- 27 Haziran 2017
- 464
- 458
- 103
- 38
Anlamlar açmıştı onların grubunun adı da Mayıs anneleriydi fikir benden çıktı sorun olmaz inşallah uyarı alirimFikir benden cıkmasa da actım valla uyarı gelirse artık yapacak birsey yok kuzum
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yerine versin inşallah üzüldüm çok .nasıl Dr ya şikayet etseydinz keşke 11 hafta azmi nasıl bilmez biz ne umutla gidiyoruz onlara. Bukadar basitmi anlamiyisa oturmasın orda...Hanımlar allah hepinizin evlatlarını sağlıklı, hayırlı bi şekilde kucağınaza almayı nasip etsin mağalesefki ben evladımı kayıp ettim, doktorum sürekli çok sağlıklı dedi, dün başka bi doktorda kontrolüm vardı bebeğimin gittiğimde gelişmediğini öğrendim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
Çok üzüldüm başınız sağolsun nasıl böyle birşey olmuş bana da hep diyo çok sağlıklı falan korktum şimdi birşey çıkmaz inşalalh Allah sabrını versin inşallah bi daha öyle acı göstermesin inşallah çok çok üzüldümHanımlar allah hepinizin evlatlarını sağlıklı, hayırlı bi şekilde kucağınaza almayı nasip etsin mağalesefki ben evladımı kayıp ettim, doktorum sürekli çok sağlıklı dedi, dün başka bi doktorda kontrolüm vardı bebeğimin gittiğimde gelişmediğini öğrendim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
Erkenden öğrendin darısııı basımızaaaaa :)))Kızlar oğlum olacak inşallah bal bebiş.
Canın cok üzüldüm Rabbim sabır versin senin sıkıntı vardı galiba öyle hatırlıyorum duyabilmiş miydin kalp atısınıHanımlar allah hepinizin evlatlarını sağlıklı, hayırlı bi şekilde kucağınaza almayı nasip etsin mağalesefki ben evladımı kayıp ettim, doktorum sürekli çok sağlıklı dedi, dün başka bi doktorda kontrolüm vardı bebeğimin gittiğimde gelişmediğini öğrendim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
Canım gözün aydın ok işareti dogruymus desene saglıkla kavuş insallah oglunaKızlar oğlum olacak inşallah bal bebiş.
Gözün aydın allah saglıkla kavusmayı nasip etsin tahminim tuttu sankiKızlar oğlum olacak inşallah bal bebiş.
Geç döllenme olmuştur, korkma çok sağlıklı deyip durdu, dünden için kalp atışını duymak için randevu verdi bende başka doktora gittim ama çok geçmiş artık, kürtajı yapan doktor büyük ihtimalle kan pıhtılaşması var dedi arka arkaya aynı haftalarda 2 düşük yaşadım allahım kimseyi evladıyla sınamasın. Hepinize çok tesekkür ederimCanın cok üzüldüm Rabbim sabır versin senin sıkıntı vardı galiba öyle hatırlıyorum duyabilmiş miydin kalp atısını
Başın sagolsun canım, ne desek boş ateş düştüğü yeri yakar, inşallah rabbim en kısa zamanda sağlık içinde yenisini nasip eder, söylemesi kolay biliyorum Allah sabırlar versinGeç döllenme olmuştur, korkma çok sağlıklı deyip durdu, dünden için kalp atışını duymak için randevu verdi bende başka doktora gittim ama çok geçmiş artık, kürtajı yapan doktor büyük ihtimalle kan pıhtılaşması var dedi arka arkaya aynı haftalarda 2 düşük yaşadım allahım kimseyi evladıyla sınamasın. Hepinize çok tesekkür ederim
Başın sagolsun canım, ne desek boş ateş düştüğü yeri yakar, inşallah rabbim en kısa zamanda sağlık içinde yenisini nasip eder, söylemesi kolay biliyorum Allah sabırlar versin
Çok sağol, korkma boşdan yerede bebeğini, kendini sıkıntıya düşürme, benim nasibim yokmuş, demekki zamanı var daha rabbim beni sınav yapıyor şu anda innşallah bu sınavı layığıyla kazanıp mükafatımı alırım.Çok üzüldüm başınız sağolsun nasıl böyle birşey olmuş bana da hep diyo çok sağlıklı falan korktum şimdi birşey çıkmaz inşalalh Allah sabrını versin inşallah bi daha öyle acı göstermesin inşallah çok çok üzüldüm
Kiz sen bu kadar evhamla ilk çocuğu nasıl dogurduysan bu da sağlıkla doğar inş çok büyütüyorsun herşeyi her hamile de olabilecek sorunları abartiyorsun yazık zarar çocuğuna Allah'a emanet nefes alacaksa alır zaten kimse önüne geçemez yapma böyle canım lütfen hep tedirginsin yazdıklarından anlıyorum ama doktor kontrolündesin korkma artık.Çok üzüldüm başınız sağolsun nasıl böyle birşey olmuş bana da hep diyo çok sağlıklı falan korktum şimdi birşey çıkmaz inşalalh Allah sabrını versin inşallah bi daha öyle acı göstermesin inşallah çok çok üzüldüm
Cnm ne desek boş dikkat et kendine ateş düştüğü yeri yakar çok şükür aklı başında birisin inanclisin rabbim sağlıklı evlat nasip etsin. hep limon tüketim korktum pıhtılaşmadan inş kimse yaşamaz böyle şeyler sen de bir dahaki sefere günde bir limon suyu olsun iç cnm şifa niyetine.Çok sağol, korkma boşdan yerede bebeğini, kendini sıkıntıya düşürme, benim nasibim yokmuş, demekki zamanı var daha rabbim beni sınav yapıyor şu anda innşallah bu sınavı layığıyla kazanıp mükafatımı alırım.
çok geçmiş olsun, rabbim sabır versin. ben de üç kez yaşadım aynı şeyleri.ikinciden sonra genetik testleri yaptırdım birkaç tane dr gittim kan pıhtılaşması dediler.üçüncüyü kan sulandırıcı iğne kullannmama rağmen kaybettim. şimdi riskli gebelik uzmanı bir profa gidiyorum ilk ultrasonda rahmimde perde olduğunu ve kan pıhtılaşmasından daha fazla düşüğe neden olduğunu söyledi. üç kürtajım ve sayısız kere muayenem var hiçbir dr bahsetmemişti perdeden. tavsiyem alanında uzman bir perinatolog bulman teşhis de tedavi de önemli gerçekten biraz fazla paran gider ama bebek kaybetmek kadar pahalı olmaz inan.4. bebeğim sağlıklı şimdilik benim hikayem sana umut olsun, üzme kendini olur mu? bu süreçte dinlen, toparlan yeni bebeğini ruhen ve bedenen sağlıkla bekle. Allah yar ve yardımcın olsun.Çok sağol, korkma boşdan yerede bebeğini, kendini sıkıntıya düşürme, benim nasibim yokmuş, demekki zamanı var daha rabbim beni sınav yapıyor şu anda innşallah bu sınavı layığıyla kazanıp mükafatımı alırım.
Amin, çok sağolCnm ne desek boş dikkat et kendine ateş düştüğü yeri yakar çok şükür aklı başında birisin inanclisin rabbim sağlıklı evlat nasip etsin. hep limon tüketim korktum pıhtılaşmadan inş kimse yaşamaz böyle şeyler.
Amin, allah razı olsun 2 hafta sonra inşallah başlıcam hem kontorüm hemde, testler yapılacakmış, ama istanbul anadolu yakasında oturuyorum, burdaki hastanelerdende doktorlardanda hiç memnun kalmadım, bu yüzden tedavimi avrupa yakasındaki doktorlardan biriyle başlıcam bakalımçok geçmiş olsun, rabbim sabır versin. ben de üç kez yaşadım aynı şeyleri.ikinciden sonra genetik testleri yaptırdım birkaç tane dr gittim kan pıhtılaşması dediler.üçüncüyü kan sulandırıcı iğne kullannmama rağmen kaybettim. şimdi riskli gebelik uzmanı bir profa gidiyorum ilk ultrasonda rahmimde perde olduğunu ve kan pıhtılaşmasından daha fazla düşüğe neden olduğunu söyledi. üç kürtajım ve sayısız kere muayenem var hiçbir dr bahsetmemişti perdeden. tavsiyem alanında uzman bir perinatolog bulman teşhis de tedavi de önemli gerçekten biraz fazla paran gider ama bebek kaybetmek kadar pahalı olmaz inan.4. bebeğim sağlıklı şimdilik benim hikayem sana umut olsun, üzme kendini olur mu? bu süreçte dinlen, toparlan yeni bebeğini ruhen ve bedenen sağlıkla bekle. Allah yar ve yardımcın olsun.
İnşallah iyi bir doktor bulursun canım, riskli gebelik uzmanı tercihin olsun. tekrarlayan kayıplarla onlar ilgileniyor. iyi günler.Amin, allah razı olsun 2 hafta sonra inşallah başlıcam hem kontorüm hemde, testler yapılacakmış, ama istanbul anadolu yakasında oturuyorum, burdaki hastanelerdende doktorlardanda hiç memnun kalmadım, bu yüzden tedavimi avrupa yakasındaki doktorlardan biriyle başlıcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?