- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #25.321
Cok gecmis olsun canim ya buyuk sikinti atlattin Rabbim beterinden korusunteşekkür ederim kızlar merak ettiğiniz için
zatürre olmuştum ben, yaklaşık 11 gündür raporluydum bugün iş başı yaptım
sıkıntılarım geçti çok şükür ama kanımdaki enfeksiyon bitmedi bir türlü, iğne kullandım ilaç aldım
doktor daha fazla kurcalamayalım belki de hamileliktem daha fazla düşmüyor, ilacı da kes haftaya tekrar değere bakalım ilaçsız artış var mı diye dedi
öyle işte biraz moralman iyi değilim sadece hastalık psikolojmi bozdu, bebeğime bir şey olacak stresi çok kötüydü
Amiiiiinnn inşallah canımOrdan ogluma bebekken aliyordum hep cekti kumaslari ama simdi nasildr bilmiyorum
Ayy masallah canim ne guzel saglikla buyusun ins
Evet kulotlu corap cok iyi oluyor.
Gule gule kullansin ins
Bende oyleyim evdeyim uyurum diye dusunuyordum.yok uyutmuyorda oglumAy kızlar bu ara çok uykum geliyor hamileliğin ilk zamanları bile böyle değildim işyerinde gözlerim açılmıyor ne yapcam ben
Topikce geciremedik su bulantilari.bebek donunce olurmus diyolar nekadar dogru bilmiyorum.Kizlar iki gundur hafif hafif midem bulaniyor benim ya. Olur mu sizce bu aylarda normal mi?
Masallah canim .tontik olsun kuzuKızlar kontrolden geldim. Şükür yolunda herşey. 29+3 çıktı. Normalde 28+3 olmalı. Bir hafta önde. 1380 gr olmuş. Yüzünü net göremedik yine. Plasenta önündeydi. Ama tombiş yanaklı bişey geliyor sanki
Gule gule kullan canim bende aldim kullananlar cok memnun .ins memnun kalirizMerhaba herkese, bugun ebebekte bezlerin yanisira korbell urunlerinde indirim varmis, daha once kacirmistim bugun okulum yok uyaninca ebebege geldim korbell cop kovasi 've posetini aldim insallah kullanislidir
Doktor bana kan degerin duduk ama cok degil dedi.Merhaba kızlar, kansızlık yaşayanlara bir sorum olacak. Sersemlik ve çarpıntı yaşıyorlar mı? Son tahlilimde kan değerim düşük çıkmıştı doktor ilacı günde ikiye çıkardı. İlacı içiyorum ama acaba kan değerim yükselmedi mi? Sersemlik ve çarpıntı çok yaşıyorum. Dün tansiyon aleti aldım işe de getirdim. 100 den aşağı çarpmıyor normalde hep 70 lerdeydi benim 100 çarpınca fazla geliyor galiba. Kansızlık yaparmış ama yaşayan var mı. Yoksa son haftalar olduğu için normal mi? Alışık olmadığım için insan telaş yapıyor.
Topikce geciremedik su bulantilari.bebek donunce olurmus diyolar nekadar dogru bilmiyorum.
iz
Olabilir canim .donunce hareketleri azalir dediler ama insan merak ediyor yinedeİnsallah dondugunicindir baska bir sey olmasin da. Hareketleri se azaldi cunku. 4-5 gun once tepiniyordu bildigin. İki gundur daha az hissediyorum. Sanki hareketlerini ilk hissetmeye basladigim zamanlardaki gibi. Acaba döndü de ayaklariyla sirt tarafima falan mi vuruyor o yuzden mi fark etmiyorum.
Can'ım bana arkadaşım verdi. Zaten 2 ay falan kullanmış. Büyüyünce sığmıyormuş. Babyjem marka. Ben koku almadım. Yüzünü yıkadık. Ama kumaşını sevmedim. Değişik bi kumaşı var. Üstüne bişey örtüp yatırmak gerekir
Çok geçmiş olsun Can'ım yaa. Ben de diyordum niye sesi çıkmıyor ki kızlar da merak edip yazmışlar. Allah şifa versin. Moralini bozma. Bebiş iyidir merak etme.
Can'ım mide sıkışıyor bence ondan olabilir. Bebiş büyüdükçe baskı oluyor.
Bende çalıştığım için dinlenemiyorum yarın randevumda soracağım bakalım ne diyecek doktor. Çok zormuş kalp çarpıntısı ilk defa yaşıyorum cidden rabbim kimseye vermesin. İnsanın kafası bile allak bullak oluyor.
Eki Görüntüle 2113652 kizlar bu tulum gibi sey gereklimi ise yariyormu
Masallah canim ne guzel :)Dün bende kontrole gittim bebeğim 1.450 gr çıktı haftasıyla uyumlu dedi 28. Haftadayım ve ben sadece 1
Kilo almışım çok mutluyum..
Dimi yani kollari hareket ettigine gore kundak degil bu .Yaza denk geliyorlar cok gerekli degil gibi. Ama kiş icin kullanisli olabilir beli vs acilmasi diye.
Doktor bana kan degerin duduk ama cok degil dedi.
Carpintim benimde oyle 99 dan asagi dusmuyor
Yeni dogan bebeklere yorgan kalin battaniye ortmeyin bogulabilir agzi kapanir diyor uzmanlar usumesin diye uyku tulumu giydirip yatirin diye okudum ben almayi dusunuyorum hem ustunu acti derdi olmaz isisi kaybolmaz. Besigine yastik pelus oyuncak koymak da tehlikeliymis yeni doganin yuzunu orter falan diye.Eki Görüntüle 2113652 kizlar bu tulum gibi sey gereklimi ise yariyormu
Eki Görüntüle 2113652 kizlar bu tulum gibi sey gereklimi ise yariyormu
Uyku tulumu gibi bir sey bence :)Masallah canim ne guzel :)
Bende oyleyim sanirim .
Dimi yani kollari hareket ettigine gore kundak degil bu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?