Canım başınız sağolsunHanımlar allah hepinizin evlatlarını sağlıklı, hayırlı bi şekilde kucağınaza almayı nasip etsin mağalesefki ben evladımı kayıp ettim, doktorum sürekli çok sağlıklı dedi, dün başka bi doktorda kontrolüm vardı bebeğimin gittiğimde gelişmediğini öğrendim ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
Amin inşallah ne desem boş biliyorum verende alanda Allah herşeyin hayırlısı benimde geç döllenmeydi yani temmuz ayında adet oldum en son eylülde hamile olduğumu öğrendim doktor tam haftasını bulmakta zorlanmistiÇok sağol, korkma boşdan yerede bebeğini, kendini sıkıntıya düşürme, benim nasibim yokmuş, demekki zamanı var daha rabbim beni sınav yapıyor şu anda innşallah bu sınavı layığıyla kazanıp mükafatımı alırım.
Canım gözün aydın ok işareti dogruymus desene saglıkla kavuş insallah ogluna
ay ben oktan sonra kız hayali bile kuramadım beni tanımayanlar bile erkek diyordu zaten rüyalarım erkek bebek doluydu kızlar hiç şaşırmadık eşimle :) sağlıkla gelsin inş paşam da ikinci kız olsun diye duaya başladım bile ben her anneye bir kız evlat lazım dimi ama.Gözün aydın allah saglıkla kavusmayı nasip etsin tahminim tuttu sanki
Aynen öyle haklisin galiba her şeyi sıkıntı yapiorim ama herşeyin hayırlısı tabiki benimde ilk bebegim düşmüştü çok kötü bi duygu ondan galiba bide erken hamile kaldım riskliymis rahim kaşılmamasi olayı oluyo bende onu da öğrenince böyle oldumKiz sen bu kadar evhamla ilk çocuğu nasıl dogurduysan bu da sağlıkla doğar inş çok büyütüyorsun herşeyi her hamile de olabilecek sorunları abartiyorsun yazık zarar çocuğuna Allah'a emanet nefes alacaksa alır zaten kimse önüne geçemez yapma böyle canım lütfen hep tedirginsin yazdıklarından anlıyorum ama doktor kontrolündesin korkma artık.
Merhaba hosgeldin saglıkla kucagına al insallah oglunu amin insallajmerhaba arkadaşlar, nasipse ben de mayıs annesi olucam. 12+5 günlüğüm ve dün bebişimin erkek olduğunu öğrendim. Rabbim hepimizin yavrularını korusun
Hayırlı olsun cnm Paşan . büyümüş mu nasıldı bende çok görmek istiyorum az daha sabir ediymdeKızlar oğlum olacak inşallah bal bebiş.
ay görme 12 cm tam boyu artık baş popo bakmadı parça parça ölçtü, ahahah kafasını aşağı almış poposu yukarda yüzünü eli ile kapatmış ne güldük yaa uyuyordu o hareketli çocuk sabah kustum ben açtım ondan galiba. doktor hep göbişe vurdu aç bacağını bakalım diye diye açtırdı sonra tekrar dönüyor popoyu yavrucum yaaa. tahmini 100-120 gram dedi.baş çevresi dize kadar bacak boyu falan ölçtü durdu bu kez maşşallah hepimizin evladı sağlıkla gelsin inş.Hayırlı olsun cnm Paşan . büyümüş mu nasıldı bende çok görmek istiyorum az daha sabir ediymde
ben anlıyorum seni ama ne yaparsan yap olacağın önüne geçilmez, bulantın da olacak mecbur dayanacağız ve Allah korur evladını. senin stres sadece sana bebişe zarar moralin yüksek olursa herşey hemen yoluna girer gör bak.Aynen öyle haklisin galiba her şeyi sıkıntı yapiorim ama herşeyin hayırlısı tabiki benimde ilk bebegim düşmüştü çok kötü bi duygu ondan galiba bide erken hamile kaldım riskliymis rahim kaşılmamasi olayı oluyo bende onu da öğrenince böyle oldum
Maşallah Süphan Allah anlatisindan bile nekadar heycanlandigin belli cnm çok sevindim senin adına.insallah cnm dört gözle onları bekliyoruz...ay görme 12 cm tam boyu artık baş popo bakmadı parça parça ölçtü, ahahah kafasını aşağı almış poposu yukarda yüzünü eli ile kapatmış ne güldük yaa uyuyordu o hareketli çocuk sabah kustum ben açtım ondan galiba. doktor hep göbişe vurdu aç bacağını bakalım diye diye açtırdı sonra tekrar dönüyor popoyu yavrucum yaaa. tahmini 100-120 gram dedi.baş çevresi dize kadar bacak boyu falan ölçtü durdu bu kez maşşallah hepimizin evladı sağlıkla gelsin inş.
Ok işaretinden sonra epey bekledin ama demek aldın canım haberi:)) bizim doktor neden söylemiyorsa herkes öğrendi neredeyseay ben oktan sonra kız hayali bile kuramadım beni tanımayanlar bile erkek diyordu zaten rüyalarım erkek bebek doluydu kızlar hiç şaşırmadık eşimle :) sağlıkla gelsin inş paşam da ikinci kız olsun diye duaya başladım bile ben her anneye bir kız evlat lazım dimi ama.
Bizimkinide göstermiyor dedi doktor eşim olsun çay söyleyin beklerim dedi göbise vurdu artık kalk bakalım uyan dedi doktorumOk işaretinden sonra epey bekledin ama demek aldın canım haberi:)) bizim doktor neden söylemiyorsa herkes öğrendi neredeysesağ Salim gelsin paşa sefalar getirsin, tatlı minnoşlar
Gozun aydin canim darisi bize bizimki dun popoyu dondu goremedikKızlar oğlum olacak inşallah bal bebiş.
Ahahah babası bekledi başında, çocuğum döndü korkudan şaka maka AA anneciğim kalk bakım bile dedimGozun aydin canim darisi bize bizimki dun popoyu dondu goremedik
Sağol canim benim inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.ben anlıyorum seni ama ne yaparsan yap olacağın önüne geçilmez, bulantın da olacak mecbur dayanacağız ve Allah korur evladını. senin stres sadece sana bebişe zarar moralin yüksek olursa herşey hemen yoluna girer gör bak.
Herkesin takviminde yazıyor doğum tarihi cnm.Mayısın kaçına geliyo bebisler kızlar 23 mayis tahmini benim ama sezeryan olacağından daha erken alır doktor muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?