2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar birşey sorucam canim çok acayip lays doritos faln istiyo yememek lazım biliyorum ama şuan yiyorsun birşey olur mi oglumdada cok canım istiyordu esim birakmiyordu şuan ondan gizli yiyorum
Ya yok yavrum canın istedikçe ye valla bende çiğköfte onu bunu yiyorum. Benim doktorum bana yiyebilirsin abartmadığın sürece demişti. Midyeyi sormuştum oturup bir tepsi yicek halin yok 5 10 5aneden bişey olmaz tabiki yiyebilirsin demişti. Kasma kendini rahat ol canım.

Sennki erkek galiba cnm bana öyle geldi altta duruyo gubus ilk sanırsam senn benimde oğlumda tam öyleydi assagida az vardı

Canım ben de aynı dertten sıkıntılıydım, en son bi bardak su içip gittim, bebek artık büyüdüğü için sorun olmadı, haftalarımız yakın artık bol su içip gitmene gerek yok gayet güzel görünüyor bebiş, hatta doktor iki kilo verdim diye üzüldü falan ben de bozmadım

Evet canım ya artık öyle yapcam valla moralim öyle bozuk ki 4 kilo almissin ooo çok fazla dedi.almadim arkadaş almadım diyorum yok

ay nasıl yaptın kız resim atsana biz de yapalım :)
Canım resim çektim telden yukleyemedim. Biraz ugrasayim pküçültme işlemlerine hemen aticam. Yoksa pazartesi atarım resmi işe gidince evde bilgisayarim yok o sebepten. Ama çok basit penye kumaş parçası vardı bende . İki kat yaptım. Bir tarafına ilik diger tarafada aralıkla iki adet düğme diktim. Resimdeki ne benziyor. Bende ona bakarak yaptım.

Diyor mu ya bebeğim diye bana sanki kilo gbi duruyomuş geldi senin göbiş daha belli duruyo cinsiyeti ne henüz bilmiyorum iki hfta sonra randevum
Ay senin benden önce olacak doğumun yarın sabah cinsiyet için çağırdı doktorum sen de bekleme git ben hiç kilo almadım cnm göbeğim öne çıktı sadece zayıf değildim zaten sen zayıfsin ama.

Ay senin benden önce olacak doğumun yarın sabah cinsiyet için çağırdı doktorum sen de bekleme git ben hiç kilo almadım cnm göbeğim öne çıktı sadece zayıf değildim zaten sen zayıfsin ama.
Ayy yok bnm doktor şimdi söylemez bnde yanlış olmasından iyidir beklemek diyorum ben 3 kilo aldım bile

Kızlar oğlum yine hastalandı evdende çıkarmıyorum nasıl hastalanıyor anlamiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…