıldım bugün buna. Resmen 4 kilo almış görünüyorum doktorun tartisinda.2si su diyorum dikkate de almiyo

Teyzeleri selamlar ayrintili ultrasona gidiyoruz 12 haftalik 1 guncuguz :) kizlar dua edin de cinsiyeti ogrenim ya catlicam meraktan
Yaa bi de hamile gibi mi gorunuyorum gobekli gibi mi herkes karnin cikti diyo ama sanki gobek gibi sadece

Eklentiler

• IMG_20171103_131833_215.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 51
Neden o kdr iciyosun canım artık büyüdüler görünmesinde sıkıntı olmaz

Ay masallah ona erkek heralde canım kızlar daha minnos benim carsamda ultrasona göre 11+6 cıktı 5.5 cmdi agırlık söylemedi

Kızlar birşey sorucam canim çok acayip lays doritos faln istiyo yememek lazım biliyorum ama şuan yiyorsun birşey olur mi oglumdada cok canım istiyordu esim birakmiyordu şuan ondan gizli yiyorum

Yiyelim yiyelim :) birşey olur mu ki oglumdsds çaktırmadan yemiştim birşey olmadı ki çok sukur:) bide bu bebegimde erkek galiba hep aynı şeyleri istiyo canim tek farkı çok daha fazla bulantı ve kusma var

Kızlar bu da bnm göbüş ama hiç bebiş gbi değil ya göbek gibi duruyo sanki . Ki bn kilo da aldım yani 3 kilo almışımdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…