- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Şu an 13+4 üm canım 14ün içindeyim yaniSuan tam kac haftalıksıncanım
Yavrum bebek iste o :)[/QUOTbebek işte ama daha çok kilo gbi duruyor bazılarının karnı ne güzel belli olmuş tam bebek gibi
Benimde 12+5 bugün ama ultrasonda bi 4 gün geridr cıkıyoŞu an 13+4 üm canım 14ün içindeyim yani
Ya yok yavrum canın istedikçe ye valla bende çiğköfte onu bunu yiyorum. Benim doktorum bana yiyebilirsin abartmadığın sürece demişti. Midyeyi sormuştum oturup bir tepsi yicek halin yok 5 10 5aneden bişey olmaz tabiki yiyebilirsin demişti. Kasma kendini rahat ol canım.Kızlar birşey sorucam canim çok acayip lays doritos faln istiyo yememek lazım biliyorum ama şuan yiyorsun birşey olur mioglumdada cok canım istiyordu esim birakmiyordu şuan ondan gizli yiyorum
Canım ben de aynı dertten sıkıntılıydım, en son bi bardak su içip gittim, bebek artık büyüdüğü için sorun olmadı, haftalarımız yakın artık bol su içip gitmene gerek yok gayet güzel görünüyor bebiş, hatta doktor iki kilo verdim diye üzüldü falanKızlar bi de bisey dicem ya ben ultrasona girmeden 2 litre şu içiyorum nerdeyse, doktor tartıyor beni sonra ooo kilo çok almisiz diyo ya çok moralim bozuk. Bi de evdeki tartı daha az gösteriyi doğruluğundan da eminim yeni aldım, valla çok takıldım bugün buna. Resmen 4 kilo almış görünüyorum doktorun tartisinda.2si su diyorum dikkate de almiyo
He valla hayirlisi olsun saglikli olsunlarda ☺Eyvah eyvah
Doğru dedin. 3 çocukla
Allah yardımcın olsun
Evet canım ya artık öyle yapcam valla moralim öyle bozuk ki 4 kilo almissin ooo çok fazla dedi.almadim arkadaş almadım diyorum yokCanım ben de aynı dertten sıkıntılıydım, en son bi bardak su içip gittim, bebek artık büyüdüğü için sorun olmadı, haftalarımız yakın artık bol su içip gitmene gerek yok gayet güzel görünüyor bebiş, hatta doktor iki kilo verdim diye üzüldü falanben de bozmadım
Insallah canm yazarim tabiİnşallah canım benim gidince bizede yaz
Şu an 13+4 üm canım 14ün içindeyim yani
Canım resim çektim telden yukleyemedim. Biraz ugrasayim pküçültme işlemlerine hemen aticam. Yoksa pazartesi atarım resmi işe gidince evde bilgisayarim yok o sebepten. Ama çok basit penye kumaş parçası vardı bende . İki kat yaptım. Bir tarafına ilik diger tarafada aralıkla iki adet düğme diktim. Resimdeki ne benziyor. Bende ona bakarak yaptım.ay nasıl yaptın kız resim atsana biz de yapalım :)
aynı zamanlarda doğacak yaa bu başlıktaki miniklerBenmde bugun 13+5 canm ne kdar yakiniz
Ana ben bebeğim diyo maşallah, erkek mi acaba sivriEki Görüntüle 2062998 Kızlar bu da bnm göbüş ama hiç bebiş gbi değil ya göbek gibi duruyo sanki . Ki bn kilo da aldım yani 3 kilo almışımdr
aynı zamanlarda doğacak yaa bu başlıktaki minikler
Diyor mu ya bebeğim diye bana sanki kilo gbi duruyomuş geldi senin göbiş daha belli duruyo cinsiyeti ne henüz bilmiyorum iki hfta sonra randevumAna ben bebeğim diyo maşallah, erkek mi acaba sivri
Ay senin benden önce olacak doğumun yarın sabah cinsiyet için çağırdı doktorum sen de bekleme gitDiyor mu ya bebeğim diye bana sanki kilo gbi duruyomuş geldi senin göbiş daha belli duruyo cinsiyeti ne henüz bilmiyorum iki hfta sonra randevum
Ayy yok bnm doktor şimdi söylemez bnde yanlış olmasından iyidir beklemek diyorum ben 3 kilo aldım bileAy senin benden önce olacak doğumun yarın sabah cinsiyet için çağırdı doktorum sen de bekleme gitben hiç kilo almadım cnm göbeğim öne çıktı sadece zayıf değildim zaten sen zayıfsin ama.
aynı zamanlarda doğacak yaa bu başlıktaki minikler
12.haftada erkek gibi demişti doktor canım ama kesin bisey söylemedi bu hafta kesin olarak bakcaktik bu defa da popoyu döndü bize sipaCinsiyeti belli mi canm soylemis olablirsin belki kacirmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?