2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim bence 1 adet al.. Nedense hastahane cantasina 1 adet koyun demisti hastahane hemşiresi.. Demekki var bir bildikleri ne olur ne olmaz bulunsun.. En kötü ileride su içirmek için kullanırsın...
Tamam canım araştırayım daha sonra alırım bir tane duruma göre. Gerçi yaşadığım yerde istediğim zaman alabilirim her şeyi. Gerekirse eşim ben hastanedeyken de gidip alır da. Alıp kenarda bekletince psikolojik olarak rahatlıyoruz.

emzirme zayiflayamaya cok yardimci.ekstradan kalori yakiyorsun.kizim 2aylik oldugunda diyete basladim.karatay tarzi.beyaz ekmegi kestim tuzu sekeri azalttim gitmeye basladi kilolar kendiliginden.bide zamanim olunca mekik falan cekiyodum gobek de gitmisdi.simdi tekrar kocagobekli oldum :))

Ne Zaman hastaneye gitsem karnım da agrısa hamile oldugum için tansiyonumu ölçerler normalim 9 5 falan orda 11 falan cıkar büyük. Hep normal derler ama bana göre değil. En son bi doktora demiştim o da hastaneye gelme süreci ve burda olma düşüncesi tansiyonu biraz yükseltir demişti. Ama sen takipte kal ihmal etme ve yediklerine sürekli dikkat et azıcık basın agırlasır gbi olsa hemen tansiyonuna bak

O kadar sakar bi insanımdır ki normalde çok korkuyorum bende allah korumus hem yavrunu hem seni bence dinlenmeye devam et elini dahi uzatma yukarılara

Kızlar ya benim bebiş geçen hafta pek hareketliydi ama kaç gündür çok sessiz günde bir iki kere hafif hafif hissediyorum hareketlerini. Benim gibi olanlar var mı? Bide sanki tetanoz aşısından sonra böyle oldu :/

İnan benım de iki gün once cok hareketliydi elini ayagını gezdirirdi karnımda iki gündür tık yok yattım su an hareket etsin diye bekliyorum resmen

Bende daha hiç bişey almadım hiç sıkma canını paranı cebine koyunca bir günde bile halledersinn. Arkadasım demiştiki avm ye gittim idil baby e girdim herseyi aldım ordan da e bebeke girdim ordan da alacaklarımı aldım cıktım bitti dedi. Ama evin yükü agır geliyosa bi bayan kesinlikle cagır. Dünyayı ve devleti biz kurtacak degılız bununda unutma

tek deilmisim demekki 2 gundur benim bebisde sakin bendede oluyor o tedirginlik sanirim yerleri genisledi cunku karnimda buyumus hissediyorum ve farkettim 2 haftada bir bole oluyor sanki

Benim de hastane de yuksek cikiyor iste. Yuruyerek gidiyorum o yuzden de olabilir. Bir de kalabalik oldugundan hep ayakta kaliyorum. Normalde soluklanip biraz donlenip oyle olcmeleri lazim.
tek deilmisim demekki 2 gundur benim bebisde sakin bendede oluyor o tedirginlik sanirim yerleri genisledi cunku karnimda buyumus hissediyorum ve farkettim 2 haftada bir bole oluyor sanki

Aynen :))

Çarşıya çıkarım iki saatliğine sütü sağar biberona koyarım dolapta durur annem verir öyle düşündüm mamaya inş ihtiyaç olmaz
Inşallah canım, öyle bir durumda gerekli olursa ben de alırım. Ya da dayanamam doğumdan önce alırım belki
Kullanmayacaksam evi doldurmayım diyorum, aldıklarımız da ucuz şeyler değil. Sonra dayanamıyorum alıyorum yine. Ilk çocuğun acemiliği herhalde.

5gün oldu canım. Tek doz vurdurdum ben. Senin de ilk gebelik mı? Ya bakıyorum milletin bebişleri çok hareketleymiş insan ister istemez endişeleniyor.
Canım bazen duruluyorlar. Bizimki de çok hareketli değil sanırım. Dün bütün gün uyumadı hiç. Sürekli hissettim hareketlerini. Ama bugün şu saat oldu tık Yok nerdeyse.
Her bebek bir değil.

Canım doktoruma da gösterdim sonucu gayet iyi dedi.parmaktan aldık. 75 lik benimi de.netten de baktım gayet iyi atıyorum hatta

V
canım bu arada yanlış anlaşılma olmuş. Benim açlık 74 1 saat sonra glikoz içince ilk kan 162 ikinci kan 144.seninki birazcık yüksek cikmis.ben ikinci derken açlık kan şekerinden Sonra 1. Kan demek istedim

Amannn boşa çıkanları ikincide kullanırız inşallah nolacak

Kızlar ya benim bebiş geçen hafta pek hareketliydi ama kaç gündür çok sessiz günde bir iki kere hafif hafif hissediyorum hareketlerini. Benim gibi olanlar var mı? Bide sanki tetanoz aşısından sonra böyle oldu :/
Benimde ikinci tetenoz aşısından sonra hateketsizleşmişti baya günde üç dört kez çok içerden hissediyodum hemde tam senin haftandayken . Sağlık ocağına gittim hatta kalp atılını dinledik gayet iyi dedi hemşire spnra yine hareketlendi sanırım pozisyon değiştirdi şimdi maşallahı var

Kızlar aventin kalkanını biberonunu ve emziğini sipariş verdim ana gittigidiyordan verdim ücretsiz kargoyla verdim ebebekle çok fark etmiyordu ebebekten bir iki parça alacaksanız kargo ücretiyle diğer sitelerle aynı paraya geliyor bilginz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…