2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım başınız sağolsun çok üzüldüm.. Dilerim bu acıyı en kısa zamanda hafifletebilir ve sağlıklı bir bebeğe kavuşursun..

Amin inşallah ne desem boş biliyorum verende alanda Allah herşeyin hayırlısı benimde geç döllenmeydi yani temmuz ayında adet oldum en son eylülde hamile olduğumu öğrendim doktor tam haftasını bulmakta zorlanmisti

Canım gözün aydın ok işareti dogruymus desene saglıkla kavuş insallah ogluna
Gözün aydın allah saglıkla kavusmayı nasip etsin tahminim tuttu sanki
ay ben oktan sonra kız hayali bile kuramadım beni tanımayanlar bile erkek diyordu zaten rüyalarım erkek bebek doluydu kızlar hiç şaşırmadık eşimle :) sağlıkla gelsin inş paşam da ikinci kız olsun diye duaya başladım bile ben her anneye bir kız evlat lazım dimi ama.

Aynen öyle haklisin galiba her şeyi sıkıntı yapiorim ama herşeyin hayırlısı tabiki benimde ilk bebegim düşmüştü çok kötü bi duygu ondan galiba bide erken hamile kaldım riskliymis rahim kaşılmamasi olayı oluyo bende onu da öğrenince böyle oldum

Kizlar dun ayrintili ultrason temiz cikti. Bebis 3 gun onden gidiyo 12+5 olmusuz ama sipa arkasini döndü goremedik cinsiyeti haftaya sonuc almaya gidicem belki ogrenirim o zaman

Hayırlı olsun cnm Paşan . büyümüş mu nasıldı bende çok görmek istiyorum az daha sabir ediymde
ay görme 12 cm tam boyu artık baş popo bakmadı parça parça ölçtü, ahahah kafasını aşağı almış poposu yukarda yüzünü eli ile kapatmış ne güldük yaa uyuyordu o hareketli çocuk sabah kustum ben açtım ondan galiba. doktor hep göbişe vurdu aç bacağını bakalım diye diye açtırdı sonra tekrar dönüyor popoyu yavrucum yaaa. tahmini 100-120 gram dedi.baş çevresi dize kadar bacak boyu falan ölçtü durdu bu kez maşşallah hepimizin evladı sağlıkla gelsin inş.

ben anlıyorum seni ama ne yaparsan yap olacağın önüne geçilmez, bulantın da olacak mecbur dayanacağız ve Allah korur evladını. senin stres sadece sana bebişe zarar moralin yüksek olursa herşey hemen yoluna girer gör bak.

Maşallah Süphan Allah anlatisindan bile nekadar heycanlandigin belli cnm çok sevindim senin adına.insallah cnm dört gözle onları bekliyoruz...

Ok işaretinden sonra epey bekledin ama demek aldın canım haberi:)) bizim doktor neden söylemiyorsa herkes öğrendi neredeyse sağ Salim gelsin paşa sefalar getirsin, tatlı minnoşlar

Ok işaretinden sonra epey bekledin ama demek aldın canım haberi:)) bizim doktor neden söylemiyorsa herkes öğrendi neredeyse sağ Salim gelsin paşa sefalar getirsin, tatlı minnoşlar
Bizimkinide göstermiyor dedi doktor eşim olsun çay söyleyin beklerim dedi göbise vurdu artık kalk bakalım uyan dedi doktorum azıcık da hasta ısrar edecek sanırım cnm.

Sağol canim benim inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Mayısın kaçına geliyo bebisler kızlar 23 mayis tahmini benim ama sezeryan olacağından daha erken alır doktor muhtemelen.

Ay benimki de popoyu döndü cuma günü kızlar yaa kesin söyleyecekti cinsiyeti bi de o yüzden hiç bisey alamıyorum yavruşa, bi belli olsun artık kesin olarak. 23 kasımda randevum var o zaman bakarız dedi. Ben de bugün eşime başka bi doktora daha mı gitsek kaçak dedim de heyecanı kaçar diyo

benimkide bacaklarini acmadi.gecen carsamba.yarin ikili testin sonucu cikarsa gidecem yine bakacak .hayirlisiyla ogreniriz ins.birde cinsiteti ogrenen arkadaslar .acaba cin takvimine baktinizmi tuttumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…